Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    27. Ožujak 2018. 20:31

ivymicek
    27. Ožujak 2018. 20:35

ProudMomy

Hej cure!
    Dan mi je poceo koma, a bome ni sad nisam bolje.
    Zavrsila sam na hitnoj!
    Isla sam do ginica po doznake i ajd kao bude na tramvaj od njega do transfuzijske po nalaze, nebum uber zvala.
    Poskliznula sam se i pala pri izlasku iz tramvaja.o
    Otisla po nalaz i produzila u Petrovu. Long story short, beba je dobro, uredni pokreti, otkucaji uredni, tezina taman 1500g, ali je glavom skroz dolje i ja sam se otvorila. Prohodna za prst do ovoja i glavice. Danas me pustila kuci, ali u petak moram na kontrolu kod njih u TA pa ce odluciti hoce li me zadrzat ili ne.

Hebemu sve..  baš te krenulo danas. Držim fige da bu to sve ok i da ćeš biti doma na strogom mirovanju. Nije šala ali srećom si već dočuvala do visokih tjedana trudnoće. Držim fige da u petak bude nepromijenjen nalaz. Ali što god bude bit će dobro jer znsš.da će.te sada puno više monitorirati i paziti. Teško je ali nemaš više jako puno.
    Šaljem pozitivne vibre, zagrljaje i poljupce 💕💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    27. Ožujak 2018. 20:40

Ena fakat si divna trudnica. Znam da se niti jedna ne osjeća lijepo ali meni si baš divna i ti i tvoj zrbuščič 💕.
    Mateya zračiš.
    Franova neka ti imaš produktivan dan i stvarčice za bebicu i ogtt (ako trudnički mozak nije krivo zapamtio) i uskrsni pokloni ma bravo bravo.
    Mlada mamica izgleda njam a miriši i preko slike!!! Mmmm mmmm.
    Moram se pohvaliti da i ja imam par stvari za bebu u ormaru. Jučer me je kumica obradovala pa sam odmah složila u ormar. 
    Neki dan kad sam bila kod muža na ručku vidjeli su me neki njegovi kolege i rekli mom mužu ajme pa tvoja žena je fakat jako trudna 😂😂😂. Ja se ne osjećam baš tak ogromno ali mi je bilo baš smiješno kako radi muški mozak 😂😂😂.
    Pharmama ja pete nosim sada samo kada znam da neću puno stajati 😂. Ali si izdržala, bravo..
    Tko je još javio ogtt više ne znam ali super za dobar nalaz!!!
    Ljubim vas opet idem jest, pod tuš i u krpe jer jako loše spavam. Budim se i vrtim 😴.
    Sutra šetanje po Ikeai jeeeei 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    27. Ožujak 2018. 20:47

ivymicek

ProudMomy

Hej cure!
    Dan mi je poceo koma, a bome ni sad nisam bolje.
    Zavrsila sam na hitnoj!
    Isla sam do ginica po doznake i ajd kao bude na tramvaj od njega do transfuzijske po nalaze, nebum uber zvala.
    Poskliznula sam se i pala pri izlasku iz tramvaja.o
    Otisla po nalaz i produzila u Petrovu. Long story short, beba je dobro, uredni pokreti, otkucaji uredni, tezina taman 1500g, ali je glavom skroz dolje i ja sam se otvorila. Prohodna za prst do ovoja i glavice. Danas me pustila kuci, ali u petak moram na kontrolu kod njih u TA pa ce odluciti hoce li me zadrzat ili ne.

Hebemu sve.. baš te krenulo danas. Držim fige da bu to sve ok i da ćeš biti doma na strogom mirovanju. Nije šala ali srećom si već dočuvala do visokih tjedana trudnoće. Držim fige da u petak bude nepromijenjen nalaz. Ali što god bude bit će dobro jer znsš.da će.te sada puno više monitorirati i paziti. Teško je ali nemaš više jako puno.
    Šaljem pozitivne vibre, zagrljaje i poljupce 💕💕💕💕

I još htjedoh napisati da se nadam da se ti nisi jako natukla i da te niš puno ne boli. ❤️❤️❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

27. Ožujak 2018. 21:05

Hvala cure na podrsci!
    Mene boli trtica,  i sad kad se ohladio poceo me boljet zglob desne noge,  dosta boli.
    Vidjet cemo kako ce bit do jutra. Jos mi longeta samo fali 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamica1985
    27. Ožujak 2018. 21:28

Ajme Proud, drzim fige da je sve ok i da jos i preneses :)

27. Ožujak 2018. 21:38

franovamamita

da ena tako je ☺
    mladamamica njami fino izgleda a i vjerujem da okus ne zaostaje 😉
    ja evo stigla kuci kupila i par sitnica za bebu slikam vam
    a ti proud bas si me sokirala drzi se draga i nadam se da ce sve biti dobro…nego sta da danas nisi pala i otisla na pregled kad bih ti bio redovni?

U cetvrtak sam trebala ici.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    27. Ožujak 2018. 21:43

Da je lom ili puknuce znala bi odmah,samo ledi smrznutim ili hladnim oblogom i dok te tad boli znaci da oblozi pomazu,jedino sta traje i nije ugodno

27. Ožujak 2018. 21:46

ivymicek

Ena fakat si divna trudnica. Znam da se niti jedna ne osjeća lijepo ali meni si baš divna i ti i tvoj zrbuščič 💕.
    Mateya zračiš.
    Franova neka ti imaš produktivan dan i stvarčice za bebicu i ogtt (ako trudnički mozak nije krivo zapamtio) i uskrsni pokloni ma bravo bravo.
    Mlada mamica izgleda njam a miriši i preko slike!!! Mmmm mmmm.
    Moram se pohvaliti da i ja imam par stvari za bebu u ormaru. Jučer me je kumica obradovala pa sam odmah složila u ormar.
    Neki dan kad sam bila kod muža na ručku vidjeli su me neki njegovi kolege i rekli mom mužu ajme pa tvoja žena je fakat jako trudna 😂😂😂. Ja se ne osjećam baš tak ogromno ali mi je bilo baš smiješno kako radi muški mozak 😂😂😂.
    Pharmama ja pete nosim sada samo kada znam da neću puno stajati 😂. Ali si izdržala, bravo..
    Tko je još javio ogtt više ne znam ali super za dobar nalaz!!!
    Ljubim vas opet idem jest, pod tuš i u krpe jer jako loše spavam. Budim se i vrtim 😴.
    Sutra šetanje po Ikeai jeeeei 😂

😘😘😘😘😘🤗🤗🤗hvala draga😘😘😘, dobar tek😀, ni ja ne pajkim draga al već sam se naviknula, al imam i priliku kroz dan uhvatiti kakvih pol sata, sat, ionak ležim😂. Želim ti laku noć i slatke snove, napajki se ljepo😘🤗

27. Ožujak 2018. 21:48

ProudMomy

Hvala cure na podrsci!
    Mene boli trtica, i sad kad se ohladio poceo me boljet zglob desne noge, dosta boli.
    Vidjet cemo kako ce bit do jutra. Jos mi longeta samo fali 😂😂😂😂

Drži se draga😘😘🤗🤗🤗, nadam se da će bolovi brzo proći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.