Ženske, jel to s tvrdim i napetim trbuhom stalno normalno ili? Neznam više kak da se smjestim a kad ustanem da idem na wc imam osjećaj da će se raspuknuti kak je tvrd..popila sam magnezij 1 ujutro i 1 sad
Ženske, jel to s tvrdim i napetim trbuhom stalno normalno ili? Neznam više kak da se smjestim a kad ustanem da idem na wc imam osjećaj da će se raspuknuti kak je tvrd..popila sam magnezij 1 ujutro i 1 sad
Ja sam pitala doktora i on mi je rekao ako je beba aktivnija da i kontrakcije mogu biti češće. E sad je to jedino kaj ti ja mogu reć. Bude dana kada mi je češće a ima dana kada mi nije toliko često. Nema mi nekog pravila a ja ne primječujem neku povezanost sa hiperaktivnou i stvrdnutim trbuhom🙄
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo da se i ja malo javim. Mi smo danas saznali da ćemo dobiti curicu.
Na pregledu je sve bilo super i baš smo sretni!
hvala vam cure 😙😙😙😙
ivy neka si se pocastila tavom i isprobaj ju sto prije ☺
winie cestitam bravo 😙
ena ja bas htjela pitati za te kontrakcije danas me baaaaaas peru od popodne jako cesto vec sam se uplasila...mada kontrakcije koje su izazvane tvojim ili bebinim pokretom nisu opasne....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja sam pitala doktora i on mi je rekao ako je beba aktivnija da i kontrakcije mogu biti češće. E sad je to jedino kaj ti ja mogu reć. Bude dana kada mi je češće a ima dana kada mi nije toliko često. Nema mi nekog pravila a ja ne primječujem neku povezanost sa hiperaktivnou i stvrdnutim trbuhom🙄
Pa neznam više, al nije da se stvrdne pa popusti,nego je stalno tvrd i napet, budem pitala dr u utorak..al bebo mi je hiperaktivan, izgleda da nema mjesta pa se isteže cijeli dan...ma proći će uskoro(za cca 60dana😀)
Laku noć ljepotice moje, idemo probati spavat(ovaj slon opet hrče😥).😘😘😘🤗🤗🤗🤗
Čestitke na princezici😍💖💕💗💝💝💓❤
Super zaa pregled i za bebolinku!!! 💕❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Winnie cestitam na princezi!
Ja Ena evo vise ne znam sto je normalno. I meni su govorili da su kontrakcije od 25tj normalne, ako nisu bolne. Ali meni su prvo skratile cerviks i sad su me otvorile, tak da ocito moje nisu normalne. 😂😂😂
Ja sam racunala da ce boliti nesto sto nije normalno, al jebaji ga! Samo eto i to je individualno. Ako ti je trbub stalno tvrd to zapravo i nije kontrakcija, tak da pitaj doktoricu. Zaboravila sam ti rec da su i meni jucer bili proteini opet pozitivni u urinu i leukociti poviseni
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Curke smijem piti ovaj magnezij?
All of God’s grace in one tiny face 💟
Franova - drago mi je da je sve ok! 😀
Mina - nadam se da nije nekaj ozbiljno i da ce brzo van iz bolnice, smijes pitj taj magnezij.
Sortiraj odgovore
Najstariji