Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Ožujak 2018. 08:32

Dobro jutro drage moje😀. Evo jedne naspavane nakon duugo vremena, onaj mg me skroz umirio i zaspala sam ko beba😀. 
    Proudy ja sam tražila zašto bi ti proteini i leukociti mogli biti i nisam našla niš pametno.
    Mina baš mi je žao kaj su te snašle takve zloće, nadam se da bude muž brzo dobro šta god da bilo, a ti bi trebala do dr zbog tog povraćanja, pazi da ne dehidriraš.
    Ostale curke 😘🤗
    Tea i Happyseal javite se bar da znamo da ste ok.

Tinchyca
    29. Ožujak 2018. 08:41

Jutro curke!

Mina  i ja pijem taj magnezij. Kaj se tiče tvrdog trbuha meni je svaki dan tvrd kad nešto radim. Jučer išli do centra i prošetali meni se skroz stvrdnuo i izbočio sa desne strane.. Zateže me isto dosta.
    Ono kaj mene zanima unazad par dana sam pocela osjećati znakove svoje alergije. Peku me oči i suze, nos curi, glava boli. Inace sam pila aerius i claritine a sad ne znam kaj smijem i da li smijem.. Pharmama?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Mayazmaya
    29. Ožujak 2018. 08:50

Dobro jutro zene i jos jednom hvala na dobrodoslici!:)
    Vidim da vam se svasta nesto desava i trebat ce mi malo vremena da polovim sve, najte zamjeriti.. 
    Mina, zao mi je da si imala tako tezak dan, nadam se da ce od danas biti bolje...
    Citam da neke od vas brine skraceni cerviks i BH kontrakcije, i ja muku mucim s time...cekviks su mi prije par god skratili laserom nakon jako loseg papa testa tako da od pocetka znam da mi trudnoca moze biti risky.  Nisam na strogom mirovanju al se moram pazit. BH kontrakcije su normalne i zadnjih dana me bas muce.Pomaze lezanje na lijevom boku jer je tada 
    najbolja prokrvljenost maternice i puno puno vode piti. Ne kuzim bas kako voda djeluje ali ih uspijem smiriti kad popijem hektolitar dnevno. Taj savjet sam dobila od jednog iskusnog doktora i stvarno mi pomogne.

franovamamita
    29. Ožujak 2018. 10:29

dan cure
    ja na nogama od 7 isla u grad sad dosla kuci,bas sam se umorila....
    mina draga uz tebe smo bit ce sve ok,necu ti govoriti da se ne sekiras znam da ne mozes ali proci ce😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

29. Ožujak 2018. 10:35

Hej zenske!
    Mina bas mi je zao! Drzi se!
    Franova ti opet od jutra udarno 😉
    Punih 31tt pa sam duzna sliku
    Evo nas +7kg

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    29. Ožujak 2018. 11:57

Hvala vam drage moje 💛💛💛..morala sam se malo pojadati ne zelim svoje brinuti previse. 
    Mayazmaya nisam ti ni dobro dobrodoslicu pozeljela 😘
    Ena jeeee za spavanje 🤗
    Proudy 😍😍😍

All of God’s grace in one tiny face 💟

29. Ožujak 2018. 12:19

ProudMomy

Hej zenske!
    Evo nas +7kg

Joooj, preslatka siiii... 😊
    Evo da vam se i ja javim...podigla nalaze GUK profila i sve je super.. Mislim da sam zaslužila sladoled (2-3) 😂😂

Mladamamica1911
    29. Ožujak 2018. 12:31

Mislim da voda nema neko ljekovito svojstvo za kontrakcije jer ja pijem bar 5 litara vode ako ne i vise a opet sam na utrogestanima 2×2 i 2×magnezij 375direkt 🤔
    Proudy prekrasna si 😍😍😍👌
    A ja cu tjednu sliku staviti malo kasnije kad se bar pocesljam jer jos nisam y😂

29. Ožujak 2018. 12:46

Mladamamica1911

Mislim da voda nema neko ljekovito svojstvo za kontrakcije jer ja pijem bar 5 litara vode ako ne i vise a opet sam na utrogestanima 2×2 i 2×magnezij 375direkt 🤔
    Proudy prekrasna si 😍😍😍👌
    A ja cu tjednu sliku staviti malo kasnije kad se bar pocesljam jer jos nisam y😂

Slazem se,  popijem min 3litre dnevno,  a rokaju me od 16tt,  tak da... Nismo svi isti. Normabel mi ne smiruje kontrakcije,  di ce mi voda smirit 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

29. Ožujak 2018. 12:47

BabyBlue

ProudMomy

Hej zenske!
    Evo nas +7kg

Joooj, preslatka siiii… 😊
    Evo da vam se i ja javim…podigla nalaze GUK profila i sve je super.. Mislim da sam zaslužila sladoled (2-3) 😂😂

Super za GUK,  pocasti se,  zasluzila si 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.