Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    27. Ožujak 2018. 22:26
    danasnji ulov za malca
    danasnji ulov za malca

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

27. Ožujak 2018. 22:36

Franovamamita baš slatko😍😍, a vidi mašnica i tregeri😀😀😍😍, super je ulov💙

ivymicek
    27. Ožujak 2018. 23:00

Awwww Franova tooo cute!!! Prrdivan kompletić  pre pre pre...
    Proud držim fige da što prije prođe. Boljeti mpra, na žalost. Miruj stavljaj obloge i do petka držimo fige. 
    Laku noć ljepotice

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

losah
    27. Ožujak 2018. 23:05

proud nadam se da će u petak biti sve ok i da ćeš doma biti na mirovanju. Baš zeznuto, kako od gluposti ispadne da dobro da si otišla..Saljem pozitivne vibre🤗😍
    franova ovo je preslatko 🤗😍 sve kupujete već na veliko, neki nemaju ništa još 🙈🙈

27. Ožujak 2018. 23:08

Franova preslatko 😍😍😍😍
    Drzala sam smrznuti spinat na nozi do sad,  brzinski se tusnula i evo legla. Mislila sam da cu zaspat u sekundi,  al kuki,  sto stvari prolazi kroz glavu. Dobro sam prosla jebote kak je mogli biti.
    Ivy laku noc! 😘
    Hvala vam stvarno svima,  divne ste  😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    28. Ožujak 2018. 00:16

cure kompletic je u pepco 35kn 
    proud odmori draga sutra ce biti bolje
    ja odo pokusati zaspati drzite fige sutra mi dolaze markeri za hepatitis pa cemo tocno znati s cime se borimo i molim se za najblazu varijantu...umirem doslovno od straha uh...
    laka vam noc 😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Ožujak 2018. 03:38

Ko je još vidio spavat, jel da? 😂😂
    Klasika, pun mjehur, tvrd trbuh, sve tiska, žulja, bebo živahan, ovaj hrče na rate🤣🤣, jedva čekam jutro pa da nije čudno kaj sam budna, još mi je rano za kavu kuhat a i nećem budit muža, ipak ide radit za par sati...gladna sam...😂
    E da,  dok sam zaspala nakratko, sanjala sam da spavam i da se budim sva mokra dole, kao puknuo vodenjak i sve nešto iscurilo i govorim mužu je, niš, idemo, kaj sad😂😂🤣🤣...

28. Ožujak 2018. 07:21

Dobro jutro😀...ajmo doručak..malo paštetice i kruhića 😋😋.
    Ugodan dan vam želim bez boljki i stresova.
    Proudy draga drži se, nadam se da ne boli više trtica i noga😘, miruj dalje😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗.
    Franovamamita sretno s nalazima, 🙏🙏🤞🤞🤞🤞da bude sve ok, ko što si rekla, najblaža varijanta😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗
    Ivymicek nadam se da si se naspavala bar noćas😘🤗

ivymicek
    28. Ožujak 2018. 07:55

Dobro jutro!
    Bolje sam spavala ali kratki. Dugo sam igrala igricu pa bih mogla još 😂.
    Franova držim sve fige ovog svijeta da nije na kraju niš ili najbliži oblik.
    Proud kako si? Gležanj?
    Ena pa kakvo je to spavanje na rate. Bebo te već sad navvikava na ritam.
    Idem kuhati kavicu

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    28. Ožujak 2018. 08:01

Jutro zenskice , kako ste ? Ja se valjam jos u mraku u sobi ,zaspala bome u pola 10 sinoc i nemam snage za ustajanjem , jucer su mi u gostima bile mama i prvi put teta pa sam se malo preforsirala , sada moram usporit pregled tek drugi petak 🙃 , zelja za slatkim me unistava , pa sam si jucer kupila bademe i petite bez secera , i muka mi Uskrs dolazi a ja cu samo gledat 😖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.