Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    19. Ožujak 2018. 13:05

Mina nista se ne sekiraj sto jos ne osjetis, sad ce to!
    Ja sam prvu sumnju osjetila sa 17+4 i nakon par dana se uvjerila da je to to! Od onda party svaki dan.
    Kroz 2, 3 tjedna ces sigurno lagano osjetit..ovisi i o bebinom polozaju, tvojoj gradji..
    Sretno na pregledu 😙😙😙
    Proud njami! Od cijelog menia mi najfiniji spinat i juhica! 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mina04
    19. Ožujak 2018. 13:21

baarbaraa29

Ja sam prvu sumnju osjetila sa 17+4 i nakon par dana se uvjerila da je to to! Od onda party svaki dan.
    Kroz 2, 3 tjedna ces sigurno lagano osjetit..ovisi i o bebinom polozaju, tvojoj gradji..
    Sretno na pregledu 😙😙😙

💟💟💟

All of God’s grace in one tiny face 💟

bejb23
    19. Ožujak 2018. 13:31

Dobar dan ljepotice. 😘
    Proudy drago mi je da ste bolje i ti i Maksim. Za koji dan ces biti kao nova 😄
    Ena, izdrzi danasnji rezim :) 
    Danas sam spremila juhu i meso stavila u pecnicu i za sutra pripremila cufte tako da mi sutra bude dan odmora 😂 I jos sam i desert napravila coko cake. Sad sve 4 u zrak  😂

💗Baby E💗

bojana27
    19. Ožujak 2018. 13:56

Evo ja jedem hrenovkice ,paradajz i krastavac ..curka jede pecene one dinosaurice a sa muzem ne mogu nis kad njkad ne znam kad dolazi pa mislim da ce on dobit pomfri , spek i jaja 😂😂 dali su kojoj sjele komplikacije ?

19. Ožujak 2018. 13:56

baarbaraa29

Sretno na pregledu 😙😙😙

I ja se najvise veselim spinatu 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Ožujak 2018. 13:58

Bojana27

Evo ja jedem hrenovkice ,paradajz i krastavac ..curka jede pecene one dinosaurice a sa muzem ne mogu nis kad njkad ne znam kad dolazi pa mislim da ce on dobit pomfri , spek i jaja 😂😂 dali su kojoj sjele komplikacije ?

Jutros je poceo porodiljni sjedat tek,  tak da komplikacije mozemo tek popodne ocekivat. Ja brijem da bi meni cak moglo i tek sutra,  jer sam zaba,  a nama uvijek bude zadnjima.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    19. Ožujak 2018. 14:21

I ja sam zaba komplikacije tek sutra vjerovatno 😭
    Proudy stigaaao je dnevni i blagavaonu mi je mama sama smontirala uz moju moralnu podrsku a krevet i ormar 2 majstora slazu i gotovo jee ☺☺
    Tako da ozdravi sto prije da kavu pijemo 😙

Marijaa30
    19. Ožujak 2018. 14:32

Proud, drago mi je da ste bolje 😃
    Ja isto jos nist ne osjecam, mozda zato jer imam vise sala na trbuhu, a beba jos to nije tak jaka.... Al raste trbuh, cice pa se nadam da je sve dobro.
    Mateya zbog cega si isla na vadenje krvi? Kod koje si doktorice? Vidim da si iz vz, ja iz okolice... Ja sam kod doktorice vrcic. 
    Danas sam se mjerila i vagala ujutro, na +3kg sam, bokovi isti, a trbuh 6 cm veci nego u startu. Tak bi I htjela da samo busa raste 😋 no i cice, drugo ne treba.
    I ja isto jedva cekam ljepse vrijeme, puna mi je kapa vec tog dosadnog snijega... Hocu sunce i setnje 😃

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    19. Ožujak 2018. 14:36

Hej cure, mene neka hunjavica ulovila, oka nisam sklopila cijelu noc od zastopanog nosa, na kraju sam ukapala malo Operila da bar sat vremena odspavam. Danas na poslu kao zombi, umor i glavobolja, jos kva suga od vremena. :(
    Meni je sutra pregled i starija ostaje doma sa mnom i vodim je sa sobom da vidi seku :))) sretna sam jer cu sutra vidjeti ovu malu lupalicu, a i sto ce starija to moci podijeliti sa mnom, obozava seku i ne moze docekati da se rodi, mala haharica cim cuje njen glasic odmah pocne lupati u trbuhu. :)))
    Mina - ja sam u prvoj trudnoci tek oko 19.tjedna osjetila svjesno bebu, sve ovisi o polozaju i gradji tijela, bez brige. :)
    Inace, sretna sam jer sam preko frendova iz Njemacke narucila Maxi cosi jaje i Babybjorn klokanicu i skoro 900kn ustedila za razliku od Cro cijena. :) Ostalu opremu svu imamo, jos robe samo trebam dokupiti.
    Doma nam radovi, muz renovira stan sobu po sobu, nadamo se da ce do polovice 7.mj., tj. do termina biti gotov jer skoro sve sam radi.
    Jos mjesec dana i doma sam, ne mogu docekati, fakat vise nemam volje za rad, a i bome 9 sati sjedenja pred kompjutorom mi nikako ne pasu, ovu curku nosim dosta nize i ligamenti me ubijaju.

19. Ožujak 2018. 14:54

Mladamamica1911

I ja sam zaba komplikacije tek sutra vjerovatno 😭
    Proudy stigaaao je dnevni i blagavaonu mi je mama sama smontirala uz moju moralnu podrsku a krevet i ormar 2 majstora slazu i gotovo jee ☺☺
    Tako da ozdravi sto prije da kavu pijemo 😙

Ajmeee super 😊 bas dobro da cete to danas rijesiti i onda uzivancija u svom domu. Ma sljedeci tjedan sam ti ja ko zmaj vec 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.