Vjerujem da nije lako kad su 2 generacije pod istim krovom.
Ja sam osobno jako teska, priznajem, pa bi mi vjerojatno bilo jako tesko priviknut se na suzivot s nekim. Ali kad nema izbora, nema.
Mi smo od pocetka solo, u svom stanu. M mi ni nema roditelje, a moji zive 70km od nas. Odgovara mi tako. Istina nekad bi bilo lakse da imamo baka servis, ali nemamo, ovisimo jedno o drugome samo i tako smo navikli.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja si isto ne mogu zamisliti zivjeti s nekim, volim imati mir!
franovamama, nadam se da cete danas isla mirnije spavati!
Do sutra 😃
26.8. Ivan 💙💙
Franova držim fige da malički bude bolje i da se malo naspavate.
Uuuu i ovi rezanci i umak zvuče jako fino.
Samo da znate gladna sam kao vuk ovih dana 😂
Pharmama divna busha, ja ne vidim kile..
Mladamamica super za stanek a još malo pa će i kindač doć na red.
Mi živimo iznad njegovih staraca i imamo poseban ulaz. Poštujemo privatnost a uvijek uskoće kad nam treba ako ne mogu oni uskaću moji koji isto nisu daleko.
Netko je napisao da ne osjeća bebu ja sam u prvoj T za istač osjetila bebu tek u 20 tjednu tako da se ne brini 😊.
Ena nadam se da si izdržala u svojem današnjem režimu a sutra nakon ultrazvuka prvo popapaj nešto jako jako jako fino.
Idem ajkati. Želim vam laku, bezbrižnu i uspavanu noć 😴😴😴💕💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro svima 😘😘
Ena sretno danas na uzv 😘 i ostalima sretno na pregledima 😘
Dobro jutro klokani. Sretno danas na pregledima tko ima.
Mi smo bolje spavali ali su me nočas mučile kontrakcije 😱😱😱. Pa zar već mogu biti tako jake 🙄.
Ugl preživjeli smo ali nikako se namjestiti. Ako nešto dodiruje trbuh eto ti kontrakcije.
Kako ste mi vi?
Vidim da je pharmama budna od ranih sati.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutroo.
Sretno Ena danas. Javi nam se s dobrim vijestima. 😘
Jel ima jos tko danas pregled? Ako ima, sreetno 😘
Kako je ostatak ekipe danas?
💗Baby E💗
Jutro cure. Eto mi već u krevetu, izvadili 2 epruvete krvi, dali urin i skupljani urin, napravili uzv abdomena. Moja beba ne voli uzv😂😂, nemiran je😁. Uglavnom je nalaz uzv dobar, bubrezi ok, jedino su mi našli neke polipe na žuči(nekih 10mm), nemam pojma🤔🤔
Jutro cure! javljam se prije posla samo da vas pozdravim!
Ena, drago mi je da je bebica u redu :) držim fige da bude i ostalo (ne kužim jesu li već urin provjerili ili ne, a vidim da su bubrezi dobro - tumpasta sam :P :)
Ostale, držite se :)
26.8. Ivan 💙💙
jutro curke 😊😊
Enaa sretno danas😙
Drugo sam zaboravila 😣
Evo mi u ovako provodimo jutro sa puno caja jer imam osjecaj da me nesto hvata nadam se da se varama
Sortiraj odgovore
Najstariji