Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    19. Ožujak 2018. 14:57

macica2

Proud, drago mi je da ste bolje 😃
    Ja isto jos nist ne osjecam, mozda zato jer imam vise sala na trbuhu, a beba jos to nije tak jaka…. Al raste trbuh, cice pa se nadam da je sve dobro.
    Mateya zbog cega si isla na vadenje krvi? Kod koje si doktorice? Vidim da si iz vz, ja iz okolice… Ja sam kod doktorice vrcic.
    Danas sam se mjerila i vagala ujutro, na +3kg sam, bokovi isti, a trbuh 6 cm veci nego u startu. Tak bi I htjela da samo busa raste 😋 no i cice, drugo ne treba.
    I ja isto jedva cekam ljepse vrijeme, puna mi je kapa vec tog dosadnog snijega… Hocu sunce i setnje 😃

Pošto mi je kod prvog vađenja krvi nalaz bio negativan na toxoplasmosu (mačju bolest),dala mi je uputnicu preventivno da me se testira da se nebi u međuvremenu zarazila. Ja sam ti iz okolice Čakovca, ali i Vž mi je blizu.   Kod doktorice Tizaj sam u Čakovcu. Nisam znala da si iz okolice Vž

💖 Nikol -12.08.2018💖

mateya1993
    19. Ožujak 2018. 15:00

Evo meni su sjele komplikacije u pbz  

💖 Nikol -12.08.2018💖

Mya
    19. Ožujak 2018. 15:06

Dan cure..svima brzo ozdravljenje i sretno na pregledima ovaj tjedan..u pbzu sjele kompl.kao da je netko pitao

pharmamma
    19. Ožujak 2018. 17:13

Bojana sad sam skužila da nisam komentirala sliku..stvarno si divna trudnica,linija je top 😉
    Proud super da ste bolje i maleni i ti ☺️☺️
    Svima koje imaju preglede ovih dana,sretno 😘
    Evo,ja stigla s posla i skuhala si špagete s umakom od rajcice..sad malo odmora i onda peglanje..dugujem sliku  za jučerašnji puni tjedan..😊 vaga pokazuje +6,dobar dio izgleda završio u bokovima i guzici jer sam isla mjeriti opseg neki dan,ispalo 5cm vise 🙈

Mladamamica1911
    19. Ožujak 2018. 17:17

Evo kucica je spremna osim kinderbeda je sve na svom mjestu a i kinderbed je tu samo u kutiji da se ne prasi bez veze 😁

19. Ožujak 2018. 17:21

pharmamma

Bojana sad sam skužila da nisam komentirala sliku..stvarno si divna trudnica,linija je top 😉
    Proud super da ste bolje i maleni i ti ☺️☺️
    Svima koje imaju preglede ovih dana,sretno 😘
    Evo,ja stigla s posla i skuhala si špagete s umakom od rajcice..sad malo odmora i onda peglanje..dugujem sliku za jučerašnji puni tjedan..😊 vaga pokazuje +6,dobar dio izgleda završio u bokovima i guzici jer sam isla mjeriti opseg neki dan,ispalo 5cm vise 🙈

Divna bušica draga😍😍, tih +6 ili se ne vidi..ili ih jako lijepo nosiš😍😍😘

19. Ožujak 2018. 17:22

Mladamamica1911

Evo kucica je spremna osim kinderbeda je sve na svom mjestu a i kinderbed je tu samo u kutiji da se ne prasi bez veze 😁

Super za kućicu, blago vama...ja se moram pomiriti s tim da nas je 5 i da nikad neću imat svoj mir...

franovamamita
    19. Ožujak 2018. 17:37

dan curke 
    oka nisam nocas sklopila klinac dobio proljev jadan zaspao tek u 2 ujutro a ja u 5pila kavu...cak smo i maticara obavili 😂😂😂😂 bas sam premorena sad za veceru skuhala siroke rezance s umakom od gljiva...najela se i izvalila jedva gledam...
    mladamamica super za kucicu ☺
    pharm ajme jos uvije tako vitka 😍😍 kakvih 6 kg ma nigdje ih nema 
    ivy suosjecam za nocno piskenje
    ena a kako se slazes s njegovima?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

19. Ožujak 2018. 17:46

franovamamita

dan curke
    oka nisam nocas sklopila klinac dobio proljev jadan zaspao tek u 2 ujutro a ja u 5pila kavu…cak smo i maticara obavili 😂😂😂😂 bas sam premorena sad za veceru skuhala siroke rezance s umakom od gljiva…najela se i izvalila jedva gledam…

A mišić maleni, žao mi je, a bude to brzo bolje😘.Njami večera😋. Ja sam pojela par dvopeka danas i palentu😕.
    Ok se slažem s njegovima al nikak da se naviknem kolko su glasni, Bože sačuvaj...i nikad mira...

Mladamamica1911
    19. Ožujak 2018. 18:08

Ena31

franovamamita

dan curke
    oka nisam nocas sklopila klinac dobio proljev jadan zaspao tek u 2 ujutro a ja u 5pila kavu…cak smo i maticara obavili 😂😂😂😂 bas sam premorena sad za veceru skuhala siroke rezance s umakom od gljiva…najela se i izvalila jedva gledam…

A mišić maleni, žao mi je, a bude to brzo bolje😘.Njami večera😋. Ja sam pojela par dvopeka danas i palentu😕.
    Ok se slažem s njegovima al nikak da se naviknem kolko su glasni, Bože sačuvaj…i nikad mira…

Nebi ti bila u kozi ..ja sam zivjela s njegovima sad 3 godine i tesko bi mi palo da moram tako i dalje ..svaka cast 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.