Jutro cure! javljam se prije posla samo da vas pozdravim!
Ena, drago mi je da je bebica u redu :) držim fige da bude i ostalo (ne kužim jesu li već urin provjerili ili ne, a vidim da su bubrezi dobro - tumpasta sam :P :)
Ostale, držite se :)
Nisu bebicu gledali, samo bubrege. Po nalaze krvi i urina idem u ponedjeljak. 😂
jutro curke 😊😊
Enaa sretno danas😙
Drugo sam zaboravila 😣
Evo mi u ovako provodimo jutro sa puno caja jer imam osjecaj da me nesto hvata nadam se da se varama
😍😍😍😍😍
jutro curke 😊😊
Enaa sretno danas😙
Drugo sam zaboravila 😣
Evo mi u ovako provodimo jutro sa puno caja jer imam osjecaj da me nesto hvata nadam se da se varama
😍😍
Hej, bila na pregledu danas, dobila sam 3.5kg u mjesec dana, pa poludit cu, ne znam otkuda. :((( Secer i ostalo mi dobro, beba je za tjedan dana veca od mjera za ovaj tjedan, kaze dr da je dosta velika i da bi mogla preko 4kg, hahaha... inace je sve super, salje me dr na anomaly scan u Merkur jer cu tamo roditi pa moram bar jedan uzv kod njih obaviti izmedju 22-25 tjedna, a prije redovne trudnicke od 36.tjedna.
Moram izbaciti kruh i slatko, a ide Uskrs, jao meni :((
Hej, bila na pregledu danas, dobila sam 3.5kg u mjesec dana, pa poludit cu, ne znam otkuda. :((( Secer i ostalo mi dobro, beba je za tjedan dana veca od mjera za ovaj tjedan, kaze dr da je dosta velika i da bi mogla preko 4kg, hahaha… inace je sve super, salje me dr na anomaly scan u Merkur jer cu tamo roditi pa moram bar jedan uzv kod njih obaviti izmedju 22-25 tjedna, a prije redovne trudnicke od 36.tjedna.
I ja sam tako ..bez brige nisi jedina ..nemoj izbaciti skroz smanji samo 😊😊
Hej, bila na pregledu danas, dobila sam 3.5kg u mjesec dana, pa poludit cu, ne znam otkuda. :((( Secer i ostalo mi dobro, beba je za tjedan dana veca od mjera za ovaj tjedan, kaze dr da je dosta velika i da bi mogla preko 4kg, hahaha… inace je sve super, salje me dr na anomaly scan u Merkur jer cu tamo roditi pa moram bar jedan uzv kod njih obaviti izmedju 22-25 tjedna, a prije redovne trudnicke od 36.tjedna.
Ma bitno da je bebač dobro😁. Kolko je težak sada? I moj je tjedan za tjedan veći po mjerama, bit će velkih beba😀😍
I ja sam tako ..bez brige nisi jedina ..nemoj izbaciti skroz smanji samo 😊😊
A da, bas to kaj velis
Ma bitno da je bebač dobro😁. Kolko je težak sada? I moj je tjedan za tjedan veći po mjerama, bit će velkih beba😀😍
Sad je na 600g, kaze dr da je to lijepi prirast u odnosu na tjedne. I prva curka mi je bila dosta velika, ova curka ocito zeli biti veca od seke :))
Sad je na 600g, kaze dr da je to lijepi prirast u odnosu na tjedne. I prva curka mi je bila dosta velika, ova curka ocito zeli biti veca od seke :))
Bome vejika beba😍😍😘😘nek samo rastu mišići maleni😀, i moj buco s 24+3 imao 879g, sad s 29t došao na 1531g 😀😍😍
jutro curke 😊😊
Enaa sretno danas😙
Drugo sam zaboravila 😣
Kak ste zgodni 💕💕💕 i ti i busha i peso bleso! Samo pij čaja i limuna i meda, ako ne pomaže onda češnjak. Kako je u novom stanu?
Ena super za bubrege. Ne kužim se u to za jetru ali držim fige da to nije niš strašno. Bitno da si ti večinu toga zbavila u jednom danu.
Mamica samo neka bebo raste a mislim da je i moj u 24+4 bio 570 g nije to ništa puno više od tvoje djevojčice. Bitno da prirat težine nije veći od preporuke u tjednima, tako tea uvijek kaže 😊.
Veselim se četvrtku i pregledu. Uvijek prije pregleda osjećam takvu nervozu i stalno mislim da nekaj ne štima iako me uredno lupa. I know pred pregled nervoza ali mi lakše kad podjelim s vama.
Kuham ručak i za danas i za sutra. Idem teti zubarici i onda po kikache. Malo mi je natrpan dan 😂.
Ljubim vas 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji