Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    20. Ožujak 2018. 11:37

moj mali dedek spava na svom novom mjestu 😁
    Krasno nam je stvarno 😊

20. Ožujak 2018. 11:47

Hej curkice!
    Ja sam si danas duze opet odspavala,  muz mi spustio roletu do boga u spavacoj pa mi bio mrak 😂
    Soraju me kontrakcije od jutra,  mali stuca ili udara!
    Mladamamica,  divna si i ti mali pesek! Drago mi je uzivate u svom domu napokon! Nemoj mi se razboliti,  puuuuno caja i limuna,  djumbira,  meda i bit ce super!
    Ivy i ja moram i perkovcevu za jedan zub,  al ne znam kad cu otic. U cetvrtak idem na trasfuzijsku ponoviti testove senzibilizacije,  a sljedeci tj mi je pregled.
    Cekam neke ljude iz Vinkovaca,  nose mi paket od muzekove sestricne! Poslala mi svasta fino za jest i pit,  predosijecam 😁
    Ena drago mi je da je uzv dobar! I vjerujem da ce svi nalazi biti dobri!
    Misa mu i misolovku,  zaboravila sam tko je bio na pregledu,  al drago mi je da je beba dobro,  a za kilice lako! 😘
    Pharma koliko jos radis?
    Puse svima 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    20. Ožujak 2018. 12:00

Ma sad mi je sve super izgleda sam samo ujutro bila malo zbunjena. 😂😂

Mya
    20. Ožujak 2018. 12:04

mamica1985

Hej, bila na pregledu danas, dobila sam 3.5kg u mjesec dana, pa poludit cu, ne znam otkuda. :((( Secer i ostalo mi dobro, beba je za tjedan dana veca od mjera za ovaj tjedan, kaze dr da je dosta velika i da bi mogla preko 4kg, hahaha… inace je sve super, salje me dr na anomaly scan u Merkur jer cu tamo roditi pa moram bar jedan uzv kod njih obaviti izmedju 22-25 tjedna, a prije redovne trudnicke od 36.tjedna.
    Moram izbaciti kruh i slatko, a ide Uskrs, jao meni :((

Mamica nemoj se zamarat,dobivas koliko tijelu treba,najbitnija je beba koja je dobro i ena biti ce to sve ok

20. Ožujak 2018. 12:09

Okruglo 30t i okruglih 80kg(+5), okruglih 70dana do kraja🤰👪👶💙👣

20. Ožujak 2018. 12:15

Ena divna si! 😍😍😍
    Ajme 30tt,  i ja u cetvrtak ulazim u samu zavrsnicu. Jos samo 10tjedana! Kad prije!?!? Sad mi je pocelo brze ici vrijeme!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    20. Ožujak 2018. 12:24

Ena divna 😍😍 kak je već buša velika ❤️
    Proud za 3 tjedna mi je zadnji radni dan,onda go i rodiljni..prebrzo mi prolaze dani i tjedni

baarbaraa29
    20. Ožujak 2018. 12:29

Useljenici (mamica) 😆 sad uzivancija! I evo od jedva 2,5 str.ja vec zaboravila sve ostalo 🙈
    E pameti moja..vidimo se najesen, nadam se!
    Ena pupa bome raste! Samo nek ste vi dobro!
    A za kile svaka cast! Samo 5 uz lezanje i sve pudinge, cipsove i ostale delicije! Imas dobar metabolizam 😆
    Mi dosli s pregleda..cerviks stoji na 3,2, slj.tj.opet kontrola, beba 720g, popila glukozu.. javit ce ak ne valja i to je to. Zadovoljni🤗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Hvala cure😘😘, baš se osjećam teško i veliko, danas sam jedva odstajala to malo, nemam više ni snage od tog ležanja, a i pritisak dole baš jako dok stojim(rekla mi dr na uzv danas da je baš jako nisko, da izgleda spreman za porod kak se spustio😱😱).
    Daaaa Proudy😍😘, još maloo, a vrijeme će proletiti sad 😀😍😘

ivymicek

ProudMomy

Hej curkice!
    Ja sam si danas duze opet odspavala, muz mi spustio roletu do boga u spavacoj pa mi bio mrak 😂
    Soraju me kontrakcije od jutra, mali stuca ili udara!
    Mladamamica, divna si i ti mali pesek! Drago mi je uzivate u svom domu napokon! Nemoj mi se razboliti, puuuuno caja i limuna, djumbira, meda i bit ce super!
    Ivy i ja moram i perkovcevu za jedan zub, al ne znam kad cu otic. U cetvrtak idem na trasfuzijsku ponoviti testove senzibilizacije, a sljedeci tj mi je pregled.
    Cekam neke ljude iz Vinkovaca, nose mi paket od muzekove sestricne! Poslala mi svasta fino za jest i pit, predosijecam 😁
    Ena drago mi je da je uzv dobar! I vjerujem da ce svi nalazi biti dobri!
    Misa mu i misolovku, zaboravila sam tko je bio na pregledu, al drago mi je da je beba dobro, a za kilice lako! 😘
    Pharma koliko jos radis?
    Puse svima 😘😘😘😘

Uuu blago tebi što ti poklon stiže. Slobodno se pohvališ što si dobila.
    Ajme Ena kod tebe sve nešto okruglo.. ali Buša ti je vrh, predivno 😍. Vidi se koliko uživaš bez obzira na mirovanje jer osmijeh ti je od uha do uha 😊💕
    Pharmama još malo.
    P.S  i meni dani prolaze prebrzo 😍😍😍😍. Od kad sam prešla magićnu brojku 99 sve nešto leti a ja nemam ništa spremno 😱.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.