moj mali dedek spava na svom novom mjestu 😁
Krasno nam je stvarno 😊
Hej curkice!
Ja sam si danas duze opet odspavala, muz mi spustio roletu do boga u spavacoj pa mi bio mrak 😂
Soraju me kontrakcije od jutra, mali stuca ili udara!
Mladamamica, divna si i ti mali pesek! Drago mi je uzivate u svom domu napokon! Nemoj mi se razboliti, puuuuno caja i limuna, djumbira, meda i bit ce super!
Ivy i ja moram i perkovcevu za jedan zub, al ne znam kad cu otic. U cetvrtak idem na trasfuzijsku ponoviti testove senzibilizacije, a sljedeci tj mi je pregled.
Cekam neke ljude iz Vinkovaca, nose mi paket od muzekove sestricne! Poslala mi svasta fino za jest i pit, predosijecam 😁
Ena drago mi je da je uzv dobar! I vjerujem da ce svi nalazi biti dobri!
Misa mu i misolovku, zaboravila sam tko je bio na pregledu, al drago mi je da je beba dobro, a za kilice lako! 😘
Pharma koliko jos radis?
Puse svima 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma sad mi je sve super izgleda sam samo ujutro bila malo zbunjena. 😂😂
Hej, bila na pregledu danas, dobila sam 3.5kg u mjesec dana, pa poludit cu, ne znam otkuda. :((( Secer i ostalo mi dobro, beba je za tjedan dana veca od mjera za ovaj tjedan, kaze dr da je dosta velika i da bi mogla preko 4kg, hahaha… inace je sve super, salje me dr na anomaly scan u Merkur jer cu tamo roditi pa moram bar jedan uzv kod njih obaviti izmedju 22-25 tjedna, a prije redovne trudnicke od 36.tjedna.
Moram izbaciti kruh i slatko, a ide Uskrs, jao meni :((
Mamica nemoj se zamarat,dobivas koliko tijelu treba,najbitnija je beba koja je dobro i ena biti ce to sve ok
Ena divna si! 😍😍😍
Ajme 30tt, i ja u cetvrtak ulazim u samu zavrsnicu. Jos samo 10tjedana! Kad prije!?!? Sad mi je pocelo brze ici vrijeme!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena divna 😍😍 kak je već buša velika ❤️
Proud za 3 tjedna mi je zadnji radni dan,onda go i rodiljni..prebrzo mi prolaze dani i tjedni
Useljenici (mamica) 😆 sad uzivancija! I evo od jedva 2,5 str.ja vec zaboravila sve ostalo 🙈
E pameti moja..vidimo se najesen, nadam se!
Ena pupa bome raste! Samo nek ste vi dobro!
A za kile svaka cast! Samo 5 uz lezanje i sve pudinge, cipsove i ostale delicije! Imas dobar metabolizam 😆
Mi dosli s pregleda..cerviks stoji na 3,2, slj.tj.opet kontrola, beba 720g, popila glukozu.. javit ce ak ne valja i to je to. Zadovoljni🤗
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Hvala cure😘😘, baš se osjećam teško i veliko, danas sam jedva odstajala to malo, nemam više ni snage od tog ležanja, a i pritisak dole baš jako dok stojim(rekla mi dr na uzv danas da je baš jako nisko, da izgleda spreman za porod kak se spustio😱😱).
Daaaa Proudy😍😘, još maloo, a vrijeme će proletiti sad 😀😍😘
Hej curkice!
Ja sam si danas duze opet odspavala, muz mi spustio roletu do boga u spavacoj pa mi bio mrak 😂
Soraju me kontrakcije od jutra, mali stuca ili udara!
Mladamamica, divna si i ti mali pesek! Drago mi je uzivate u svom domu napokon! Nemoj mi se razboliti, puuuuno caja i limuna, djumbira, meda i bit ce super!
Ivy i ja moram i perkovcevu za jedan zub, al ne znam kad cu otic. U cetvrtak idem na trasfuzijsku ponoviti testove senzibilizacije, a sljedeci tj mi je pregled.
Cekam neke ljude iz Vinkovaca, nose mi paket od muzekove sestricne! Poslala mi svasta fino za jest i pit, predosijecam 😁
Ena drago mi je da je uzv dobar! I vjerujem da ce svi nalazi biti dobri!
Misa mu i misolovku, zaboravila sam tko je bio na pregledu, al drago mi je da je beba dobro, a za kilice lako! 😘
Pharma koliko jos radis?
Puse svima 😘😘😘😘
Uuu blago tebi što ti poklon stiže. Slobodno se pohvališ što si dobila.
Ajme Ena kod tebe sve nešto okruglo.. ali Buša ti je vrh, predivno 😍. Vidi se koliko uživaš bez obzira na mirovanje jer osmijeh ti je od uha do uha 😊💕
Pharmama još malo.
P.S i meni dani prolaze prebrzo 😍😍😍😍. Od kad sam prešla magićnu brojku 99 sve nešto leti a ja nemam ništa spremno 😱.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji