Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    16. Ožujak 2018. 10:33

ivymicek

mateya1993

macica2

Dobro jutro cure, nadam se ce dan svima biti bolji!
    Mateya, zakaj moraš na anomaly scan?

Jutro! Ne moram, to mi je samo preporučila ako želim. Zaboravila sam spomenuti da sam u plusu 3kg od zadnjeg pregleda. Žene muči me kašalj par dana, najgore je preko noći. Jel znate kakav domaći pripravak koji bi pomogao?

Ja svoje klince (a mi smo sada ranjive kao što su i oni) inhaliram, dobro očistim nos, spavaju na malo povišenom i mažem eukaliptusovom masti od enciana( možda pharmama zna mogu li to trudnice). Meni osibno pomogne vrući čaj i puno meda.

Hvala ti :) budem si skuhala čaj s medom za  početak. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

16. Ožujak 2018. 10:35

ivymicek

bejb23

Jutrooo klokanice.
    Nisam se stigla jucer javiti, kad sam dosla doma samo sam se srusila 😪
    Curka nam se smjestila malo visocije nego zadnji put tako da sad nisam na strogom mirovanju. Ima 340g, ja sam na +4kg. Kaze mi doktorica samo ulagano, nemoj mi sad ici nadoknadivati sve sta nisi napravila u ovih mjesec dana 😂
    Bas sam sretna jer je stanje na bolje islo i da sama mogu polako napraviti neke stvari :) I ono najbitnije da mi je sa princezom sve u redu. 😍
    Kako ste mi vi danas? Sto se kuha kod vas? 😊
    Evo ja pijem kavu, papam tost pa cu srediti kucu malo i poslije nesto na brzinu skuhati. ☺

Odlične vijesti ali samo lagano. Ja radim kozice sa gljivama i bobom u bijelom umalu, sastrane riža mili mi se šafran pa možda i njega ubacim 😂.
    Ena dobro jutro i tebi, jesi popapala napolitanke i smokiće??.. Bolje u svakom pogledu moguće da je ova kiša isprala svu nervozu.
    Proud??? Gdje si i kako si???

😂😂😂nisam napolitanke i smokiće jer sam opet navečer skuhala puding od čokolade i uubiilaa se u njemu😂😂, onda žgaravica,soda i spavanje😂😂, sve ću ja to nadoknaditi😂😂😋

bojana27
    16. Ožujak 2018. 10:39

franovamamita

onaj osjecaj kad se ubijes u napolitankama 🙊😆😆😆😆
    bojana kak to da ga prodajes?

A jer imam dva :) imam nesto slicno sta mi je poslala sestricna mamina iz engleske :) pa mi bezveze da stoji doma , a ne planiram vise bebica 

bojana27
    16. Ožujak 2018. 10:42

Jutro drage moje:)) ja uzivam citajuci sta vi papate posto sam ja na dijeti 😂😂 , samo mi gustajte 🤗🤗🤗🤗 ja sam tvrdoglavi strijelac pa sam ribala sa cetkicom za zube tus kabinu ujutro 😆😆 sada sam si popila kapucino i planiram nac neki dobar film , preporuka za koji ? 

Tea👶
    16. Ožujak 2018. 11:16
    Evo nas za zalezanim trbuhom 🤣
    Evo nas za zalezanim trbuhom 🤣

Hej žene, pratim, ali ne pišem. Nisam in the mood ovaj tjedan ni za što takvog tipa. 
    Novim mamicama želim dobrodošlicu i urednu trudnoću, a starosjediocima uspješnu borbu sa svim bezveznim stvarima koje ih snadu. 
    U nas je kiša i ovog puta mi odgovara, malo me umirila 😂😂
    Šaljemo puse L and me ❤️

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

16. Ožujak 2018. 11:28

Tea👶

Hej žene, pratim, ali ne pišem. Nisam in the mood ovaj tjedan ni za što takvog tipa.
    Novim mamicama želim dobrodošlicu i urednu trudnoću, a starosjediocima uspješnu borbu sa svim bezveznim stvarima koje ih snadu.
    U nas je kiša i ovog puta mi odgovara, malo me umirila 😂😂
    Šaljemo puse L and me ❤️

Divna bušica draga 😍😍😘😘😘. Nadam se da će te proći "not in the mood time"... Uživaj u stvarima koje te vesele, čuvaj i mazi bušicu, sve ostalo će doći na svoje mjesto😀

16. Ožujak 2018. 11:31

Hej cure!
    Tea lijepa ti je busica i nadam se da ces bit bolje kroz koji dan.
    Ja sam koma i dalje,  preznojavala sam se cijelu noc,  nos si ne mogu odstopati nikako,  trenutno sam na 37.5. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

16. Ožujak 2018. 11:34

ProudMomy

Hej cure!
    Tea lijepa ti je busica i nadam se da ces bit bolje kroz koji dan.
    Ja sam koma i dalje, preznojavala sam se cijelu noc, nos si ne mogu odstopati nikako, trenutno sam na 37.5.

Ajooj, probaj inhalirati kamilicom, pa arwaiws žvake, hren...

mateya1993
    16. Ožujak 2018. 12:47

Tea lijepa ti je buša  Vidim više nas je boležljivih  samo nek čim prije prođe. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

16. Ožujak 2018. 13:00

mateya1993

Tea lijepa ti je bušaVidim više nas je boležljivihsamo nek čim prije prođe.
    Evo ja sam na desertu😍

Mmm, njamiii😍😍..dobar tek😀...i ja htjela zdravo slatki, pojela 2 jabuke...i sve mi nešto slabo to...pa udri opet po napolitankama😂😂🤣😋😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.