Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    23. Listopad 2017. 13:48

Bas gledam, imaju na stranici cjenik cijeli.

Ana_Marija_2019
    23. Listopad 2017. 13:50

I dane otvorenih vrata 4.11. ako nekoga zanima :)

mare27
    23. Listopad 2017. 13:53

Jessy2009

gledala sam ja njihovu stranicu i cjenik,al te cifra su koliko sam skužila samo ono ,porodim te,sve se zasebno plaća,svaka sitnica

HappySeal
    23. Listopad 2017. 14:08

mare27

auuu,bome dosta

To je vjerojatno cijela trudnoća. Carski je 28 tisuća, a prirodni ja mislim 14 ili 18. Ne znam treba li još neke pretrage kod njih napraviti (ali vjerojatno treba) . 
    Skupo je. Skupo je za poludit i za prosječnu Hrvaticu, nažalost, često znanstvena fantastika. S druge strane, kad čovjek zbroji na što sve odu novci, na kojekakve gluparije koje nam ne trebaju i ne znače ništa - i nije tako skupo ako kupi mir u nama i bolju postnatalnu njegu. 
    S druge strane, nije garancija. 
    Ovi otvoreni dani su mi prerano, čekat ću drugo tromjesečje kao ozbiljna mušterija :D 

27.6. 💙

little baby
    23. Listopad 2017. 14:09

mare27

nego,gdje su nam nestale Pikica i little baby????

Mare27,mi smo ti na proljetnim bebama 2018😊

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Ana_Marija_2019
    23. Listopad 2017. 14:38

mare27

Jessy2009

gledala sam ja njihovu stranicu i cjenik,al te cifra su koliko sam skužila samo ono ,porodim te,sve se zasebno plaća,svaka sitnica

Da, to sam i ja gledala. Vjerojatno se onda skupi jos dodatnih stvari pa eto dode iznos na neke vece cifre. I ja sam bila o tome razmisljala, ali evo sada nisam sigurna.

Honey
    23. Listopad 2017. 17:25

Upadam i ja, tu smo negdje sa tjednima pa nadam se da ne zamjerate. Čestitam svim novopečenim trudnicama!! :)
    HappySeal neznam kako ti računaš ali ti si sada 4+5, ako ti je bila zadnja 20.9., ali super da te poslao na sve te pretrage, tako je i mene moj, a na uzv kod njega idem tek sutra sa 7+4. Tako da je za ultrazvuk stvarno rano. Ja sam privatno išla sa 6+6, platila sam taj kako ga oni zovu "prvi pregled" 500kn u poliklinici Škvorc. Mislila sam da će raditi još svašta, a na kraju je izmjerio tlak, izvagao me, izmjerio plod, zv i gv, pregledao jajnike, izmjerio otkucaje srca bebe, napisao šta sve da tražim soc.gin. od pretraga, testirao trakicu urina na bakterije i dao mi 5 sličica. Sve u svemu ipak sam jako zadovoljna i doktor je jako ugodan i detaljan. Bila sam pola sata unutra!! Od mog bratića žena je sve tri trudnoće kod njega vodila, a planiram i ja.
    Rodit mislim na Sv.Duhu, a sad vidjet ću još, rano je. Privatno mi je glupo dati toliki novac. Vjerujem da će sve biti ok, i isto želim i vama i najbitnije je ostati pozitivan. Eto oprostite na dužini, nadam se da sam bar dala neke korisne informacije :)

23. Listopad 2017. 17:28

Zbilja jesi pomogla infor.za nas koje jos cekamo na preglede

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    23. Listopad 2017. 17:41

Honey hvala na objasnjenju. Ja ti nemam pojma o tim kraticama i bas sam danas mislila jesam li 5tt ili 6tt jer nemam pojma kako racunaju. 

Sto se tice uzv i toga, planiram na sv duh i rijesit sve sto mogu prek socijalnog. 

27.6. 💙

Honey
    23. Listopad 2017. 17:56

HappySeal

Honey hvala na objasnjenju. Ja ti nemam pojma o tim kraticama i bas sam danas mislila jesam li 5tt ili 6tt jer nemam pojma kako racunaju.

Sto se tice uzv i toga, planiram na sv duh i rijesit sve sto mogu prek socijalnog.

Ma nema na čemu, prvi broj su ti tjedni drugi broj dani, tako računaju ginekolozi, zanči 4tjedna i 5 dana. To je vrlo bitno jer u par dana se već stvari mogu promijeniti, beba se užasno brzo razvija. Ja zagovaram isto što više obaviti preko socijalnog. Ja ću sve nalaze vaditi preko svog zdravstvenog, samo ću sa tim nalazima i na uvz kod privatnog, i to samo jer je ovaj moj malo nemaran. A to će biti jednom u mjesecu, možda i rijeđe tako da sam odlučila to sebi priuštiti, budući da ne idem na umjetne nokte a ni na depilaciju, haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.