Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    24. Listopad 2017. 08:35

Cure jucer sam zvala gin i narucila me 13.11. Kaze da je to jos rano da se vidi. Zadnja m mi je  bila 21.9. Po mojoj racunici trudna sam 4+5. Prva mi je trudnoca. Jeli to dugo cekat??

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• cro_girl
    24. Listopad 2017. 08:36

Da da prva :) 

• M.lady
    24. Listopad 2017. 08:37

simpaticna

Pozz, evo i mene k vama:) 4w5d, jucer potvrdjeno :)

Kao i ja. Cestitam 😁

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2017. 08:44

Mene je gin narucila 14.11. tek, isto kaze da je to standard! A meni se to cini kao godina tako da mislim da cu otici privatno ranije.
    Jucer sam vadila betu, bila mi je 1150 i idem sutra opet.
    Od simptoma ne znam, cudan neki osjecaj, kao da cu dobiti pa se uplasim pa trcim na wc vidjeti... je li to normalno?
    I umorna sam jako, sad ne znam isto je li to od T ili od jeseni 😁

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2017. 08:47

Za urinokulturu sam ja inace nosila uzorak od doma jer mora biti prvi jutarnji urin, a to nema sanse da izdrzim do tamo. Samo treba upute slijediti - srednji mlaz itd., malo je kompliciranije od obicnog urina.
    S obzirom da me narucila tek 14., jos nisam dobila nikakve ni uputnice, a voljela bih sto prije to sve obaviti.

• cro_girl
    24. Listopad 2017. 08:47

M.lady mislim da ti je dala realni termin jer ćeš tada biti 7+4 ako sam dobro izračunala, a prema pričama drugih cura, a evo i mog slučaja čini mi se da gin ne preferiraju prvi uzv prije 7tt s tim da mislim da oni koji imaju malo bolje uređaje mogu vidjeti i ranije. Ne preostaje nam drugo nego čekati :) ili otići do privatnika koji nas prime kad god hoćemo :D

• simpaticna
    24. Listopad 2017. 08:50

M.lady

simpaticna

Pozz, evo i mene k vama:) 4w5d, jucer potvrdjeno :)

Kao i ja. Cestitam 😁

Ooo, hvala :) Cestitke i vama :) Menij e ovo druga T, ali osjecam se kao da je 1. :D

• simpaticna
    24. Listopad 2017. 08:51

cro_girl

M.lady mislim da ti je dala realni termin jer ćeš tada biti 7+4 ako sam dobro izračunala, a prema pričama drugih cura, a evo i mog slučaja čini mi se da gin ne preferiraju prvi uzv prije 7tt s tim da mislim da oni koji imaju malo bolje uređaje mogu vidjeti i ranije. Ne preostaje nam drugo nego čekati :) ili otići do privatnika koji nas prime kad god hoćemo :D

Meni je gin jucer potvrdio uzvom 4+4t, ali morao je kad sam mu donijela test na kojem je bila slabasna druga crta pa smo morali znati na cemu smo :)i vidi se:)

HappySeal
    24. Listopad 2017. 08:54

Jessy2009

Za urinokulturu sam ja inace nosila uzorak od doma jer mora biti prvi jutarnji urin, a to nema sanse da izdrzim do tamo. Samo treba upute slijediti - srednji mlaz itd., malo je kompliciranije od obicnog urina.
    S obzirom da me narucila tek 14., jos nisam dobila nikakve ni uputnice, a voljela bih sto prije to sve obaviti.

Znam, čitala sam upute jutros. Još jedan razlog više da to obavim doma :D

Drago mi je vidjeti da nam tema raste. Ja ću prvi UZV čekati kako mi je rečeno, baš sam se naručila, čekam potvrdu iz bolnice i termin. Mislim da nema smisla forsirati, a kasnije možda i platim neki privatno kada budu slike za pokazivanje uokolo. 

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2017. 08:57

Kada cete poceti govoriti ljudima, obitelji, prijateljima za trudnocu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.