Cure jucer sam zvala gin i narucila me 13.11. Kaze da je to jos rano da se vidi. Zadnja m mi je bila 21.9. Po mojoj racunici trudna sam 4+5. Prva mi je trudnoca. Jeli to dugo cekat??
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Pozz, evo i mene k vama:) 4w5d, jucer potvrdjeno :)
Kao i ja. Cestitam 😁
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mene je gin narucila 14.11. tek, isto kaze da je to standard! A meni se to cini kao godina tako da mislim da cu otici privatno ranije.
Jucer sam vadila betu, bila mi je 1150 i idem sutra opet.
Od simptoma ne znam, cudan neki osjecaj, kao da cu dobiti pa se uplasim pa trcim na wc vidjeti... je li to normalno?
I umorna sam jako, sad ne znam isto je li to od T ili od jeseni 😁
Za urinokulturu sam ja inace nosila uzorak od doma jer mora biti prvi jutarnji urin, a to nema sanse da izdrzim do tamo. Samo treba upute slijediti - srednji mlaz itd., malo je kompliciranije od obicnog urina.
S obzirom da me narucila tek 14., jos nisam dobila nikakve ni uputnice, a voljela bih sto prije to sve obaviti.
M.lady mislim da ti je dala realni termin jer ćeš tada biti 7+4 ako sam dobro izračunala, a prema pričama drugih cura, a evo i mog slučaja čini mi se da gin ne preferiraju prvi uzv prije 7tt s tim da mislim da oni koji imaju malo bolje uređaje mogu vidjeti i ranije. Ne preostaje nam drugo nego čekati :) ili otići do privatnika koji nas prime kad god hoćemo :D
Pozz, evo i mene k vama:) 4w5d, jucer potvrdjeno :)
Kao i ja. Cestitam 😁
Ooo, hvala :) Cestitke i vama :) Menij e ovo druga T, ali osjecam se kao da je 1. :D
M.lady mislim da ti je dala realni termin jer ćeš tada biti 7+4 ako sam dobro izračunala, a prema pričama drugih cura, a evo i mog slučaja čini mi se da gin ne preferiraju prvi uzv prije 7tt s tim da mislim da oni koji imaju malo bolje uređaje mogu vidjeti i ranije. Ne preostaje nam drugo nego čekati :) ili otići do privatnika koji nas prime kad god hoćemo :D
Meni je gin jucer potvrdio uzvom 4+4t, ali morao je kad sam mu donijela test na kojem je bila slabasna druga crta pa smo morali znati na cemu smo :)i vidi se:)
Za urinokulturu sam ja inace nosila uzorak od doma jer mora biti prvi jutarnji urin, a to nema sanse da izdrzim do tamo. Samo treba upute slijediti - srednji mlaz itd., malo je kompliciranije od obicnog urina.
S obzirom da me narucila tek 14., jos nisam dobila nikakve ni uputnice, a voljela bih sto prije to sve obaviti.
Znam, čitala sam upute jutros. Još jedan razlog više da to obavim doma :D
Drago mi je vidjeti da nam tema raste. Ja ću prvi UZV čekati kako mi je rečeno, baš sam se naručila, čekam potvrdu iz bolnice i termin. Mislim da nema smisla forsirati, a kasnije možda i platim neki privatno kada budu slike za pokazivanje uokolo.
27.6. 💙
Kada cete poceti govoriti ljudima, obitelji, prijateljima za trudnocu?
Sortiraj odgovore
Najstariji