M.lady mislim da ti je dala realni termin jer ćeš tada biti 7+4 ako sam dobro izračunala, a prema pričama drugih cura, a evo i mog slučaja čini mi se da gin ne preferiraju prvi uzv prije 7tt s tim da mislim da oni koji imaju malo bolje uređaje mogu vidjeti i ranije. Ne preostaje nam drugo nego čekati :) ili otići do privatnika koji nas prime kad god hoćemo :D
Meni jegin jucer potvrdiouzvom4+4t, ali morao je kad sam mu donijela test na kojem je bila slabasna druga crta pa smo morali znati na cemu smo :)i vidi se:)
Blago tebi. Meni se moja gin jučer čim sam sjela kod nje u ordinaciju počela pravdati kako je prerano da me gleda i samo me poslala vaditi betu. Vidjet ću u čet koji će mi termin dati za uzv pa ako mi bude previše za čekati, jer naravno da već sad želim znati sve, otići ću privatno.
Kada cete poceti govoriti ljudima, obitelji, prijateljima za trudnocu?
Vidiš ovo je smiješno.
Ja sam u uredu s direktoricom. Dobro se slažemo i čak su nam se ciklusi uskladili. I kaže ona meni jučer na pauzi:
"Happy, ti nisi dobila ovaj mjesec, jelda?"
"Nisam"
I krene vrištat od uzbuđenja. Rekla je da je skužila da ne vadim uloške i ne guram po džepovima kao inače, a i da nisam bila tipično PMS-ična. Tako da eto, osim dragog, ona jedina zna. Vještica.
Starcima ću reći nakon UZV, a bratu i šogorici te prijateljima nakon 3 mjeseca. Mada kakve sam sreće, na UZV ću sresti šogoričinu mamu koja radi u istoj bolnici ali na drugom odjelu...
27.6. 💙
Ja bi voljela isto znati bar da je za sada sve ok, bas mi se dugo to cini cekati. Ja ne znam jel i vama panika hoce li sve biti ok ili samo ja toliko panicarim 😐
Kada cete poceti govoriti ljudima, obitelji, prijateljima za trudnocu?
Mi smo rekli roditeljima i kumovima.. bilo je preteško ne podijeliti to barem s njima :) za ostale čekamo potvrdu ginekologa..
Ja bi voljela isto znati bar da je za sada sve ok, bas mi se dugo to cini cekati. Ja ne znam jel i vama panika hoce li sve biti ok ili samo ja toliko panicarim 😐
Prošli tjedan sam sanjala da sam bila na uzv i da aposlutno ničega nije bilo za vidjeti, noćas sam sanjala da sam imala spontani tako da ne moram ti više ništa reći :/ Preko dana u pravilu ne razmišljam ali očito podsvijest odradi svoje preko noći.
Jessy2009, i meni je panika.
I ne mogu dočekati taj drugi tjedan u studenom.
27.6. 💙
Malo mi je lakse sto ipak nisam jedina, i ja jedva cekam taj ultrazvuk makar ne mora ni to biti garancija, ali mislim da ce mi biti lakse. Ja svaki put kad idem na wc brinem da cu dobiti M 🙈
Prošli tjedan sam sanjala da sam bila na uzv i da aposlutno ničega nije bilo za vidjeti, noćas sam sanjala da sam imala spontani tako da ne moram ti više ništa reći :/ Preko dana u pravilu ne razmišljam ali očito podsvijest odradi svoje preko noći.
Sve će biti ok. Nama je to dugo za čekati jer smo uzbuđene, ali nema smisla ići na UZV pa onda paničariti ako se nešto ne čuje ili ne vidi dobro, zar ne? Samo dodatni stres. Idemo skupa korak po korak tu na forumu.
Otkad sam saznala da sam trudna budim svako jutro oko 4-5 i mislim si 'nije vrag da me tijelo priprema na nesanicu'.
Mene oplete i panika jer ne znam držati bebu, ne znam kupati bebu, ne znam što sve treba jednoj bebi. Totalna sam tabula rasa. Ne znam što znače te silne kratice koje se svuda spominju niti znam koje sve pretrage me čekaju. Cure, ja nemam pojma o ničemu. Doslovno. Ali tješim se da nisam sama i da nas ima više tu kojima je isto.
27.6. 💙
Sve će biti ok. Nama je to dugo za čekati jer smo uzbuđene, ali nema smisla ići na UZV pa onda paničariti ako se nešto ne čuje ili ne vidi dobro, zar ne? Samo dodatni stres. Idemo skupa korak po korak tu na forumu.
Otkad sam saznala da sam trudna budim svako jutro oko 4-5 i mislim si 'nije vrag da me tijelo priprema na nesanicu'.
Mene oplete i panika jer ne znam držati bebu, ne znam kupati bebu, ne znam što sve treba jednoj bebi. Totalna sam tabula rasa. Ne znam što znače te silne kratice koje se svuda spominju niti znam koje sve pretrage me čekaju. Cure, ja nemam pojma o ničemu. Doslovno. Ali tješim se da nisam sama i da nas ima više tu kojima je isto.
Ma samo polako Happy.. daleko smo mi još od držanja i kupanja bebe :) sve će se to u hodu svladati
Haha kao da sebe slusam!! Ja nista ne znam o bebama, cak nemam ni u obitelji nekoga mladeg.
A mene nesanica lovi. Ono, cijeli dan sam umorna i odlucim ranije spavati i onda se prevrcem satima...
Sortiraj odgovore
Najstariji