Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M.lady
    24. Listopad 2017. 10:02

cro_girl

M.lady mislim da ti je dala realni termin jer ćeš tada biti 7+4 ako sam dobro izračunala, a prema pričama drugih cura, a evo i mog slučaja čini mi se da gin ne preferiraju prvi uzv prije 7tt s tim da mislim da oni koji imaju malo bolje uređaje mogu vidjeti i ranije. Ne preostaje nam drugo nego čekati :) ili otići do privatnika koji nas prime kad god hoćemo :D

Da tako su mi i je i kuma rekla. Al ovo mi je prva t pa san kao na iglama 😀

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• simpaticna
    24. Listopad 2017. 10:57

M.lady

cro_girl

M.lady mislim da ti je dala realni termin jer ćeš tada biti 7+4 ako sam dobro izračunala, a prema pričama drugih cura, a evo i mog slučaja čini mi se da gin ne preferiraju prvi uzv prije 7tt s tim da mislim da oni koji imaju malo bolje uređaje mogu vidjeti i ranije. Ne preostaje nam drugo nego čekati :) ili otići do privatnika koji nas prime kad god hoćemo :D

Takva samij a bila u prvoj T. sve sam morala znati, citala, ucila, proucavala...Ali da ne ispadnem neka frikusa, imam opravdanje, cuvala sam trudnocu pa dok sam lezala nisam imala sto drugo raditi. Sada  u drugoj sam potpuno opustena jer znam koliko sam se stresirala, a mogla sam samo u zivati u tim danima srece. Tako brzo proleti....

• simpaticna
    24. Listopad 2017. 10:58

simpaticna

M.lady

cro_girl

Takva samij a bila u prvoj T. svesam morala znati, citala, ucila, proucavala…Ali da ne ispadnem neka frikusa, imam opravdanje, cuvala sam trudnocu pa dok sam lezala nisam imala sto drugo raditi. Sada u drugoj sam potpuno opustena jer znam koliko sam se stresirala, a mogla sam samo u zivati u tim danima srece. Tako brzo proleti….

Mislim, jos se uvjeravam da sam t. druga put :) jos mi nije sjelo do kraja. Tek 4w, u prvoj sam doznala u 8t

HappySeal
    24. Listopad 2017. 11:23

Evo mali info za sve koji će na UZV na Sv. Duh

1. uputnica za UZV mora biti skenirana, elektronička ili donesena osobno. Jasna i bistra hi resolution fotka uputnice ne dolazi u obzir.

2. nemojte ništa pisati dolje u komentare tipa početak zadnje menstruacije ili tjedne trudnoće ili sl, jer će vas tražiti ionako opet da im sve navedete pošto to valjda ne čitaju 

Taman kad čovjek pomisli da je moderna tehnologija došla u Hrvatsku, iznenadi se...

27.6. 💙

• M.lady
    24. Listopad 2017. 12:07

simpaticna

simpaticna

M.lady

cro_girl

Takva samij a bila u prvoj T. svesam morala znati, citala, ucila, proucavala…Ali da ne ispadnem neka frikusa, imam opravdanje, cuvala sam trudnocu pa dok sam lezala nisam imala sto drugo raditi. Sada u drugoj sam potpuno opustena jer znam koliko sam se stresirala, a mogla sam samo u zivati u tim danima srece. Tako brzo proleti….

Mislim, jos seuvjeravamda sam t. druga put :) jos mi nije sjelo do kraja. Tek 4w, u prvoj sam doznala u 8t

Da ja sam jos u soku pozitivnome, skoro god dana smo radili na bebi, taman smo mislili ic na pretrage kad ono plusic 😀😀 al nastojim se sto manje nervirat i citat.

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Lunaa
    24. Listopad 2017. 12:59

Simpatična i cro_girl dobrodošle !! Ajme nema me malo i već smo na 12.stranici, neka samo da nas je što više. Ja se isto nekako nemogu dočekati prvog uzv-a, kao da mi traje čitavu vječnost. Još uvijek imam te "menstrualne grčeve" , a da ne spominjem koliko mi se spava po čitave dane.

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2017. 13:02

Mene povremeno zna uloviti kao neki pritisak u trbuhu pa se malo zabrinem, ali vidim da i drugi to imaju pa onda dobro 😁

24. Listopad 2017. 13:09

Mene evo od jucer boli kao da cu dobit,pocela je glad svaku noc i grudi me bole,peku...pospana po cijele dane,radim i gegam se ko patkica

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

HappySeal
    24. Listopad 2017. 13:09

Jessy2009

Mene povremeno zna uloviti kao neki pritisak u trbuhu pa se malo zabrinem, ali vidim da i drugi to imaju pa onda dobro 😁

Mene zna i sa strane zaboliti (al nije bol, više neka napetost), a nekad čak i prema leđima. 

Nego čega ste se odrekle u trudnoći osim stresa? Koliko vam se u zadnjih par tjedana promijenio lifestyle? 

Taman dok sam imala plodne dane sam bila na poslovnom putu i na nekom partyju, pa sam popila tri gin tonica, ali kao da sam znala, pa sam se ostatak večeri fejkala s mineralnom s bara. Nisam htjela riskirati. 

Pušiti sam prestala u siječnju, kao dio priprema za bebu. Taman sam tad krenula i skidat kile, njih 15. Jednostavno su bile višak, a ja sam htjela biti fit trudnica (uredski posao i dostave su smrt za figuru). 

Društveni život mi se sveo na fejkanje o antibioticima, prehladi i ispijanje mineralne. Baš smo imali goste neki dan i frendica me znakovito pogledala. Sva sreća da vučem neko kašljucanje svake jeseni pa je priča bila donekle uvjerljiva. 

Dragi ima nalog da skriva junk od mene. Imam izrazitu želju za slatkim, masnim i nezdravim. Sad me proganja mandarinama i jabukama čim sjednem pored njega. 

27.6. 💙

mare27
    24. Listopad 2017. 14:01

Pikica,pa kad je onda ono vama termin??? Nešto sam opet pobrkala ili? Uglavno prekopala sam Ljetne bebe 2015 i svega se lijepo prisjetila,drago mi je da smo se opet susrele ,samo eto mislila sam da ste na ovoj temi....

šta se tiće simptoma,lagani bolovi i BOLNE grudi,al ono za popizditi ,kad su u grudnjaku ok,al kad ga skinem,kao da će mi otpasti,koma...ne sječam se da mi je tako bilo u prvoj trudnoći 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.