Uletavam na vasu temu....:)
Mislim da stvarno nema mjesta brizi vama kojima je ovo prva T. Probajte sto manje citati, ruzne stvari, i sto manje znati...to je moj savjet ! Ako se nekome nesto ruzno dogodilo, ne znaci da ce i vama.
Nazalost mi koje smo prosle jako ruzne stvari ne mozemo tako razmisljati....ali stvarno dok je sve ok, nemate razloga za brigu....nazalost, dns je neizbjezno ne saznati sto se nekome dogodilo i sl.jer su takve price svugdje, ali trebate se sto vise opustiti i uzivati u T !
Sretno svima !!
Daj se odmakni od crnih misli i prica,ovo je zbilja blazeno stanje u kojem trebas uzivat i biti pozitivna,samoj ce ti biti lakse ako se ne bediras.sve to utjece na tvoju bebu
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
ja sam isto u prvoj trudnoći,od samog početka,samo lunjala po internetu i forumima i bedirala se,sad to definitivno ne namjeravam,a i nemam toliko ni vremena uz dvogodišnjaka
Daj se odmakni od crnih misli i prica,ovo je zbilja blazeno stanje u kojem trebas uzivat i biti pozitivna,samoj ce ti biti lakse ako se ne bediras.sve to utjece na tvoju bebu
Bez brige, zato sam završila na ovom forumu jer mi se čini najmanje radikalan od svih :D
S dragim sam sklopila deal da ćemo kupit par knjiga o roditeljstvu ('Što očekivati kad očekujete' i sl. popularnu literaturu) pa se ravnati po tome i onome što doktor kaže, a ne prema dramama s foruma.
27.6. 💙
Upravo tako i u svemu ostat pozitivan:-)
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Meni je isto prva trudnoca tako da te potpuno razumijem! A price oko mene sve horor do horora, najbolje da ne pricam uopce o tim temama!
Ja sam takoder taman prije koji mjesec bila na pregledima i to u duplo jer sam isla i na sistematski i kod svoje ginekologice pa cu vidjeti sto ce mi sada reci da jos trebam obaviti. Mislila sam otici privatno betu testirati za sada.
Inace, kod Podobnika je moja prijateljica rodila i ona ih je jako nahvalila. Bila je vec u godinama tada, a prva trudnoca i s dosta komplikacija pa je isla tamo radi svog mira. Na kraju se bebica puno prerano rodila, ali sve je super ispalo i evo, sad su veliki i zdravi.
Meni je isto prva trudnoca tako da te potpuno razumijem! A price oko mene sve horor do horora, najbolje da ne pricam uopce o tim temama!
Ja sam takoder taman prije koji mjesec bila na pregledima i to u duplo jer sam isla i na sistematski i kod svoje ginekologice pa cu vidjeti sto ce mi sada reci da jos trebam obaviti. Mislila sam otici privatno betu testirati za sada.
Inace, kod Podobnika je moja prijateljica rodila i ona ih je jako nahvalila. Bila je vec u godinama tada, a prva trudnoca i s dosta komplikacija pa je isla tamo radi svog mira. Na kraju se bebica puno prerano rodila, ali sve je super ispalo i evo, sad su veliki i zdravi.
koliko se plača porod?
Ona je tada spominjala neku cifru od 6000€, s tim da je imala komplikacije i lezala neko vrijeme tamo, a onda isla na carski. Ne znam je li to standardna cifra.
Sortiraj odgovore
Najstariji