Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    06. Ožujak 2018. 21:25

Happy slažem se s Proud mora da je fulao čim ne diže paniku i čim su sve mjere ok. Tako da samo mirno, bit će ti lakše kad i šećer bude ok a onda ako ćeš se dodatno morati smiriti možeš ponoviti uzv.
    Mlada mamica divna sličica kako drži ručicu na glavici 😍😍😍.
    Mamica1985 ako boli bolje mirovati, slušati svoje tijelo jer ono zna najbolje.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 21:30

Ena31

I meni rade obadva uzv svaki put, od mislim 15og tjedna ak se ne varam🤔

I meni svaki put radi oba dva plus pregled dal sam zatvorena 😊 e da nisam vam se pohvalila "uzgojila" sam cerviks mirovanjem sa 3.2 cm na 4.00cm  😆

06. Ožujak 2018. 21:34

Mladamamica1911

Ena31

I meni svaki put radi oba dva plus pregled dal sam zatvorena 😊 e da nisam vam se pohvalila "uzgojila" sam cerviks mirovanjem sa 3.2 cm na 4.00cm 😆

Kaj se to može? Ajde super 😀😍😘

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 21:40

Ena31

Mladamamica1911

Ena31

I meni svaki put radi oba dva plus pregled dal sam zatvorena 😊 e da nisam vam se pohvalila "uzgojila" sam cerviks mirovanjem sa 3.2 cm na 4.00cm 😆

Kaj se to može? Ajde super 😀😍😘

Dada sa 20 tjedana mirovanja i puuuuno utrogestana i magnezija izgleda da se moze 😁😁😁

Marijaa30
    06. Ožujak 2018. 21:53

Bravo mladamamica 😃
    Meni je sad u petak prvi put radila uzv prek trbuha, dosad samo vaginalno. I pregled isto uvijek radi, isto valjda cerviks...
    Bolje sam, al jos poznam tupu bol povremeno. Rekli su mi da je to normalno jer se siri maternica, ligamenti itd. Najbinije da nema krvi.

26.8. Ivan 💙💙

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 22:00

macica2

Bravo mladamamica 😃
    Meni je sad u petak prvi put radila uzv prek trbuha, dosad samo vaginalno. I pregled isto uvijek radi, isto valjda cerviks…
    Bolje sam, al jos poznam tupu bol povremeno. Rekli su mi da je to normalno jer se siri maternica, ligamenti itd. Najbinije da nema krvi.

Ma to je sve normalno ja sam imala tu tupu bol do 16 tjedna a i sad nekad kad pretjeram sa aktivnoscu osjetim 😊
    Bez brige 😊

baarbaraa29
    06. Ožujak 2018. 22:07

mladamamica cestitke!  Tako sam i ja nakon samo 1 tjedna mirovanja. Identicne brojke tvojima!
    U uto.novi pregled i nadam se da se nije opet skratio jer sam dobila dopustenje za kretanje! Jel tebi ostala ista zabrana?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 22:10

baarbaraa29

mladamamica cestitke!Tako sam i ja nakon samo 1 tjedna mirovanja. Identicne brojke tvojima!
    U uto.novi pregled i nadam se da se nije opet skratio jer sam dobila dopustenje za kretanje! Jel tebi ostala ista zabrana?

A rekla je da mogu malo mrdat okolo al ne forsirat se da nebi zeznula svih ovih 20 tjedana sto sam lezala da popravim situaciju 😊

baarbaraa29
    06. Ožujak 2018. 22:14

Mladamamica1911

baarbaraa29

mladamamica cestitke!Tako sam i ja nakon samo 1 tjedna mirovanja. Identicne brojke tvojima!

A rekla je da mogu malo mrdat okolo al ne forsirat se da nebi zeznula svih ovih 20 tjedana sto sam lezala da popravim situaciju 😊

Ma dobro da, to sam i mislila. I meni kao dala dopustenje za skolu i ono..malkice po kuci. Bez nosanja korpe pune vesa i slicno! Aj drzim fige da ostane na skolskih 4!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 22:16

baarbaraa29

Mladamamica1911

baarbaraa29

Ma dobro da, to sam i mislila. I meni kao dala dopustenje za skolu i ono..malkice po kuci. Bez nosanja korpe pune vesa i slicno! Aj drzim fige da ostane na skolskih 4!

Ma ostat ce samo pozitivno kad je pregled? 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.