Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    06. Ožujak 2018. 22:20

Mladamamica1911

baarbaraa29

Mladamamica1911

baarbaraa29

mladamamica cestitke!Tako sam i ja nakon samo 1 tjedna mirovanja. Identicne brojke tvojima!
    U uto.novi pregled i nadam se da se nije opet skratio jer sam dobila dopustenje za kretanje! Jel tebi ostala ista zabrana?

A rekla je da mogu malo mrdat okolo al ne forsirat se da nebi zeznula svih ovih 20 tjedana sto sam lezala da popravim situaciju 😊

Ma dobro da, to sam i mislila. I meni kao dala dopustenje za skolu i ono..malkice po kuci. Bez nosanja korpe pune vesa i slicno! Aj drzim fige da ostane na skolskih 4!

Ma ostat ce samo pozitivno kad je pregled? 😊

U utorak!  Meni je zapravo "narastao" na 3.9 ali mislim da dalje i ne ide obzirom da sam imala operaciju i da je vec skracen! Jel ti zbog toga moras cesce na pregled? Ja bila na redovnom kad je rekla dodji opet za 1 tjedan i onda je utvrdila da je sad duzi i sad u uto.ce bit 2 tjedna od tog zadnjeg i onda vec 20.pada redovni pregled 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Ivana992
    06. Ožujak 2018. 22:39

ProudMomy

Ivana992

Da, hvala vam 😍 eto bar mi je olaksalo i poravilo raspolozenje kad san vidila kako napreduje i sve 😀a momak me ostavija tako da je stres na stres bilo, jos bila i zavrsila u bolnici sa bolovima al hvala Bogu bez dodatnih komplikacija

Jesam te dobro razumjela? Tata bebice te ostavio? 🙁

Jesi :/ prvo je bija sritan radi trudnoce, pa me bez razloga normalnog ostavija preko messangera ma fb govoreci da nema smisla, pa mi se ponasa kao da nista nije nakon tjedan dana, rekla san mu da tako nemoze da me povridija, nakon toga da bi bilo najbolje da abortiran kao da bi nam bilo lakse i ja mu svega izgovorila i onda kao napisa da se on nece odrec djeteta nek mi bude jasno.... eto neznan sta bi rekla a niti malo se ne zanima oko pregleda i napredka trudnoce samo me strah kad rodin da se ne krene inatit i neznam sta, minja misljenje svakih par min i nagal je post a meni doktorica sad rekla radi svih stresova i svega mirovanje 

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 22:49

baarbaraa29

Mladamamica1911

baarbaraa29

Mladamamica1911

baarbaraa29

mladamamica cestitke!Tako sam i ja nakon samo 1 tjedna mirovanja. Identicne brojke tvojima!
    U uto.novi pregled i nadam se da se nije opet skratio jer sam dobila dopustenje za kretanje! Jel tebi ostala ista zabrana?

A rekla je da mogu malo mrdat okolo al ne forsirat se da nebi zeznula svih ovih 20 tjedana sto sam lezala da popravim situaciju 😊

Ma dobro da, to sam i mislila. I meni kao dala dopustenje za skolu i ono..malkice po kuci. Bez nosanja korpe pune vesa i slicno! Aj drzim fige da ostane na skolskih 4!

Ma ostat ce samo pozitivno kad je pregled? 😊

U utorak!Meni je zapravo "narastao" na 3.9 ali mislim da dalje i ne ide obzirom da sam imala operaciju i da je vec skracen! Jel ti zbog toga moras cesce na pregled? Ja bila na redovnom kad je rekla dodji opet za 1 tjedan i onda je utvrdila da je sad duzi i sad u uto.ce bit 2 tjedna od tog zadnjeg i onda vec 20.pada redovni pregled

Ne idem vise cesce na preglede al sam isla svaka 3 tjedna do 16 tj 😊 sad aam na svaka 4 uz terapiju i mirovanje 😊 a to ovisi i od doktora..ja idem privatno a od socijalne samo recepte uzimam😊

06. Ožujak 2018. 23:34

Ivana992

ProudMomy

Ivana992

Da, hvala vam 😍 eto bar mi je olaksalo i poravilo raspolozenje kad san vidila kako napreduje i sve 😀a momak me ostavija tako da je stres na stres bilo, jos bila i zavrsila u bolnici sa bolovima al hvala Bogu bez dodatnih komplikacija

Jesam te dobro razumjela? Tata bebice te ostavio? 🙁

Jesi :/ prvo je bija sritan radi trudnoce, pa me bez razloga normalnog ostavija preko messangera ma fb govoreci da nema smisla, pa mi se ponasa kao da nista nije nakon tjedan dana, rekla san mu da tako nemoze da me povridija, nakon toga da bi bilo najbolje da abortiran kao da bi nam bilo lakse i ja mu svega izgovorila i onda kao napisa da se on nece odrec djeteta nek mi bude jasno…. eto neznan sta bi rekla a niti malo se ne zanima oko pregleda i napredka trudnoce samo me strah kad rodin da se ne krene inatit i neznam sta, minja misljenje svakih par min i nagal je post a meni doktorica sad rekla radi svih stresova i svega mirovanje

Znam da ti nije lako,  ali bolje ti je bez njega kad je vec tako. Misli na sebe i na svoje dijete,  ne daj da te on izbaci iz takta. A sto se tice njegovog inacenja kada se dijete rodi. Moze se inatiti koliko hoce, ali zna se koja su njegova prava i inatom ih moze samo izgubiti. Budi jaka,  za sebe i za svoju mrvicu! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Ožujak 2018. 23:38

Mladamamica i Baarbaraa,  drago mi je da vam cerviksi rastu 😁. To sam vec sa puno strana cula,  da utrogestan voli produziti cerviks. Ja sam sretna i dom moj drzi na istoj mjeri,  voljela bi da naraste,  ali i ovih 12tjedana bez pogorsanja je meni dovoljno da znam da djeluje to sto radimo. 😁

Ne znam sta sam jos trebala komentirat,  pa oprostite ako sam nesto masila,  kasno je 🤣🤣🤣🤣
    Idem spavati polako,  rano ustajem,  od 7 sam kod ginica. 😘
    Laku noc svima

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    07. Ožujak 2018. 00:04

ProudMomy

Mladamamica i Baarbaraa, drago mi je da vam cerviksi rastu 😁. To sam vec sa puno strana cula, da utrogestan voli produziti cerviks. Ja sam sretna i dom moj drzi na istoj mjeri, voljela bi da naraste, ali i ovih 12tjedana bez pogorsanja je meni dovoljno da znam da djeluje to sto radimo. 😁

Ne znam sta sam jos trebala komentirat, pa oprostite ako sam nesto masila, kasno je 🤣🤣🤣🤣
    Idem spavati polako, rano ustajem, od 7 sam kod ginica. 😘
    Laku noc svima

Pa i to da ostaje dobre duljine je super 😊 sretno sutra na pregledu cekamo izvjesce 😊
    Laku noc 💙

07. Ožujak 2018. 06:31

Dobto jutro. Mi budni više manje cijrlu noć, vrtila se i nikak namjestiti, od 4 i nešto skroz budna, ispratila m na posao, gledam tv i doručkujem sendvič i fantu 😂🤣...možda uspijemo kasnije odspavati😀. Curke s pregledima sretno, javite se 😘😘

pharmamma
    07. Ožujak 2018. 07:08

Jutro drage moje i sretno na pregledima 😘😘😘

ivymicek
    07. Ožujak 2018. 07:38

Jutro.
    Ena pridružujem se lošem spavanju. Vrtila sam se cijelu noć 😒.
    Barbara I mladamamica super za cervikse.
    Happy jesi li malo bolje?
    Proud sretno danas na pregledu 😊.
    Ivana992 drž se i samo hrabro dalje

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    07. Ožujak 2018. 07:57

Trudničice moje, jel vi brojite bebine pokrete i ako da,kad ste počele?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.