daaaan cure
opet sam lutala ssd legla odmoriti...
drago mi je za sve vas koje ste obavile pregled i dobro ste i vi i bebice 😙😙 ja imam sutra pregled i bss me strah...
tea veliki i lijepi 😍😍😍😍
proud to speka za pod zub 😂😂😂😂😂 a sto se tice klinaca uh prebrzo rastu evo moj ce na jesen u školu...gledam ga bas sinoc kako se uozbiljio u fsci i "odrastao" je on ovako sitnije građe ali bez obzira...
mamica ja kupila sinoc u kauflandu jagode mirisu fino al okus bez veze,jedvs cekam domace 😊
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja ne znam fkt gdje idu kile, variraju od dana do dana, valjda kako se koji dan najedem. Sutra idem na pregled, pa cemo vidjet sta kaze doktor 🙄
Btw moram podijeliti s vama ovo 😂😂 jucer mi je doma stigla knjiga "sto ocekivati u trudnoći" i na posiljci nije bilo ime posiljatelja...i sad ja koga god pitam da li mi je narucio knjigu, kaze da nije...vec sam se zapitala bila...kaze mi mama da nisam igrala neku igru, ja reko nisam mama, valjda nisam luda pa da se ne sjecam 🤣
Long storye short...nakon sto sam valjda 20 ljudi pitala da nisu oni, nazvala sam firmu koja je poslala da bi mi rekli da sam je dobila na nagradnoj igri, a da mi nisu poslali tekst koji sam im poslala, zaklela bi se da je nisam igrala i da me netko zeli napravit ludom😂😂😂😂 grozno, totalni blackout hahhaa
Ruku na srce igrala sam je prije Bozica, ali ne sjecam se da sam dobila hahahha
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Jpj meni je super Sto ocekivati u trudnoci. Bas je jednostavna, laka za citanje a ima sve sto me zanima.
Ja cekam pregled i uzv. Urin je dobar, tlak je dobar, za kile je sestra rekla da jw ok 3 kg u 5 tjedana i da ne dobivaju sve jednako u svakom periodu. Tak da ajde, +7 i 23+6 je ok.
27.6. 💙
Evo prijavljujem i zdravi rucak 😂
Piletina sa graskom i kukuruzom,onaj fitnes "kruhic" malo sira i salata od cikle 😀😀
Piletina sa graskom i kukuruzom,onaj fitnes "kruhic" malo sira i salata od cikle 😀😀
Dobar tek draga 😋😋...eto i ja prijavljujem
Dobar tek draga 😋😋…eto i ja prijavljujem
😋😋😋
Njamiii 😭😭😭😭😍
Dobar tek i tebi 😁
E da..nekaj dam htjrla već duže pitsti pa uvjek zaboravim. Dal si tjedne i dalje računate po zm, po zadnjem uzv ili po ovom tickeru kaj smo na početku stavile? Jer ja sam se izgubila😂😂, po zm mi je danas 28t, po zadnjem uzv 28+4 🤔🤔🤔
E da..nekaj sam htjela već duže pitati pa uvjek zaboravim. Dal si tjedne i dalje računate po zm, po zadnjem uzv ili po ovom tickeru kaj smo na početku stavile? Jer ja sam se izgubila😂😂, po zm mi je danas 28t, po zadnjem uzv 28+4 🤔🤔🤔
Ajme koje greške u pisanju😱😱, uglavnom shvatile ste😂
Sortiraj odgovore
Najstariji