Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    06. Ožujak 2018. 20:30

E da, zaboravila sam reci, nisam isla na posao jucer jer me to bolilo dolje sve i dalje me dosta boli kad se krecem. Isla sam kod doktora, pregledao me i dao mi je dao jacu dozu magnezija i rekao da mirujem maksimalno, ali ako me nastaviti tako stalno boliti, morat cu na mirovanje. :( Srecom, skroz sam zatvorena i beba je odlicno, bila je presmijesna na uzv - cucla prstic i noge po turski k'o mali buda. :)

06. Ožujak 2018. 20:35

mamica1985

E da, zaboravila sam reci, nisam isla na posao jucer jer me to bolilo dolje sve i dalje me dosta boli kad se krecem. Isla sam kod doktora, pregledao me i dao mi je dao jacu dozu magnezija i rekao da mirujem maksimalno, ali ako me nastaviti tako stalno boliti, morat cu na mirovanje. :( Srecom, skroz sam zatvorena i beba je odlicno, bila je presmijesna na uzv - cucla prstic i noge po turski k'o mali buda. :)

Slušaj doktora i miruj draga, nadam se da će prestati boliti 😘. Ajde neka je bebica dobro 😍

06. Ožujak 2018. 20:59

Happy znas kaj mi nije jasno kako mjere mogu odgovarat,  a tezina ne? Kad tezinu i racunaju s mjerama. Morao je negdje nesto sjebati! Jel imas mjere? Ako imas mjere zapisane sama izracunaj tezinu,  imas na netu kalkulatore.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    06. Ožujak 2018. 21:06

Curke u kojem tjednu pocnu raditi uzv prek trbuha?

All of God’s grace in one tiny face 💟

HappySeal
    06. Ožujak 2018. 21:08

Bas gledam mjere i cine mi se vise manje ok (nema nekih duplih odustupanja). Ocito je negdje zeznuo u racunici kod trupa.

27.6. 💙

06. Ožujak 2018. 21:12

HappySeal

Bas gledam mjere i cine mi se vise manje ok (nema nekih duplih odustupanja). Ocito je negdje zeznuo u racunici kod trupa.

Nadji kalkulator i upisi mjere,  on ce ti izracunat tezinu. Jer neka mjera bi trebala jebeno odstupat,  da bi beba bila toliko teska. Kazem ti,  nema logike da su sve mjere super,  a beba duplo teza. Jer se tezina racuna pomocu neke jednadzbe u koju se unose mjere. Tak da nest je masio da ga jebes! Nemoj brinuti 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

06. Ožujak 2018. 21:12

mina04

Meni stalno radi oba uzva.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    06. Ožujak 2018. 21:16

ProudMomy

HappySeal

Nadji kalkulator i upisi mjere, on ce ti izracunat tezinu. Jer neka mjera bi trebala jebeno odstupat, da bi beba bila toliko teska. Kazem ti, nema logike da su sve mjere super, a beba duplo teza. Jer se tezina racuna pomocu neke jednadzbe u koju se unose mjere. Tak da nest je masio da ga jebes! Nemoj brinuti 😉

sad mi ispada 700 g, ali ajde to mi je nekako prihvatljivije 

Ocito je zeznuo racunicu ili neko mjerenje jer bedrena i glava su ok u mjerama, a ko za inat sam izgubila slicku s podlakticom. Za poludit🤣

27.6. 💙

HappySeal
    06. Ožujak 2018. 21:19

mina04

Meni su krenuli s 13 tt. 

27.6. 💙

06. Ožujak 2018. 21:23

I meni rade obadva uzv svaki put, od mislim 15og tjedna ak se ne varam🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.