Ena 😍😍😍 jedva cekam da i moja bude takva busa 😊
Proudy super da je sve u redu..joj curke stvarno jos sitno brojite 🤗😍
😘tnx, ajooj je divno i meni vidjeti bušicu i ponosno ju pokazujem..a s druge strane treba se okrenuti u krevetu, ustati, sagnuti😂😂😂
Habah bas prosla su vremena kad sam se ustajala i okretala bez zvucnih efekata puhanja,napinjanja i slicno 😂😂
Meni je najgore kada sam kao foka - nasučem se na krevet ili kauč i moram ustati, pa onda prvo promišljam o smislu života i trebam li uopće ustati, jer ako nije hitno, bolje ne, pa jedna ruka, pa druga, pa puhnem, pa se okrenem, pa stenjem, pa jedna noga malo u zrak, pa druga... umori me to više od vježbanja.
27.6. 💙
Meni je najgore kada sam kaofoka - nasučem se na krevet ili kauč i moram ustati, pa onda prvo promišljam o smislu života i trebam li uopće ustati, jer ako nije hitno, bolje ne, pa jedna ruka, pa druga, pa puhnem, pa se okrenem, pa stenjem, pa jedna noga malo u zrak, pa druga… umori me to više od vježbanja.
😂😂točno tak..a kak tek bude, jooj😂
Proud, drago mi je da je bebolino dobro, a za cerviks ne brini. Bitno da se ne skracuje.
Ja sam danas puno bolje, cak mogu i sjediti 😋
Kad sam ostala trudna samo sam mislila ajme kako cu izgledati jer na 165 cm sam imala 68 kg. A sad mi je svejedno, nek se vidi busika, ponos😃
Makar, pazit cu na kile, sama sebi sam zabranila doci iznad 80kg. Nadam se da cu uspjeti.
26.8. Ivan 💙💙
Gle, moj ti je savjet da paziš na kile samo i jedino radi sebe i radi bebe da si ne navučeš neke nepotrebne komplikacije. Sve drugo je stvar mode
27.6. 💙
Meni je najgore kada sam kaofoka - nasučem se na krevet ili kauč i moram ustati, pa onda prvo promišljam o smislu života i trebam li uopće ustati, jer ako nije hitno, bolje ne, pa jedna ruka, pa druga, pa puhnem, pa se okrenem, pa stenjem, pa jedna noga malo u zrak, pa druga… umori me to više od vježbanja.
😂😂😂😂😂 O daaa.. dizanje s trosjeda nemoguće. Ja se zaležim i počne me kuk toliko bolit da mi muž pomaže kod dizanja 😂😂😂
Ena 😍😍😍 divan trbuščić 💕. Divna ti.
Proud ajme super za bebolinca što se lljepo okrenuo i što napreduje. Odlično za cerviks. Još malo ćeš izdržati...
Ajme velike su nam bebe, preko kile 😂.
Slažem se s Happy oko kila nije bitno koliko je bitno da se osjećaš ok 😊 i ti i beba
Mene već dva dana nešto glavobolja hvata, valjda ova toplina i nespavanje 🙀
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvalimo se za duzine tog cerviksa kao muskarci za onu stvar i jos jedna drugu hvalimo kako smo ga ljepo "uzgojile" 😂
😂😂😂 to si dobro uocila, samo mi na svoj mozemo utjecat i uzgojit ga, a muski jadni da leze 9mj.ak je mali mali je!😂😂
Ena😍
Proud bitno da se ne stanjuje!
Procitala sam svakakvih slucajeva pa cak i o jednom od 9mm i beba ziva i zdrava! Tak da je tvoj od 30 tip top! 👌
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara😘😘😘😘, ha ha, dobto veliš, ni 9mj ležanja im ga ne poveća😂😂, Ivymicek😘😘😘😘.
Bojana di si nam? Nadam se da je sve ok?
Hvalimo se za duzine tog cerviksa kao muskarci za onu stvar i jos jedna drugu hvalimo kako smo ga ljepo "uzgojile" 😂
😂😂😂 to si dobro uocila, samo mi na svoj mozemo utjecat i uzgojit ga, a muski jadni da leze 9mj.ak je mali mali je!😂😂
Ena😍Proudbitno da se ne stanjuje!
Procitala sam svakakvih slucajeva pa cak i o jednom od 9mm i beba ziva i zdrava! Tak da je tvoj od 30 tip top! 👌
Haha istina ako je mali mali je...al po meni je sreca da se ne smanjuje kolko god lezali 😂
Mladamamica1911Hvalimo se za duzine tog cerviksa kao muskarci za onu stvar i jos jedna drugu hvalimo kako smo ga ljepo "uzgojile" 😂
Trudnice i gospodarice cerviksaaaaa....
"Ja imam moć, da uzgojim cerviks ovu noć"
"Duljinom cerviksa silooom"
Tko je gledao He-Mana će se sjećati
https://www.youtube.com/watch?v=U3_A6g5WAb0
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji