Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    06. Ožujak 2018. 19:33

A valjda bi.. ne znam vise ni kome vjerujem ni sto da mislim. Nazvat cu sutra ujutro da pitam je li moguce da su toliko fulali ako su fulali. 

27.6. 💙

franovamamita
    06. Ožujak 2018. 19:34

ena paja brojim po zm jer uvijek i odgovara mjerama
    happy nemoj se sekirati ja vjerujem ds je i on svjestan da je vjerojatno fulao pa ne dize oaniku ali vidio je da se sve lijepo razvija sto je najbitnije...ako nemozes izdrzati do sljedece kontrole odi ranije cisto da se umiris

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

HappySeal
    06. Ožujak 2018. 19:37

Ma valjda panicarim bzvz, al bas me malo sokiralo. 

Hvala cure, vidjet cemo - ako imam dijabetes znamo od cega je divovski. A MM me zezao kako hoce bebu od 6 kila 

27.6. 💙

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 19:40

neznam dal vidite facicu i nosic i usnice 😍😍😁 ali stavio je prstice na lice pa se lose vidi 😭 al svakako da podjelim s vama 😊

06. Ožujak 2018. 19:43

franovamamita

ena paja brojim po zm jer uvijek i odgovara mjerama
    happy nemoj se sekirati ja vjerujem ds je i on svjestan da je vjerojatno fulao pa ne dize oaniku ali vidio je da se sve lijepo razvija sto je najbitnije…ako nemozes izdrzati do sljedece kontrole odi ranije cisto da se umiris

Eto stavila sam na ticker po zm,  po njemu vam dugujem fotku😂😂, sutra ću🤣

06. Ožujak 2018. 19:45

Mladamamica1911

neznam dal vidite facicu i nosic i usnice 😍😍😁 ali stavio je prstice na lice pa se lose vidi 😭 al svakako da podjelim s vama 😊

Iskreno, ja sam za te sličice s uzv čorava😂...neznam kak okrenuti i di je kaj, na onoj običnoj još skužim nekak..al ljepo da si podjelila s nama😍😍😘

HappySeal
    06. Ožujak 2018. 19:48

Mladamamica divna fotkica. Nadam se da nije beba div ko moj i da mjere pasu 

27.6. 💙

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 19:49

HappySeal

Mladamamica divna fotkica. Nadam se da nije beba div ko moj i da mjere pasu

Nije ni moj nesto sitan skoro 700 gr 😊 ali kako moja doktorica kaze nije to nista malo ces se vise potrudit da ga rodis 😀

pharmamma
    06. Ožujak 2018. 20:09

Ena ticker mi je po drugom UZV jer je on otprilike odgovarao ovulaciji i ja se vodim po tom datumu 😁 iako mi u ambulanti službeno vode po ZM..al meni su ciklusi u prosjeku bili 35 dana-nema šanse da mi se termini po ZM i UZV poklapaju i UZV je u mom slučaju točniji
    Happy možda je samo kriva procjena težine,bitno da se beban dobro razvija
    Mladamamica divna slikica 😍 joooj,kad čitam o vašim pregledima još nestrpljivije čekam svoj ☺️☺️

Mya
    06. Ožujak 2018. 20:13

Happy rijesit ce se kaj god da je,ako je vec pogriješio,bitno da je s bebom sve u najboljem redu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.