A valjda bi.. ne znam vise ni kome vjerujem ni sto da mislim. Nazvat cu sutra ujutro da pitam je li moguce da su toliko fulali ako su fulali.
27.6. 💙
ena paja brojim po zm jer uvijek i odgovara mjerama
happy nemoj se sekirati ja vjerujem ds je i on svjestan da je vjerojatno fulao pa ne dize oaniku ali vidio je da se sve lijepo razvija sto je najbitnije...ako nemozes izdrzati do sljedece kontrole odi ranije cisto da se umiris
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ma valjda panicarim bzvz, al bas me malo sokiralo.
Hvala cure, vidjet cemo - ako imam dijabetes znamo od cega je divovski. A MM me zezao kako hoce bebu od 6 kila
27.6. 💙
neznam dal vidite facicu i nosic i usnice 😍😍😁 ali stavio je prstice na lice pa se lose vidi 😭 al svakako da podjelim s vama 😊
ena paja brojim po zm jer uvijek i odgovara mjerama
happy nemoj se sekirati ja vjerujem ds je i on svjestan da je vjerojatno fulao pa ne dize oaniku ali vidio je da se sve lijepo razvija sto je najbitnije…ako nemozes izdrzati do sljedece kontrole odi ranije cisto da se umiris
Eto stavila sam na ticker po zm, po njemu vam dugujem fotku😂😂, sutra ću🤣
neznam dal vidite facicu i nosic i usnice 😍😍😁 ali stavio je prstice na lice pa se lose vidi 😭 al svakako da podjelim s vama 😊
Iskreno, ja sam za te sličice s uzv čorava😂...neznam kak okrenuti i di je kaj, na onoj običnoj još skužim nekak..al ljepo da si podjelila s nama😍😍😘
Mladamamica divna fotkica. Nadam se da nije beba div ko moj i da mjere pasu
27.6. 💙
Mladamamica divna fotkica. Nadam se da nije beba div ko moj i da mjere pasu
Nije ni moj nesto sitan skoro 700 gr 😊 ali kako moja doktorica kaze nije to nista malo ces se vise potrudit da ga rodis 😀
Ena ticker mi je po drugom UZV jer je on otprilike odgovarao ovulaciji i ja se vodim po tom datumu 😁 iako mi u ambulanti službeno vode po ZM..al meni su ciklusi u prosjeku bili 35 dana-nema šanse da mi se termini po ZM i UZV poklapaju i UZV je u mom slučaju točniji
Happy možda je samo kriva procjena težine,bitno da se beban dobro razvija
Mladamamica divna slikica 😍 joooj,kad čitam o vašim pregledima još nestrpljivije čekam svoj ☺️☺️
Happy rijesit ce se kaj god da je,ako je vec pogriješio,bitno da je s bebom sve u najboljem redu
Sortiraj odgovore
Najstariji