Trudničice moje, jel vi brojite bebine pokrete i ako da,kad ste počele?
Još ne brojim ali naravno da sam svjesna miče li se ili ne. Mislim da se od 3 tromjesječja broje pokreti.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
meni od 15.tjedna radi UZV I vaginalni I preko trbuha.
što se tiče bebinih pokreta, nisam ih brojala ni u prvoj ni sad u drugoj trudnoći, samo osluškujem da je tijekom cijelog dana tu I tamo osjetim. :) sad su lupanja postala dosta jaka tako da je ne mogu fulati. :)
Jutro.
Happy jesi li malo bolje?
Hvala što brineš
Jesam, bolje sam, sinoć sam se skroz smirila. Ak je ogroman, vidjet će se i drugi put, a ak je fulao - i to će se vidjeti. Malo sam se uspaničila, ali ja se uvijek uspaničim kad vidim te tablice i referentne vrijednosti. Tako da sutra na glukozu idem zatvorenih očiju i ništa me ne zanima dok ne nazovem popodne da vidim što kažu :D Ne čitam forume, ne pratim tablice. Idemo korak po korak.
Nego je li tko od vas vježbao dan prije OGGT-a. Vidim da se ne prepoučuju bicikliranje, trčanje i teretana, ali malo yoge ne bi trebao biti problem... Pomaže mi s leđima, pa zato pitam, jer sutra me čeka cca 2 i pol sata sjedenja u ambulanti na onim narančastim stolcima.
Sretno cure s pregledima!
27.6. 💙
Trudničice moje, jel vi brojite bebine pokrete i ako da,kad ste počele?
Ja ne brojim, ali pazim da se pokrene barem u svako doba dana. Moj se miče nakon jela i ako ležim, pa je to uglavnom nakon doručka i nakon ručka i navečer pred spavanje. Ali iskreno, ako se zadubim u posao to dodje kao nešto normalno (npr, kao da me svrbi nos) pa ni ne obraćam još uvijek pažnju na to, pa tako ni na brojanje.
27.6. 💙
Jer i ja osjetim svako malo tokom dana,pogotovo nakon jela i kad se umirim pa mi se baš brojanje čini nepotrebnim..znači nisam jedina koja tako razmišlja 😊
Jutro.
Happy jesi li malo bolje?
Hvala što brineš
Jesam, bolje sam, sinoć sam se skroz smirila. Ak je ogroman, vidjet će se i drugi put, a ak je fulao - i to će se vidjeti. Malo sam se uspaničila, ali ja se uvijek uspaničim kad vidim te tablice i referentne vrijednosti. Tako da sutra na glukozu idem zatvorenih očiju i ništa me ne zanima dok ne nazovem popodne da vidim što kažu :D Ne čitam forume, ne pratim tablice. Idemo korak po korak.
Nego je li tko od vas vježbao dan prije OGGT-a. Vidim da se ne prepoučuju bicikliranje, trčanje i teretana, ali malo yoge ne bi trebao biti problem… Pomaže mi s leđima, pa zato pitam, jer sutra me čeka cca 2 i pol sata sjedenja u ambulanti na onim narančastim stolcima.
Sretno cure s pregledima!
Moje skromno mišljenje kao vježbačice joge je da ti nebi trebalo škoditi, pogotovo ne prenatal yoga. 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ako nasa lupalica ostane ovako aktivna do kraja nikad necu morat brojat 😆
On valjda stalno vjezba ovo napisano u tickeru! 🏄 Mislim da ne prodje sat vremena da ga ne osjetim!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Yeeyy, ipak me san svladao, sad sam se ponovo probudila.
Kaj se tiče brojanja pokreta za sad netrebam jer i ja imam malog boksača, vidjet ćemo kak će kroz koji tjedan😀😘😍
Hej hej
Citam i komentiram kasnijr malo
Pregled report
Cerviks i dalje na 30mm, bez promjene. Jeeej
Mirovanje i terapija ista, ali meni je i to dovoljno za srecu.
Bebonja super, vrlo vitalan, glavom dolje, tezak cca 1150g.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji