Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    06. Ožujak 2018. 19:11

Ena, meni je po ZM isto kao i na tickeru, na ultrazvuku piše isto tako, plus on napise u knjizicu tu procjenu tj tjedne po nekim parametrima gdje je uvijek vise nego po ZM. Ugl po ZM racunam.
    Prijavljuje griz na pola kravljem, pola rizinom mlijeku s cimetom, sumskim vocem i medom i dvije kockice tamne čokolade koje sam stavila izmedu slojeva griza kao za iznenadenje i na kraju sam se fkt iznenadila jer mi mozak ne radi hahahha 🙄🙄

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

HappySeal
    06. Ožujak 2018. 19:21

Hi cure,

Malo sam tuzna, malo sam zabrinuta. Znaci Pickonja i ja smo bili na uzv danas. Sve mjere kostiju i glave su ok. Doktor kaze da se razvija prekrasno. E sad, mali ima 1 kg sto je puno previse za 24 puna tjedna (sto ce biti sutra). 

Doktor kaze da nema razloga za brigu, da napravim test za dijabetes, ali da ni mjerenja nisu precizna i da on zasad ne vidi problem. Mene brine sta je to duplo vise od uobicajenog. Ne znam vise sto da mislim. 

Najradije bi na hitnu da me opet izmjere. Ali ne znam... glupo mi je to.

27.6. 💙

06. Ožujak 2018. 19:23

Tea👶

Ena, meni je po ZM isto kao i na tickeru, na ultrazvuku piše isto tako, plus on napise u knjizicu tu procjenu tj tjedne po nekim parametrima gdje je uvijek vise nego po ZM. Ugl po ZM racunam.
    Prijavljuje griz na pola kravljem, pola rizinom mlijeku s cimetom, sumskim vocem i medom i dvije kockice tamne čokolade koje sam stavila izmedu slojeva griza kao za iznenadenje i na kraju sam se fkt iznenadila jer mi mozak ne radi hahahha 🙄🙄

Ma zbunjena sam jer mi je ispočetka bilo manje na uzv nego po zm za tjedan pa sam tak stavila na ticker, znači da mi je danas 28 t 😍😍

Mladamamica1911
    06. Ožujak 2018. 19:27

HappySeal

Hi cure,

Malo sam tuzna, malo sam zabrinuta. Znaci Pickonja i ja smo bili na uzv danas. Sve mjere kostiju i glave su ok. Doktor kaze da se razvija prekrasno. E sad, mali ima 1 kg sto je puno previse za 24 puna tjedna (sto ce biti sutra).

Doktor kaze da nema razloga za brigu, da napravim test za dijabetes, ali da ni mjerenja nisu precizna i da on zasad ne vidi problem. Mene brine sta je to duplo vise od uobicajenog. Ne znam vise sto da mislim.

Najradije bi na hitnu da me opet izmjere. Ali ne znam… glupo mi je to.

Malo je krupan ali mi smo sa 24+5 na 685gr 😊
    Vjerujem da bi doktor rekao da je nesto kriticno ili da nesto ne valja.. ako su mu mjere dobre i razvoj mozda je samo buco ili kriva procjena tezine bez brige  😁

Tea👶
    06. Ožujak 2018. 19:28

HappySeal

Hi cure,

Ma mislim da nemas sto brinut, oni su tak mali da i male greske prilikom mjerenja mogu dati velike razlike u kilazi. Mislim naravno da ako nisi mirna podržavam odlazak po drugo mjerenje, ali meni je osobno mozda malo previše poci na hitnu, mislim nije hitni slucaj ako me kuzis, nije ti nista osim sta imas mjere bebe koje ti se ne svidaju. Ni oni ne mogu svi bit isti, to je pola kile, znas i sama da se bebe radaju od karikiram 2,5 do 5 kila...pa tad nitko ne brine tad beba ima 5 kila ako je sve uredu
    Ne sekiraj se ❤️
    Nadam se da ti je secer dobar 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

HappySeal
    06. Ožujak 2018. 19:29

Mozda je beba slon... 🐘

27.6. 💙

06. Ožujak 2018. 19:29

HappySeal

Hi cure,

Nemoj brinuti draga, vjerujem da bi ti doktor rekao da je problem, ko što veliš super se razvija, a i reko ti je da mjerenja nisu precizna, malo škicnem i druge teme tj proljetnice ili jesen, zima 2017., 2018., dosta su cure pisale baš o tim mjerama kak nisu točne, i fulali im i za pol kile...

HappySeal
    06. Ožujak 2018. 19:30

Ma necu na hitnu otici cu u cetvrtak na secer pa cemo vidjeti... 

Al malo mi je puno da fula bas u duplo.

27.6. 💙

06. Ožujak 2018. 19:31

HappySeal

Mozda je beba slon… 🐘

😂😂😂ma nijeee..i moj prošli put, znači prije više od 3 tjedna imao 879grama

mamica1985
    06. Ožujak 2018. 19:31

Ja termin racunam po danu ZM, tako mi je i ticker narihtan, realan termin po meni je 2 dana kasnije jer je i ovulacija bila 2 dana kasnije, a uzv mjere su nekad po ZM, nekad po O, nekad 1 dan razlike - ugl, sve se vrti oko istog u dan-dva.
    Happy - kuzim da te zabrinulo, ali valjda bi dr reagirao da nekaj nije kak treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.