Olaa, ajme meni nisam mogla zaspat do 2 ujutro, pa mi vruce, pa mi smeta trbuh, pa nemam zraka....
Digla se ujutro, kisa lije, juzina, fuj...
Raspremila malo i vratila se na kauc, igram igrice, pijem kavu i chillam, nisam ni TV upalila hahah
Ovo ce bit dugi dan...pa ce me navecer uhvatiti ludilo
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Olaa, ajme meni nisam mogla zaspat do 2 ujutro, pa mi vruce, pa mi smeta trbuh, pa nemam zraka….
Digla se ujutro, kisa lije, juzina, fuj…
Raspremila malo i vratila se na kauc, igram igrice, pijem kavu i chillam, nisam ni TV upalila hahah
Ovo ce bit dugi dan…pa ce me navecer uhvatiti ludilo
Odmaraj i uživaj samo😀...i slikni se za punih 25 😉😀😍
Tea, sto ce tek biti sad kad dodu temperature... Mi sto cemo roditi u kasno ljeto imat cemo veselje 😋 al nema veze, samo nek bude dobro.
Nego, mene su isto hvala Bogu pustili bolovi, jos malo poznam kukove, al puno je lakse nego jucer. Mislim si, u petak sam bila na pregledu i bilo je sve dobro pa valjda bi vidla da se nekaj dogada... Pripisujem bolove polaganom sirenju.
26.8. Ivan 💙💙
Curke,super za preglede i dobre vijesti da bebice rastu i da je sve ok ☺️☺️ Izgleda da su nam skoro svima pregledi u ovih 10-ak dana 😁
I mene je danas boljelo s lijeve strane,al mislim da se bebo upro na tom mjestu..bas osjećam da raste i jača jer sad već lupka na sve strane 😊
Evo naaaas ❤️
Jeeyyy😍😍😍😍, baš lijepa bušica😍😍😘😘..a ti i dalje fit, sve samo u bušicu ide😀
Evo naaaas ❤️
😍😍😍😍😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji