Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2018. 09:43

Jutro cure!
    Ena divna 😍 sretno draga!
    Macica sad ne mozes puno napraviti,  nemoj vise mazati i to je to. Vjerujem da od jedne slucajne primjene nece nista biti. Ja sam u prvoj trudnoci tj dana pila neofene jer sam stalno misila da cu dobiti kak mr bolio trbuh,  inace imam brutalno bolne menge pa po savijetu ginica na prvi znak boli pijem tabletu. Tako sam i tada,  al je tj dana kasnije ispalo da sam trudna. Pojela sam se od brige jer sam toliko tableta pila.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    05. Ožujak 2018. 09:44

Jutro cure, 

Macica, mislim da ti od jednog puta neće ništa biti. Nemoj više mazati. 

Vi s tegobama i boljeticama - nadam se da će sve proći ok i da neće biti potrebe za većim mirovanjem. 

27.6. 💙

Marijaa30
    05. Ožujak 2018. 09:47

Nadam se da nece jer si nebi nikad oprostila. Poslala sam jednom doktoru upit pa cu cuti.

26.8. Ivan 💙💙

05. Ožujak 2018. 09:59

Hvala vam buhtlice moje, eto mene natrag u krevetu😊, gledamo crtiće😂...krv smo izvadili, sad idućih 8 dana kreveta pa onaj pravi izlazak da vidimo bebicu😍, jedva čekam...mislim da mi neće ipak ukinuti mirovanje, malo sam stajala i malo sjedila, odmah pritisak dole i lagana bol...mamice s bolovima čuvajte se i ne ustručavajte odlasku doktoru, bolje da vas pregledaju nego da se brinete i trpite.
    😘😘🤗🤗svima za ljepši dan😀

HappySeal
    05. Ožujak 2018. 10:00

Ma nemoj se sekirati. Velik broj tih preparata kaže da nije za trudnice jer jednostavno ne mogu obaviti dovoljno testiranja, pošto nije baš etički. 

S obzirom kakav zrak udišemo i hranu jedemo, jedno mazanje kremom neće napraviti ništa, ali nemoj nastaviti. 

27.6. 💙

05. Ožujak 2018. 10:04

Slazem se sa Happy. Nemoj se toliko sekirati jer s tim radis jos vecu stetu.
    Ena nek si ti obavila sve 😉. Tak ti i meni bude kad duze stojim. Nakon ogtta sam mislila da ce mi sve ispast van koliko me sve bolilo,  al to ti ina veze i s tim sto sad vec tijelo nije naviklo na takav,  nazovimo ga,  napor. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    05. Ožujak 2018. 10:21

Jutro ženice...
    Ja pijem elebaby omega 3 od 13.tjedna, prije toga sam pila elevit 😄
    U nas južina 🙄, pije se kavica, za rucak ce bit pileci curry s rizom i tak...mood ovisi s kim sam, nekad sam izrazito nervozna i svojeglava, a nekad sam duša 🤣 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Marijaa30
    05. Ožujak 2018. 10:24

Nadam se da ce sve biti dobro. Opce si nisam mislila da bi gel mogao stetiti, makar vidim da su se cure mazale s tim, al ja ne bih vise nijednom. A nebi se ni namazala da ne moram na posao sad, a nisam mogla hodati.

26.8. Ivan 💙💙

Tea👶
    05. Ožujak 2018. 10:35

macica2

Nadam se da ce sve biti dobro. Opce si nisam mislila da bi gel mogao stetiti, makar vidim da su se cure mazale s tim, al ja ne bih vise nijednom. A nebi se ni namazala da ne moram na posao sad, a nisam mogla hodati.

Probaj s prenatalnom jogom, mene je spasila u pocetku kad sve bolilo 😄

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

bejb23
    05. Ožujak 2018. 10:36

Jutro ljepotice. 😘💖
    Ena predivna si 😍 tebi je ono 15. Pregled? 
    Barbara 😍 
    I ne mogu se sjetit tko je jos okacio photo al divne ste 😊 
    Nadam se da ce vas sto prije proci boljke. 
    Macica, mislim da ti od te jedne promjene ne moze biti nista. Zeznula si se ali sad znas da ubuduce ne smijes koristit. Nemoj se sekirat 😘
    Mi smo okej. Pamtimo i bolje dane. Svratim vas procitat da skrenem misli ali nemam volje tipkat. Ovo mirovanje me ubija jer si ne mogu toliko misli okupirati, nadam se da na iducem pregledu imam zeleno svjetlo za laganu akciju. Sto zbog bebe sto zbog mame😊

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.