Boli me u predjelu lijevog jajnika, ne dok lezim, vec kad ustanem. Tipa kad zakoracim tom nogom, bas me presjece. A bas sam rekla kak mi je super.
Ajooj😣..pa kaj je to jučer i danas s tim bolovima🤔😮😮…a vidi draga kak ti bude, ti znaš najbolje pa ak nebu dobro odi doktoru, nemoj se zezati.
Ma naravno, bude li gore danas ici cu na hitnu, a ako ostane ovako ali bude i sutra onda idem sutra svom ginicu.
Nemam pojma, valjda i vrijeme utjece na to kako se osjecamo.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Boli me u predjelu lijevog jajnika, ne dok lezim, vec kad ustanem. Tipa kad zakoracim tom nogom, bas me presjece. A bas sam rekla kak mi je super.
Proud, sad i tebe... Meni je receno da je to normalno, al ako bi se pogorsalo nek dodem na pregled.bol se smirila, al je jos prisutna. A gel nece lose utjecati na bebu, al nek se ne mazem vise s tim. Uzasno sam se prepala 😖
Proud, drzi se i nadam se da neces morati na hitnu, a ce se smiriti.
26.8. Ivan 💙💙
Ajooj😣..pa kaj je to jučer i danas s tim bolovima🤔😮😮…a vidi draga kak ti bude, ti znaš najbolje pa ak nebu dobro odi doktoru, nemoj se zezati.
Ma naravno, bude li gore danas ici cu na hitnu, a ako ostane ovako ali bude i sutra onda idem sutra svom ginicu.
Nemam pojma, valjda i vrijeme utjece na to kako se osjecamo.
I ja sam pretjerla danas s stajanjem, poslje vađenja krvi je m išao na posao i usput me ostavio kod mame, jesam ja ležala nešto ali sam i dosta stajala, nemrem kod nje bit u krevetu cijelo vrijeme, nisam ju vidla mjesec dana skoro...i sad mi trbuh tvrd i taj pritisak, došao m.s posla, sad kući drito u krevet, nije to mirovanje bzvz... Nadam se da će te prestati boljeti. Možda se bebo baš upro na tu stranu.
I ja se nadam da se mali gura i da se sve rasteze naravno. Covjek bi mislio da ti je lakse drugi put bit trudan, a ja majke ti u ovoj trudnoci sva neka kilava. Ja ne znam jel me prvi put fakat nis nije bolilo ili sam bas bila toliko mutava da nisam nista kontala.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
dan cure
ena diiiiivna 😍😍
pharm drago mi je da ti je bolje 😘
tea sve izgleda mljac 😆 ja obozavam stalno nesto peci,mjesiti,razvlaciti ☺
proud nsdam se da ti je vec bolje,mene ti tako boli ali s desne strane me presjece vec par dana ali kontam da je normalno...
nego danas isls za grad s kumom i hodale oo trgovinama 3 sata...evo me lezim imam osjecaj da se raspadam kako me sve boli...definitivno sam se preforsirala...kukovi stomak prepone i te guzne kosti pa uzss...nesmijem vise tako..sad se bas grizem...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja nista ne kontam,stalno se bojim da se nekaj dogodilo jer uopce nemam feeling da sam trudna. Sad je 16+5 a trbuh nista,sve mogu ko i do sad,nema mucnina nema niceg,sve jedem,zapalim dvije tri na dan,a na ultrazvucima sve super uvijek. Sad nisam bila od 20.2.,sljedeci je 16.3. i stalno me frka jel sve ok. Blizančeki su inace,mislim da sam spomenula negdje prije 50 stranica hehe pa se vjerojatno izgubilo :)
Ajme vi koje morate mirovati vama svaki pa i najmanji napor na kraju bude teži jer je tijelo van forme.
I ja sam danas pretjerala u hodanju i mene boli i guza i kosti i kukovi ajajajaj.
Jenny tak sam i ja stalno strahovala dok nisam bebu osjećala jer nisam imala "trudničke" simptome. Budeš vidjela na uzv da je sve ok a i uskoro će počet lupat 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja nista ne kontam,stalno se bojim da se nekaj dogodilo jer uopce nemam feeling da sam trudna. Sad je 16+5 a trbuh nista,sve mogu ko i do sad,nema mucnina nema niceg,sve jedem,zapalim dvije tri na dan,a na ultrazvucima sve super uvijek. Sad nisam bila od 20.2.,sljedeci je 16.3. i stalno me frka jel sve ok. Blizančeki su inace,mislim da sam spomenula negdje prije 50 stranica hehe pa se vjerojatno izgubilo :)
😀😀super da je tako, nemoj crtat rogonju di ga netreba😂😂😂, bitno da je na uzv sve 🆗, uživaj samo😀
P.S. još uvijek mislim na Teinu klopu 😍😍😍-
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dan cure
ena diiiiivna 😍😍
pharm drago mi je da ti je bolje 😘
tea sve izgleda mljac 😆 ja obozavam stalno nesto peci,mjesiti,razvlaciti ☺
proud nsdam se da ti je vec bolje,mene ti tako boli ali s desne strane me presjece vec par dana ali kontam da je normalno…
nego danas isls za grad s kumom i hodale oo trgovinama 3 sata…evo me lezim imam osjecaj da se raspadam kako me sve boli…definitivno sam se preforsirala…kukovi stomak prepone i te guzne kosti pa uzss…nesmijem vise tako..sad se bas grizem…
🤣🤣😘😘😘sad sam se već umislila😂😂
Odmori draga,ja došla svojoj kući u svoj krevet, sutra ležim ko lutka nepomično😂😂, baš je i bebo mirniji bio dok sam u pokretu.
Sortiraj odgovore
Najstariji