Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2018. 13:23

Tea👶

Što papamo danas? Mi svašta! 🤣💕

😋😋😋😋😋njamiiii, sve izgleda krasno😋😋😋😋😍😍😍...za doručak sendvič i kakao...a za ručak neznam još...mislim da ima neko meso svinjsko i palenta al neću rano, oko 4,  pola 5 tek, bila je mrcina od sendviča😂😂

HappySeal
    05. Ožujak 2018. 13:23

Tea bježi tamo! 

Ja sam imala pileću juhu s noklicama i dvije banane. 
    Za navečer imam kinesku piletinu s rižom

27.6. 💙

05. Ožujak 2018. 13:25

Tea go away! 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    05. Ožujak 2018. 13:25

A za doručak je bila kriška kruha od heljde sa sirnim namazom i 3 kriške Panona salame. Tješim se da su industrijske suhovine ionako tretirane svime ikad pa smijem :D

27.6. 💙

05. Ožujak 2018. 13:38

HappySeal

A za doručak jebila kriška kruha od heljde sa sirnim namazom i 3 kriške Panona salame. Tješim se da su industrijske suhovine ionako tretirane svime ikad pa smijem :D

Pa kazu da je bolje jesti industrijsko nego domace,  jer industrijsko prolazi vise testova,  dok se domace testira samo na jednu stvar,  zaboravila kaj. Tak da i ja jedem vise industrijsko iako imam domace sve.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    05. Ožujak 2018. 13:38

Ena31

bejb23

Jutro ljepotice. 😘💖
    Ena predivna si 😍 tebi je ono 15. Pregled?
    Barbara 😍
    I ne mogu se sjetit tko je jos okacio photo al divne ste 😊
    Nadam se da ce vas sto prije proci boljke.
    Macica, mislim da ti od te jedne promjene ne moze biti nista. Zeznula si se ali sad znas da ubuduce ne smijes koristit. Nemoj se sekirat 😘
    Mi smo okej. Pamtimo i bolje dane. Svratim vas procitat da skrenem misli ali nemam volje tipkat. Ovo mirovanje me ubija jer si ne mogu toliko misli okupirati, nadam se da na iducem pregledu imam zeleno svjetlo za laganu akciju. Sto zbog bebe sto zbog mame😊

Hvala draga😊😘, blizu, 13og mi je pregled pred večer…nadam se i 🙏🙏🙏🙏🙏 za sve nas koje mirujemo da dobijemo 💚 zeleno svjetlo za bar malo slobode kretanja😀😀, da si mogu skuhati ričet, stavit veš prat i kupit sve za torbu za bolnicu, nešto za bebicu, sve polako, ne odjednom😀😀

I ja se nadam 😍
    Vrijedne ste :)
    Mljac mljac Tea 😍😍😍😍
    Meni moji danas donose rucak. I desert sam nacula. Nemam pojma sto. Bit ce to iznenadenje. Nadam se pozitivno 😂 Jedva cekam 🙈

💗Baby E💗

05. Ožujak 2018. 13:50

Tea moze recept za foccaciu 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    05. Ožujak 2018. 13:50

Hahahha 😂😂♥️

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    05. Ožujak 2018. 14:01

Ja sam radila sa cca.

pola kile pirovog brašna
    pola kile glatkog
    Kvasca suhog od oka
    Žlica smeđeg šećera
    Soli isto od oka
    Oko 600ml mlake vode
    Ugl tijesto mora bit mekano onako podosta, ostavila 40 min u ugasenoj pecnici da se digne, lagano premjestila. Dovoljno je istisnuti zrak i razvaljat malo. Popikala masline i pancetu, posula mediteranskom mješavinom i soli, premazana maslinovim uljem. Možeš popikat kaj god želiš naravno
    Upališ pećnicu na najjače i u hladnu strpaš da se digbe brže u peces dok ne dobije tu zlačanu boju, a možeš i ostavit još 40ak u ugašenoj, pa je stavit 15ak min u ugrijani.
    Kad je gotova premažem je s maslinovim uljem u koje sam narendala češnjaka, pustiš da se ohladi i navališ. 😋

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

05. Ožujak 2018. 14:05

Tea👶

Ja sam radila sa cca.pola kile pirovog brašnapola kile glatkogKvasca suhog od okaŽlica smeđeg šećeraSoli isto od okaOko 600ml mlake vode
    Ugl tijesto mora bit mekano onako podosta, ostavila 40 min u ugasenoj pecnici da se digne, lagano premjestila. Dovoljno je istisnuti zrak i razvaljat malo. Popikala masline i pancetu, posula mediteranskom mješavinom i soli, premazana maslinovim uljem. Možeš popikat kaj god želiš naravno
    Upališ pećnicu na najjače i u hladnu strpaš da se digbe brže u peces dok ne dobije tu zlačanu boju, a možeš i ostavit još 40ak u ugašenoj, pa je stavit 15ak min u ugrijani.
    Kad je gotova premažem je s maslinovim uljem u koje sam narendala češnjaka, pustiš da se ohladi i navališ. 😋

Hvala 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.