Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    05. Ožujak 2018. 14:09

Nego Tea, jel pečeš po kućama 

Moja mama zna reći da imam dara za pečenje, ali nemam volje. Sve dobro ispadne, ali dok se ja nakanim za takvo što, prođu mjeseci. Više sam tip od pečenja mesa, nego kruha. 

27.6. 💙

05. Ožujak 2018. 14:34

Evo iskreno da vam kazem,  meni sva moguca tijesta uvijek mijesi muz,  ne samo sada nego uvijek. Meni se to ne digne,  nesto ja tu uvijek,  da izvinete,  sjebem. Tak da ja kod svih tih stvari preuzimam u svoje ruke samo gotovo tijesto. 😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Ožujak 2018. 14:36

ProudMomy

Evo iskreno da vam kazem, meni sva moguca tijesta uvijek mijesi muz, ne samo sada nego uvijek. Meni se to ne digne, nesto ja tu uvijek, da izvinete, sjebem. Tak da ja kod svih tih stvari preuzimam u svoje ruke samo gotovo tijesto. 😂😂😂

Blago tebi s mužem😍😍, ja da svom velim da umijesi tijesto mislim da bi svisnuo od smijeha ili bi mislio da sam poludila😂😂

HappySeal
    05. Ožujak 2018. 14:47

Meni je to dosadno: pa mijesi, pa diži, pa premijesi, pa diži... blah... 

27.6. 💙

05. Ožujak 2018. 15:27

Ena31

ProudMomy

Evo iskreno da vam kazem, meni sva moguca tijesta uvijek mijesi muz, ne samo sada nego uvijek. Meni se to ne digne, nesto ja tu uvijek, da izvinete, sjebem. Tak da ja kod svih tih stvari preuzimam u svoje ruke samo gotovo tijesto. 😂😂😂

Blago tebi s mužem😍😍, ja da svom velim da umijesi tijesto mislim da bi svisnuo od smijeha ili bi mislio da sam poludila😂😂

Jednom sam ja mijesila,  jednom. I reko mi je,  ajd zivota ti,  mani se toga,  nisi ti za to rodjena 😂😂😂
    Ti samo bezveze sjebes materijal,  a nis od toga hahahah

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    05. Ožujak 2018. 15:30

Dođoh i jedino što vidjeh je Tea i njena fina papica  reći ću samo njama. 😍😍😍.
    I da gladna iako sam pojela cijeli ručak 🤔

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    05. Ožujak 2018. 15:54

Hvala vam na podršci ☺️ bar me zubarka razveselila kad je rekla da je sve super i da ne treba nis raditi 😁 a sad krevetac i odmor
    Tea izgleda mljac 🤤
    Tinchyca evo par stranica dnevnika ako će se vidjeti 

Tinchyca
    05. Ožujak 2018. 17:09

Super Pharmamama 😊👍🏼 Morat ću si naručiti i ja 😊

TeaC Cure mi sline... Sad sam opet gladna 🙈

💙30.06.2018 💙 Noa💙

05. Ožujak 2018. 17:47

Boli me u predjelu lijevog jajnika,  ne dok lezim,  vec kad ustanem. Tipa kad zakoracim tom nogom,  bas me presjece. A bas sam rekla kak mi je super.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Ožujak 2018. 17:51

ProudMomy

Boli me u predjelu lijevog jajnika, ne dok lezim, vec kad ustanem. Tipa kad zakoracim tom nogom, bas me presjece. A bas sam rekla kak mi je super.

Ajooj😣..pa kaj je to jučer i danas s tim bolovima🤔😮😮...a vidi draga kak ti bude, ti znaš najbolje pa ak nebu dobro odi doktoru, nemoj se zezati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.