Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    05. Ožujak 2018. 10:38

Btw stomcici su divni i vi ste divne 😄 smušena sam pa param nepristojna 😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

05. Ožujak 2018. 11:30

Tea👶

Btw stomcici su divni i vi ste divne 😄 smušena sam pa param nepristojna 😂😂

Tak i ja. U 6 postova ne iskomentiram sta bi trebala sve. 😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    05. Ožujak 2018. 11:32

Jučer mi bio super dan,danas bi se najradije zatvorila da nikog ni ne vidim 😕 sve me živcira,sad mi se još i vrtjeti počelo,a nakon posla moram i do zubara 😭😭 

05. Ožujak 2018. 11:51

bejb23

Jutro ljepotice. 😘💖
    Ena predivna si 😍 tebi je ono 15. Pregled?
    Barbara 😍
    I ne mogu se sjetit tko je jos okacio photo al divne ste 😊
    Nadam se da ce vas sto prije proci boljke.
    Macica, mislim da ti od te jedne promjene ne moze biti nista. Zeznula si se ali sad znas da ubuduce ne smijes koristit. Nemoj se sekirat 😘
    Mi smo okej. Pamtimo i bolje dane. Svratim vas procitat da skrenem misli ali nemam volje tipkat. Ovo mirovanje me ubija jer si ne mogu toliko misli okupirati, nadam se da na iducem pregledu imam zeleno svjetlo za laganu akciju. Sto zbog bebe sto zbog mame😊

Hvala draga😊😘, blizu, 13og mi je pregled pred večer...nadam se i 🙏🙏🙏🙏🙏 za sve nas koje mirujemo da dobijemo 💚 zeleno svjetlo za bar malo slobode kretanja😀😀, da si mogu skuhati ričet, stavit veš prat i kupit sve za torbu za bolnicu, nešto za bebicu, sve polako, ne odjednom😀😀

05. Ožujak 2018. 11:51

pharmamma

Jučer mi bio super dan,danas bi se najradije zatvorila da nikog ni ne vidim 😕 sve me živcira,sad mi se još i vrtjeti počelo,a nakon posla moram i do zubara 😭😭

Ajooojj..😘😘da prođe loše i dođe opet dobro😀

05. Ožujak 2018. 11:55

Ena31

bejb23

Jutro ljepotice. 😘💖
    Barbara 😍
    Macica, mislim da ti od te jedne promjene ne moze biti nista. Zeznula si se ali sad znas da ubuduce ne smijes koristit. Nemoj se sekirat 😘
    Mi smo okej. Pamtimo i bolje dane. Svratim vas procitat da skrenem misli ali nemam volje tipkat. Ovo mirovanje me ubija jer si ne mogu toliko misli okupirati, nadam se da na iducem pregledu imam zeleno svjetlo za laganu akciju. Sto zbog bebe sto zbog mame😊

Hvala draga😊😘, blizu, 13og mi je pregled pred večer…nadam se i 🙏🙏🙏🙏🙏 za sve nas koje mirujemo da dobijemo 💚 zeleno svjetlo za bar malo slobode kretanja😀😀, da si mogu skuhati ričet, stavit veš prat i kupit sve za torbu za bolnicu, nešto za bebicu, sve polako, ne odjednom😀😀

Dao on meni ili ne dao,  ja moram pocet prat,  peglat i slagati ormar. Taman sam gotova do 37tjedna sa svime ako moram nekim laganim tempom. 
    Stvarno mi se ne da da mi to netko drugi radi. Ovak cu polako,  svaki dan po malo i bok. Nemam mamu blizu,  nemam svekrvu uopce,  tak da mi stvarno nema tko.
    Jos i kolica moram kupit :-/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Ožujak 2018. 11:55

Ena31

pharmamma

Ajooojj..😘😘da prođe loše i dođe opet dobro😀

Pharma ima takvih dana. Hug da prodje sto prije 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Ožujak 2018. 12:07

ProudMomy

Ena31

bejb23

Jutro ljepotice. 😘💖
    Barbara 😍

Hvala draga😊😘, blizu, 13og mi je pregled pred večer…nadam se i 🙏🙏🙏🙏🙏 za sve nas koje mirujemo da dobijemo 💚 zeleno svjetlo za bar malo slobode kretanja😀😀, da si mogu skuhati ričet, stavit veš prat i kupit sve za torbu za bolnicu, nešto za bebicu, sve polako, ne odjednom😀😀

Dao on meni ili ne dao, ja moram pocet prat, peglat i slagati ormar. Taman sam gotova do 37tjedna sa svime ako moram nekim laganim tempom.
    Stvarno mi se ne da da mi to netko drugi radi. Ovak cu polako, svaki dan po malo i bok. Nemam mamu blizu, nemam svekrvu uopce, tak da mi stvarno nema tko.

A jbg, ja imam sveki doma i mamu blizu al neću da mi to radi neko drugi, isto bi radije sama al ne još😀...i ja moram kolica i krevetić al me to ne brine jer smo izabrali, samo m mora naručiti a to može i sam. Jedino me torba sad brine jer moram sve kupiti🤔

05. Ožujak 2018. 12:12

Ena31

ProudMomy

Ena31

bejb23

Jutro ljepotice. 😘💖
    Barbara 😍

Dao on meni ili ne dao, ja moram pocet prat, peglat i slagati ormar. Taman sam gotova do 37tjedna sa svime ako moram nekim laganim tempom.
    Stvarno mi se ne da da mi to netko drugi radi. Ovak cu polako, svaki dan po malo i bok. Nemam mamu blizu, nemam svekrvu uopce, tak da mi stvarno nema tko.

A jbg, ja imam sveki doma i mamu blizu al neću da mi to radi neko drugi, isto bi radije sama al ne još😀…i ja moram kolica i krevetić al me to ne brine jer smo izabrali, samo m mora naručiti a to može i sam. Jedino me torba sad brine jer moram sve kupiti🤔

Ja imam u planu u cetvrtak pocet radit reorganizaciju ormara i sljedeci tjedan polako krenuti sa pranjem i peglanjem. U srijedu cu poslije pregleda otic do Pepca kupiti male vjesalice i one kutije za organizaciju i onda taman sljedeci tjedan mogu to laganini pocet slagati. Kolica si snimam stalno na njuskalu,  al nije mi ni neka frka,  jer imam stara kolica,  pa i da mi ne uleti nista prije,  mogu ih kupit cak i kad rodim.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    05. Ožujak 2018. 13:19
    Foccacia od pirovog brašna
    Foccacia od pirovog brašna
    Korabice, paprika, zelena salata i sumsko boce s medom koje sam smazala dok sam pripremala sve hahaha
    Korabice, paprika, zelena salata i sumsko boce s medom koje sam smazala dok sam pripremala sve hahaha
    Curry piletina i riža
    Curry piletina i riža

Što papamo danas? Mi svašta! 🤣💕

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.