ena mi smo punjene lignje i krumpir...kasnije otisla kod kume na kolscei i kolu 😂😂😂
i meni je koza suha a mackam se bademovim uljem od hippa
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Nas kod sveki dočekala juhica,pečeni picek,šnicli,mlinci,krumpir iz rola,salatica,krafne,štrudla...pa se nemoj prenajesti onda 😂😂 Al već sam smazala mali sendvič i jogurt jer sam opet ogladnila hahaha i jagode prije tog 🍓❤️ i već razmišljam kak bi još mogli neki smoothie smiksati 😁
Koža lica mi je sad napokon super,više ne ličim na tinejdžerku s bradom punom prištića i ne sjajim se ko ogledalo 😂 al su zato tijelo i ruke toliko suhi da vise ne znam s čim mazati..trenutačno nakon svakom tuširanja bademovo ulje na još vlažnu kožu pa plus lrp lipikar fluid kad se sjetim tokom dana i biovitalis biljni balzam na dijelovima gdje mi je najgore..i stvarno se trudim piti dovoljno vode,al zima i grijanje naprave svoje
Bas su vam divni trbuščići 🤗 meni muž svaki dan pipa i govori pa narastao je. Meni se uopće ne čini. To mi sve izgleda kao malo mog sala koje imam od prije 😆
Znate što me još zanima? Događa li vam se da imate glavobolju često? Mene ulovi prvo kao pritisak nekakav pa prijeđe u glavobolju. Popijem lupocet ali ne pomaže baš puno. Kako to rješavate.
Da vas pozdravim za kraj dana, vidim sve ste se dobro najele. Ja isto 😋 samo kaj se cijeli dan izlezavam jer sam se ujutro krivo pomaknula i cijelo vrijeme me nekaj cuka na desnoj strani. Kad se lezim je dobro, al kad hodam, koma. Nadam se da cu ujutro biti ko nova. Tipkamo se 😃
26.8. Ivan 💙💙
Hej curke!
Ja se najela KFCa za veceru, samo junk ovaj vikend, uzas! 😂😂
U pripremama smo za mali rockas, pa danas malo strajkam, al tu sam. Da vas ne nabrajam sve, busice su sve 😍😍😍😍 i male o velike!
Ena hvala kaj brines, al sve je ok, ja sam ko zmaj, sam kaj ne letim 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hej curke!
Ja se najela KFCa za veceru, samo junk ovaj vikend, uzas! 😂😂
U pripremama smo za mali rockas, pa danas malo strajkam, al tu sam. Da vas ne nabrajam sve, busice su sve 😍😍😍😍 i male o velike!
Ena hvala kaj brines, al sve je ok, ja sam ko zmaj, sam kaj ne letim 😂😂😂
😘😘🤗🤗hej...a dobro, nemoj nas plašiti😀.
Cure divne ste s bušicama 😘 i ja sam govorila to je moja škemba do negdje 18.tjedna kad je iznenada buknio 🤗 što se tiće tableta, pijem elevit. I ja sam do 14./15.tjedna imala problema s mucninama pa sam vitamine pila predvečer. A koža, majko mila, inače imam suhu kožu, pogotovo t zonu, a od ovog grijanja mi je još gore, da ne spominjem da me cijelo tijelo svrbi. Trbuh mazem uljem za trudnice, a tijelo nekim losionom iz avona.
Znate što me još zanima? Događa li vam se da imate glavobolju često? Mene ulovi prvo kao pritisak nekakav pa prijeđe u glavobolju. Popijem lupocet ali ne pomaže baš puno. Kako to rješavate.
Imala sam ih prije, migrene su znale trajati danima, samo sto nisam pila tablete, bila sam tvrdoglava. A sad ih hvala Bogu imam jako rijetko. Da li je to do hormona, vremena, krvog tlaka, tko će ga znati. Meni je znala turska kava pomoci, ili svježi zrak.
04.07. Matija 💜
Evo da se jedan 🐳🐋 prijavi 😁 25.tt
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ja pijem prenatal od Solgara + omega 3 od natural wealth.
Ja startala sa 47 kg. Sad sam sa 22 tjedna na 52 kg znači +5. Kile počele dolaziti od 14-15 tjedna nadalje.
jel se stvarno te solgarove piju 2 dnevno? to me malo buni.. i meni strasno smrde 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji