Confused 😍😍😍.
Ena 😍😍😍, sretno na vađenju krvi.
Ja se kao naspavala. I to je to...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja pijem prenatal od Solgara + omega 3 od natural wealth.
Ja startala sa 47 kg. Sad sam sa 22 tjedna na 52 kg znači +5. Kile počele dolaziti od 14-15 tjedna nadalje.
jel se stvarno te solgarove piju 2 dnevno? to me malo buni.. i meni strasno smrde 😂
Piješ jednom dnevno po 2.
Ja sam u ljekarni pitala koje su najbolje bez obzira na cijenu i uvijek mi te ponude. Ja to odma progutam pa ni ne znam za miris i okus 😉
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pharmamama, Barbara, Confused i Ena sve lijepe trudnice 😊
Pharmamama Ti i ja osim kaj imamo isti termin, dobile smo i jednako kila 😉😊
Super mi je ovaj spomenar na trudnoću. Baš sam si mislila nabavit tak neki i vodit dnevnik i ljepit slikice sa uzv-a. Reci ima mjesta za svaki tjedan bilješke i kod svakog tjedna se mogu stavit slikice?
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Jutro! Cure, je li koju od vas boljela desna bocna strana trbuha? Od kuka na gore.
Boli me od jucer ujutro. Imali smo spolni odnos, ne znam jesam li se krivo pomaknula il sto... Kad lezim na ledima, smiri se, al ako ustanem I pocnem hodati, opet boli.
26.8. Ivan 💙💙
Jutro klokanice! Mene u noci sa sub na ned kad sam se okretala s lijevog na desni bok presjeklo u podrucju lijevog jajnika da sam momentalno zaplakala od boli. Bolilo me u tom podrucju cijelu nedjelju i povremeno se siri bol na desno. Danas nisam otisla na posao, doktor mi radi popodne pa cu na pregled. Nisam htjela odmah na hitnu jer je samo ta bol od tegoba, ali se brinem cijeli vikend. :(
Jutro svima!
Ena lijepa 😍😍
Tinchyca ima jako puno tog-trudnoća po tjednima,mjesto za uspomene,za sve preglede,shopping lista za mamu i bebu, za napraviti popis za torbe za bolnicu i onda još na kraju kao mala radosnica do navršene 1.bebine godine...poslikam par stranica popodne nakon posla pa pošaljem 😁
Curke,nadam se da je sve ok..Kod mene nije bilo takvih bolova,al ako su jaki i ne popuštaju,nazovite gin za svaki slučaj..bit ćete mirnije
Jutro ženice! Jao tako loše spavam po noći..Bole me kukovi,lijevi više nego desni. Već neznam kako da se namjestim. Povremeno me i trbuh boli kao kad imam mengu al sve je to normalno.Isto tako ako duže vrijeme stojim,npr.kad kuham ručak,bole me leđa,najviše dolje di su križa.Ja vam pijem Prenatal kapsule od Twinlaba ali samo jednu dnevno. Piše na pakiranju da se mogu uzeti dvije dnevno.
Ena-
💖 Nikol -12.08.2018💖
Cure, pomoc... Namazala sam se tu di me boli s polar ice gelom i onda vidim da nije preporucljivo u trudnoci jer odma ide u krvotok. Isla sam sprati s koze, al vec se valjda upilo jer je pocelo peci. Valjda nece bebi naskoditi? Stvarno pazim na sve, ne pijem, nit sam blizu cigareta,ne trosim tablete...sad me stvarno brine.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji