Ma sve citam i sa serklazom nema mrdanja nikud , nadam se da cu je izbjec :D
Noemi dobrodošla
Evo i mene da se javim nakon par info, sutra 15 tjedana danas na pregledu kaže doktor jako velike šanse da je dečko, da li je još kojoj tako rano se utvrdio spol i da je bio točan?
Konačno se skinula s utrogestana sad mi našao krv u mokraći,sutra moram dat urinokulturu, nisam upoznata s tim a ne da mi se guglat jer ću samo past u depru.
Čitam vas kad stignem i popratim
Meni je sa 16 odredio da je musko...lakše je utvrdit decka jer vidis bimba 😂🤷
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Noemi dobrodošla
Evo i mene da se javim nakon par info, sutra 15 tjedana danas na pregledu kaže doktor jako velike šanse da je dečko, da li je još kojoj tako rano se utvrdio spol i da je bio točan?
Konačno se skinula s utrogestana sad mi našao krv u mokraći,sutra moram dat urinokulturu, nisam upoznata s tim a ne da mi se guglat jer ću samo past u depru.
Čitam vas kad stignem i popratim
Meni je sa 16 odredio da je musko…lakše je utvrdit decka jer vidis bimba 😂🤷
Daa ja sam ga bas jasno vidjela danas iako kaže dr da može biti pupčana,al meni je ono baš bio obris piše Znači i tebi je Tea već sa 16, onda bi to moglo biti to hvala na info
💙Bartol💙
Noemi dobrodošla ☺️
Ami meni s 15 rekli da vise lici na dečka,s 19 da je možda ipak cura 😂 sad nestrpljivo čekamo 3D za dva tjedna,možda konačno saznamo 😁 dragi je pogotovo nestrpljiv,zapeo je za dečka i ne odustaje 😂😂
I drage moje,ako ne trebate,ne mrdajte iz kuća/stanova ovih dana..vani je koma..ceste badava čiste jer vjetar nenormalno puse,a snijeg ne prestaje padati..koma
Meni su sa 13 tt snimili da je decko. Pimpek da nemres fulat :)
27.6. 💙
Pharmamma znači još može doći do obrata I moj navija za dečkića malo više,iako nam je zaista svejedno samo je sve u redu. Ja sam bila uvjerena za curu jer su mi svi govorili kako imam malo prištića više nego inače i jedem samo voće i slatko pa su mi nekako to stavili u glavu to je to i sad eto
💙Bartol💙
noemi dobro dosla
ami meni je sa 14+5 rekla da je musko
bojana draga bit ce sve ok
ja bila vani s dragim on cistio snijeg pa sam i ja malo pomela s metlom i bas mi je godilo razgibati se i rsshladiti....joooij opet bih mogla nesto jesti pa se svercam skuhala si kakao s hrpom cokolade....gladna gladna glsdna i obozavam hranu 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Hvala cure, bas ste drage :) kod mene je curica. Radila sam nifty pa smo saznali u 12 tjednu a prekosutra će i ultrazvuk potvrditi 😉
Pharmamma znači još može doći do obrataI moj navija za dečkića malo više,iako nam je zaista svejedno samo je sve u redu. Ja sam bila uvjerena za curu jer su mi svi govorili kako imam malo prištića više nego inače i jedem samo voće i slatko pa su mi nekako to stavili u glavu to je to i sad eto
Znam one kojima su točno rekli već u 10.-11.tjednu i one koji su već kupovali odjeću za curice pa je ispalo da je ipak dečko 😂😂 tak da je sve moguće 😂 sve ovisi kak se beba namjesti
Sortiraj odgovore
Najstariji