Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2018. 18:58

Ena31

franovamamita

proudpoznato mi je to jooooj sta mu jes zasto place hahahaahhahahaahha grozno…

mladamamica lijepo si me nasmijala…daj opusti se i uzivaj,ja svakih 3,4 dana imam svoju "super hranu" 😆😆😆😆😆

Ja sam termit…ili imam neku bolest😬😂😂😂…jela sam prije oko pola sata, pečeni lungić, dinstano kiselo zelje i krumpir iz rola…i sad sam gladna ko da nisam jela uopće…kruli mi po želucu i crijevima🤔😱

Ili nosis termita 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    26. Veljača 2018. 19:02

ProudMomy

Ena31

franovamamita

mladamamica lijepo si me nasmijala…daj opusti se i uzivaj,ja svakih 3,4 dana imam svoju "super hranu" 😆😆😆😆😆

Ja sam termit…ili imam neku bolest😬😂😂😂…jela sam prije oko pola sata, pečeni lungić, dinstano kiselo zelje i krumpir iz rola…i sad sam gladna ko da nisam jela uopće…kruli mi po želucu i crijevima🤔😱

Ili nosis termita 😂😂😂😂

ajahaahahahahahahahhhhhahhahah placem 😂😂😂 a i ja se jos suzdrzavam koliko bih mogla jesti nenormalno...al ne smjjem sta ce biti do kraja jbt

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

26. Veljača 2018. 19:03

Ja bi pitu od spinata i sira sad jela 😁
    Mislim da cu muza spicit u Lidl da mi kupi 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

26. Veljača 2018. 19:04

ProudMomy

Ena31

franovamamita

Ili nosis termita 😂😂😂😂

😂😂i to kaj veliš😂😂miš moj mali😍, baš me zanima kolki bude mi za 2 tjedna kad idem na pregled, prije 2 tjedna je imal 879g😁(ak bude na dedu si ili na mene do poroda nadrapala tj podrapala sam😂😂)...ma nek nam samo rastu zdravi😍😘

26. Veljača 2018. 19:05

ProudMomy

I čips😁 nemoj zaboraviti😁

26. Veljača 2018. 19:08

Ena31

ProudMomy

I čips😁 nemoj zaboraviti😁

To mu ne moram ni reci,  bez toga se ne vraca 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    26. Veljača 2018. 19:20

Ja u zadnje vrijeme poludila za ribom i samo mi se riba jede. Prošli tjedan jela oradu, šarana, jučer muž radio riblju juhu i danas si napravila rižoto od morskih plodova.  Danas nagovorila muža da kupi soma i napravi perkelt od soma ovih dana 🙈

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mladamamica1911
    26. Veljača 2018. 19:21

Ena31

ProudMomy

Ena31

franovamamita

Ili nosis termita 😂😂😂😂

😂😂i to kaj veliš😂😂miš moj mali😍, baš me zanima kolki bude mi za 2 tjedna kad idem na pregled, prije 2 tjedna je imal 879g😁(ak bude na dedu si ili na mene do poroda nadrapala tj podrapala sam😂😂)…ma nek nam samo rastu zdravi😍😘

I moj deckic je malo krupniji kaze doktorica nije to nista lose samo cete ga malo teze rodit 😉
    Al zato i jedem ko medvjed ljudi moji kod nas hrana samo nestaje ja pojedem i nakon 10 minuta kao da su me iz etiopije doveli imat cu 500 kila 😭😭😭

pharmamma
    26. Veljača 2018. 19:30

Hahaha hranaaaa..ja si danas kupila grožđice koje inače ne mogu smisliti 😂😂😂

ivymicek
    26. Veljača 2018. 19:49

Vidim evo nas opet na hrani..  znsči ja sam divlja za češnjakom i sirom zadnjih dana... Baka mi je jučer napravila štrudlu i mislim da sam pojela pola tepsije, sama a da je bila bučnica nitko je nebi smio pipnut.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI