proudpoznato mi je to jooooj sta mu jes zasto place hahahaahhahahaahha grozno…
mladamamica lijepo si me nasmijala…daj opusti se i uzivaj,ja svakih 3,4 dana imam svoju "super hranu" 😆😆😆😆😆
Ja sam termit…ili imam neku bolest😬😂😂😂…jela sam prije oko pola sata, pečeni lungić, dinstano kiselo zelje i krumpir iz rola…i sad sam gladna ko da nisam jela uopće…kruli mi po želucu i crijevima🤔😱
Ili nosis termita 😂😂😂😂
ajahaahahahahahahahhhhhahhahah placem 😂😂😂 a i ja se jos suzdrzavam koliko bih mogla jesti nenormalno...al ne smjjem sta ce biti do kraja jbt
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja bi pitu od spinata i sira sad jela 😁
Mislim da cu muza spicit u Lidl da mi kupi 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
mladamamica lijepo si me nasmijala…daj opusti se i uzivaj,ja svakih 3,4 dana imam svoju "super hranu" 😆😆😆😆😆
Ja sam termit…ili imam neku bolest😬😂😂😂…jela sam prije oko pola sata, pečeni lungić, dinstano kiselo zelje i krumpir iz rola…i sad sam gladna ko da nisam jela uopće…kruli mi po želucu i crijevima🤔😱
Ili nosis termita 😂😂😂😂
😂😂i to kaj veliš😂😂miš moj mali😍, baš me zanima kolki bude mi za 2 tjedna kad idem na pregled, prije 2 tjedna je imal 879g😁(ak bude na dedu si ili na mene do poroda nadrapala tj podrapala sam😂😂)...ma nek nam samo rastu zdravi😍😘
I čips😁 nemoj zaboraviti😁
I čips😁 nemoj zaboraviti😁
To mu ne moram ni reci, bez toga se ne vraca 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja u zadnje vrijeme poludila za ribom i samo mi se riba jede. Prošli tjedan jela oradu, šarana, jučer muž radio riblju juhu i danas si napravila rižoto od morskih plodova. Danas nagovorila muža da kupi soma i napravi perkelt od soma ovih dana 🙈
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ili nosis termita 😂😂😂😂
😂😂i to kaj veliš😂😂miš moj mali😍, baš me zanima kolki bude mi za 2 tjedna kad idem na pregled, prije 2 tjedna je imal 879g😁(ak bude na dedu si ili na mene do poroda nadrapala tj podrapala sam😂😂)…ma nek nam samo rastu zdravi😍😘
I moj deckic je malo krupniji kaze doktorica nije to nista lose samo cete ga malo teze rodit 😉
Al zato i jedem ko medvjed ljudi moji kod nas hrana samo nestaje ja pojedem i nakon 10 minuta kao da su me iz etiopije doveli imat cu 500 kila 😭😭😭
Hahaha hranaaaa..ja si danas kupila grožđice koje inače ne mogu smisliti 😂😂😂
Vidim evo nas opet na hrani.. znsči ja sam divlja za češnjakom i sirom zadnjih dana... Baka mi je jučer napravila štrudlu i mislim da sam pojela pola tepsije, sama a da je bila bučnica nitko je nebi smio pipnut.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Iduci mjesec..dok muz nađe veci stan i naruci me kod doktora. Iako mi je bas tesko odvojit se od svoje ginekologice. A i muci me jezik pa me bas strah..al jedva cekam biti s dragim.
Svi su se oni vec masu puta susreli sa nama negovornicima! 😆
Jel muz zna? Priredi pitanja..zamoli da sporije prica..mozda ce dr.znati i eng..
Ja si napisem natuknice u mob.i onda kad dodjemo do djela jel imam pitanja vadim svoju listu! 😊
Ali sve ce to biti super, vidjet ces!.. generalno su strpljiviji neg kod nas. Valjda imaju vise vremena, manje pacijenata..
Nasao muz tj sef mu je rekao za tog dr koji je nas pa cemo na hrvatskom 😁, navodno bude s tobom i na porodu pa sam malo mirnija po pitanju toga. Al me ipak strah ono kako ces sa medicinskom pricati i to oko bebe 😕 probat cu malo dok sam sad doma uciti njemacki.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Sortiraj odgovore
Najstariji