Dan curkee 😁
Ja se isto mucim sa spavanjem do 4 ujutro bdijem i onda zaspim tek ..nocas sam na forumu citala temu svekrve(znate kolko je grozno onda ovo ne spavanje) ...kakve su vase svekice ima neka normalna. 🤔
Nama su u 13 tjednu rekli da je decko i do sad je ostao 6.3 idemo na pregled pa cemo vidjet nadam se da nista od djelova nije otpalo jer bi bome i meni bilo cudno sad da nije moj deckic ☺
Hahahaha otpao pišulinac od prošlog pregleda..
Pa upravo je ta cura koju znam nosila dečka do 8mj.kad su joj rekli da je ipak curica.. i slažem se,ako se namjesti na sondu koliko loš dijagnostičar moraš biti ili imati zastarjeli ultrazvuk da bi falio spol..bolje onda nemoj ništa ni govoriti do slijedećeg puta kad si siguran..Na dobrom ultrazvuku razlika je očigledna..jajca i pimpekić ili zrno kave i nigdje privjeska na zrnu ..
ja sam bila sad u petak na pregledu, rastemo lijepo I razviijamo se, dobila sam cca. 1,5kg u zadnjih mjesec dana pa mi je rekao doktor da ipak malo pripazim da previse ne dobivam. curka je velika I aktivna, ličeko kao prva curka ima, momentalno sam se rasplakala kad sam ju vidjela. meni se apetit baš jako otvorio, baš se moram suzdržavati od hrane.
Mamica super za bebicu! 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ja sam bila sad u petak na pregledu, rastemo lijepo I razviijamo se, dobila sam cca. 1,5kg u zadnjih mjesec dana pa mi je rekao doktor da ipak malo pripazim da previse ne dobivam. curka je velika I aktivna, ličeko kao prva curka ima, momentalno sam se rasplakala kad sam ju vidjela.meni se apetit baš jako otvorio, baš se moram suzdržavati od hrane.
Jeyyy, bravo za bebicu😘😘, neka samo raste😁...pa nije mi to nešto puno za mjesec dana😀, i meni je moja rekla da pripazim jer sam po njenom dobila od početka 7 kg(računala je ko zna kak), zatrudnila sam s 75kg, sad su me izvagali 80😱😱(sve i da je tako to je 5kg) a ja se doma vagala i imala 78🤔🤔. E pa baš me zanima kaj će sad biti, jer mislim da sam morala min još 2kg dobiti.🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐷🐷🐷🐷
a ne znam, ja sam počela sa 59 kg (5 TT), sad imam 63kg (skoro 20TT), znači u 15 TT +4kg. Nije mi to nekako puno, ali ok, pripazit ću.
Meni to ne djeluje puno :-/
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
mamica super za bebu a nisi dobila puno kg normalno skroz 😙
mojoj sestricni su govorili curica cijelu trudnocu i rodila sina 😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mi nikako da dočekamo idući pregled ❤️❤️❤️ Idemo na 3D i valjda ćemo napokon saznati spol ☺️☺️ Još 2 tjedna hehe držite fige
mamicasuper za bebu a nisi dobila puno kg normalno skroz 😙
mojoj sestricni su govorili curica cijelu trudnocu i rodila sina 😂😂😂
Kak su se cijelu t uspjeli zeznuti??😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji