Danas kad dođe m s posla se selim u veeliki dnevni boravak s kuhinjom i ogromnim tv, u našoj spavaćoj je vlaga po zidu i treba krečiti pa neće m da budem u takvoj sobi cijeli dan, jedva čekam..samo si mislim da bude me češće vuklo da ustanem kad mi bude kuhinja nadohvat ruke..a nebude mi valjda niš ak ustanem malo, već sam 17i dan u karanteni😂😂
Sad ste me bas nasmijale 😂😂😂
Inače,vani ledeno,vjetar puše ko lud,lagano pada snijeg,al naravno da su svi penzici u ambulanti i ljekarni 😂😂😂 a ja mislila kak bude bar mirno na poslu ovih par dana hahahah
I malo kasnim sa slikom za jučerašnji puni tjedan,nisam stigla prije 😊 na +4 smo
Baarbaraa, to ti se zna desit od utrogestana, tak su bar meni rekli, da on moze cak produziti cerviks. Super, bas mi je drago da je tako! 😉
Ena i ja sam ti boravku, ispizdila bi u spavacoj, tam ni tv nemam. Dignem se ujutro i samo se tu presaltam i tu sam do spavanja.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Inače,vani ledeno,vjetar puše ko lud,lagano pada snijeg,al naravno da su svi penzici u ambulanti i ljekarni 😂😂😂 a ja mislila kak bude bar mirno na poslu ovih par dana hahahah
I malo kasnim sa slikom za jučerašnji puni tjedan,nisam stigla prije 😊 na +4 smo
Bas se lijepo formira busica vec 😍
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
😘😍Fascinirate me s top formom i linijom drage moje😍...al bušica ide polako na okruglo😉😘. Klasika s penzićima, kad je ružno vrijeme uvjek su ih pune ambulante.
Baarbaraa, to ti se zna desit od utrogestana, tak su bar meni rekli, da on moze cak produziti cerviks. Super, bas mi je drago da je tako! 😉
Ena i ja sam ti boravku, ispizdila bi u spavacoj, tam ni tv nemam. Dignem se ujutro i samo se tu presaltam i tu sam do spavanja.
Ja imam tv u sobi..al je svejedno nekak depresivno...i onda samo trpam slatkiše u sebe, iz dosade...imat ću do pregleda sto kila🤔
Lijepe buše curke 😍
Ja isto u kuću ne puštam nikog ni poštara. Kad je tražio da učita plin ja sam ga očitala i donijela mu. Prije 2 godine zazvoni netko i vidim kroz prozor cura i dečko u iskon majicama i rekoh a ništ idem im otvorit i reć da imam sve. Otvorim vrata a oni meni: Jesu mama ili tata doma? 🙈 Ja onak gledam i ne znam dal da shvatim ko kompliment ili da ih steram. Rekoh ovo je kuća od mene i muža fulali ste adresu 😂🙈
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ja imam tv u sobi..al je svejedno nekak depresivno…i onda samo trpam slatkiše u sebe, iz dosade…imat ću do pregleda sto kila🤔
Joj znam, ja se sad vec malko pribojavam vage svaki put, nije da se ja trpam, jedem isto, ali kad se nista ne kreces prirast na tezini je neminovan, a fakat ne bi htjela bas biti ko nosac aviona do kraja 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pozz drage moje. Trebam pomoć! Leđa me ubijaju i neznam da li smijem mazati s deep reliefom? Ne mogu se nikako namjestiti i samo me probada...
💕💕💜💜👶😍
Pozz drage moje. Trebam pomoć! Leđa me ubijaju i neznam da li smijem mazati s deep reliefom? Ne mogu se nikako namjestiti i samo me probada…
Ajooj..mislim da se nesmije...Pharmama upomooć
Sortiraj odgovore
Najstariji