Ja zbilja spavam kao beba,navecer bi gledala tv,ali ici ne daju,padaju..sinoc sam po prvi put u životu osjetila sta je to zgaravica,odvratno,ali srećom riza me spasila.obavila mjerenje tlaka kod ginekologa i normalan je
Juhu za tlak!!! Uh žgaravica...
Izgleda da nijedna od nas ne spava😱😱…kod mene sto stvari zašto ne spavam, muž, pas, trbuh, beba, mjesec, vjetar, krevet..😂😂😂😂…
Al ajde ionako sam u krevetu pa mi je svejedno…bebo je živahan jako od jutra kaj mi je super, barem nemam osjećaj da sam sama, družimo se🤣🤣..
Ivymicek hrkalice jedna😂😂-mm je jučer u ljekarni htio kupiti sprej protiv hrkanja i nije ga bilo, fuck😣.
Proudy di si?
Honey nas je zaboravila😖
Moram priznati ali se nemojte smijati u prošloj trudnoći sam samu sebe znala probuditi koliko sam hrkala 😂 tako da vjerujem da glasno hrčem.
Ma javit će se Honey kad tad ali ne znam gdje je Proud nije valjda na faceu 🙈.
Happy pa kaj je s tim nespavanjem! Možda prekasno popiješ kavu pa ti to remeti san.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😂😂😂😂😂😂😂Ivymicek, evo ne smijem se😂😂😂...al smiješno mi je jer to proživljavam s dragim, tolko glasno hrče da sam sebe probudi i uplaši😂i onda kolko god da sam ljuta pišam od smijeha😂😂
Ja zbilja spavam kao beba,navecer bi gledala tv,ali ici ne daju,padaju..sinoc sam po prvi put u životu osjetila sta je to zgaravica,odvratno,ali srećom riza me spasila.obavila mjerenje tlaka kod ginekologa i normalan je
Juhu za tlak!!! Uh žgaravica…Izgleda da nijedna od nas ne spava😱😱…kod mene sto stvari zašto ne spavam, muž, pas, trbuh, beba, mjesec, vjetar, krevet..😂😂😂😂…
Al ajde ionako sam u krevetu pa mi je svejedno…bebo je živahan jako od jutra kaj mi je super, barem nemam osjećaj da sam sama, družimo se🤣🤣..
Ivymicek hrkalice jedna😂😂-mm je jučer u ljekarni htio kupiti sprej protiv hrkanja i nije ga bilo, fuck😣.
Proudy di si?
Honey nas je zaboravila😖
Moram priznati ali se nemojte smijati u prošloj trudnoći sam samu sebe znala probuditi koliko sam hrkala 😂 tako da vjerujem da glasno hrčem.
Ma javit će se Honey kad tad ali ne znam gdje je Proud nije valjda na faceu 🙈.
Happy pa kaj je s tim nespavanjem! Možda prekasno popiješ kavu pa ti to remeti san.
Ivy ja na svim forntovima! 😂 ali tek kad se probudim hahahha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mi oboje pričamo u snu s tim da ja i mjesečarim, pa zamislite taj show kad dođemo negdje.
Ivy, sumnjam da je od kave, zadnju pijem nakon pauze, znači do 15 sati je gotova, a na spavanje idem oko 23 sata.
27.6. 💙
Jutro cure..
Ja već treću noć nikako ne spavam,počeli me kukovi boliti i ni dupla doza magnezija ne pomaže.
Smišljam šta za ručak,jučer sam ribu radila,danas bi isto nešto lagano,a nemam ideje.
Ja za sad poznajem samo jednu curu kojoj su pogrešno odredili spol. Mojem sinu se u 15tt jasno vidio pišulinac i znala sam da se to neće promijeniti. Ako koja od vas ima instagram i zanima vas razlika između muškog i ženskog spola na ultrazvuku ima jedan odličan profilPrenatalvision gdje imate slike sa uzva pa će vam sve postati jasnije.
Kod nas nema snijega nikako ali je hladno vani,jučer je bura derala cijeli dan,danas srećom ne puše.
Po onome što sam vidjela kod kolegica, prijateljica i rodbine - ako se dečec naguzi na sondu, nema šanse da se fula spol. Jednostavno se vidi kako je moj ginekolog rekao 'strelica' koju čine testisi i penis.
27.6. 💙
Po onome što sam vidjela kod kolegica, prijateljica i rodbine - ako se dečec naguzi na sondu, nema šanse da se fula spol. Jednostavno se vidi kako je moj ginekolog rekao 'strelica' koju čine testisi i penis.
Ja sam i prosli put i ovaj put vidjela jasno pimpek.
Ali evo jucer na proljetnicama curka javila da dolazi cura, a rekli joj decko 2 puta, pa 3.put da se vide testisi ali da nema pimpeka?!? I 4. put vele cura sigurna! I jebi ga sad!
Necem ja da mom nesto otpadne u medjuvremenu! 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ali evo jucer na proljetnicama curka javila da dolazi cura, a rekli joj decko 2 puta, pa 3.put da se vide testisi ali da nema pimpeka?!? I 4. put vele cura sigurna! I jebi ga sad!
😂😂😂😂😂 Ni ja da mom otpadne hahaha
Dan žene, ja sam bome dobro spavala ali u ovom periodu od keksanja se ocito umorim kao da sam kopala...nit sam alarm cula, nit dizanje mma, niiišta hahah 🙈🙉🙊
Za rucak pomfri, jaja i salata za mm-a, integralna tjestenina i nekaj cu iskemijat sa slanutkom i tikvicom, tko zna sto cu na kraju napravit sebi hahah
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Neeeee...nemojte me cimati, ja hoću svojeg dečeca😂😂😂😂, neznam kak bi se sad priviknula da mi veli da je cura🤔..nadam se da bude imal i dalje sav alat za dečke na idućem pregledu😂
Neeeee…nemojte me cimati, ja hoću svojeg dečeca😂😂😂😂, neznam kak bi se sad priviknula da mi veli da je cura🤔..nadam se da bude imal i dalje sav alat za dečke na idućem pregledu😂
Pa to i ja kazem! Ja sam si sve poslozila kao da cu imati dva decka i gotovo! Bas bi mi bilo cudno sad da se predomisle da je cura.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji