Jutro...danas m ide malo kasnije i eto mi opet budni rano...al je ljepo toplo u krevetiću😊😊
Jutro ☺️ Nisam se nis naspavala..nikak se namjestiti i zaspati..pa onda još 4 dizanja na wc 😞 dan je za ostati u toplom krevetu
Dobro jutro. Ni mi se nismo naspavali, malo kikachi malo pipi malo me muž budi jer ciitiram "hrčeš nenormalno". 😂 .
Ne znam što ću kuhati ali moram do dućana.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mi danas imamo špinat na mlijeku i pileći file, ali to tek oko 17 sati. Ja za gablec imam pileću juhicu s noklicama.
Opet noćas nisam spavala, to je strašno. Probudim se oko 4 i onda kao sova. Da mi je znati zašto svi kažu da se naspavam dok ne dođe beba, jer ja se naspavati ne mogu. Ništa me ne boli, nije mi neudobno, znam se namjestiti, ali ne ide.
Pijem kavu sad za laptopom i baš osjetim kako sam nervozna od nesanice. To se ponavlja iz noći u noć i baš sam sva nervoznjikava.
27.6. 💙
Izgleda da nijedna od nas ne spava😱😱...kod mene sto stvari zašto ne spavam, muž, pas, trbuh, beba, mjesec, vjetar, krevet..😂😂😂😂...
Al ajde ionako sam u krevetu pa mi je svejedno...bebo je živahan jako od jutra kaj mi je super, barem nemam osjećaj da sam sama, družimo se🤣🤣..
Ivymicek hrkalice jedna😂😂-mm je jučer u ljekarni htio kupiti sprej protiv hrkanja i nije ga bilo, fuck😣.
Proudy di si?
Honey nas je zaboravila😖
Ja zbilja spavam kao beba,navecer bi gledala tv,ali ici ne daju,padaju..sinoc sam po prvi put u životu osjetila sta je to zgaravica,odvratno,ali srećom riza me spasila.obavila mjerenje tlaka kod ginekologa i normalan je
Ja zbilja spavam kao beba,navecer bi gledala tv,ali ici ne daju,padaju..sinoc sam po prvi put u životu osjetila sta je to zgaravica,odvratno,ali srećom riza me spasila.obavila mjerenje tlaka kod ginekologa i normalan je
Joj nadam se da ti neće više žgaravica😱😱, ja ju mrzim najviše na svijetu👿.
Super za tlak 🙏👍👍💖
Jutro! Ja se sad probudila. Jucer me hodanje po onoj hladnoci bas iscrpilo.
Tu sam Ena, ne brini!
Ja sam se bas naspavala danas, samo jedno ustajanje za pisanje i to negdje vec oko 6.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro! Ja se sad probudila. Jucer me hodanje po onoj hladnoci bas iscrpilo.
Tu sam Ena, ne brini!
Ja sam se bas naspavala danas, samo jedno ustajanje za pisanje i to negdje vec oko 6.
😘😘😍😍🤗🤗🤗
daaaan
evo dorucak gotov sjedim kraj prozora i buljim van snijeg od jucer ne prestaje...ima ga jako puno ne sjecam se kad je zadnji puta toliko napadao...
mogla bih natjerati dragog kada dode kuci da me vuce na saonicama
a sto se tice (ne)spavanja vec sam se navikla...najvise mi je problem tek kad legnem pa osjetim bole leda kukovi prepone al et proci ce i to sve...onda slijede nove muke
za rucak ce biti sarma
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji