mateya zena je zeni najveci neprijatelj i to rade i tako se ponasaju samo iskompleksirane kuje uh sto puknem na to 😈😈
proud lijepa kao uvijek nasmijana ili ne 😙
sto se tice posjeta nije mi ni sa sinom nitko dolazio prvih mj dsna jer sam svima to rekla dok sam trudna bila i jos je bio zimska beba i vladale viroze i svasta ma nema boga da bih dozvolila da izlozim tek rodenu bebu i ljubljenje nema sanse i obavezno prije nego ga uzmes peres ruke i stavljas tetra pelenu na sebe...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pozz drage moje. Trebam pomoć! Leđa me ubijaju i neznam da li smijem mazati s deep reliefom? Ne mogu se nikako namjestiti i samo me probada…
Ajooj..mislim da se nesmije…Pharmama upomooć
Ne smiješ jer sadrži ibuprofen 😕
Da brzo navratim napisat citabu i gibam dalje!
mateya jucer sam procitala: 'Nitko nije toliko zauzet da ti se ne moze javiti, samo zavisi jesi li mu prioritet ili samo opcija!"
Znam da ne ide 100% u tvoju situaciju, ali ocito im se sama mozes smjestit u kategoriju 'opcija' (ako i to!)..uglavnom posveti se ovim kojima si ti, a i oni tebi prioritet!
HappySeal iz cipela bivseg zaposlenika Statistike koji je morao obilazit i kucanstva-hvala! 😆 Stvarno nekad nije ni najmanje jednostavno!
Sto se tice babinja - dvosjekli mac!
Meni bebu ni roditelji ni sestra ni prijatelji nece vidjeti do jeseni! Svi osim svekrve koja ce doci na pocetku (not happy 😆)
I vec mi fali da imam s kim shopingirat, ici na kavicu i paradirat sa trbuscicem..ALI definitivno podrzavam da je prvih mjesec dana karantena!! Jednostavno se kako je neka rekla "moja kuca, moja pravila"
Da javimo da smo nakon danasnje kontrole cerviksa ostali na istoj terapiji, ali se on povecao na 3,9! Citala sam da je moguce, ali rjetko! Iako i dalje cesce kontrole!
Jos jednom se uvjerila u snagu molitve!
Sa mailom ne znam sta mi je, dal tipkam krivu #nikadjojkrajazaporku #hvala trudnicki mozgu ili sta. Ali budem rekla nekoj da napise svoj mail za whats up!
mina04 sretno sa selidbom! Kad se pakiras?
Bejb23 😙(eto tako! 😉)
Iduci mjesec..dok muz nađe veci stan i naruci me kod doktora. Iako mi je bas tesko odvojit se od svoje ginekologice. A i muci me jezik pa me bas strah..al jedva cekam biti s dragim.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Iduci mjesec..dok muz nađe veci stan i naruci me kod doktora. Iako mi je bas tesko odvojit se od svoje ginekologice. A i muci me jezik pa me bas strah..al jedva cekam biti s dragim.
Svi su se oni vec masu puta susreli sa nama negovornicima! 😆
Jel muz zna? Priredi pitanja..zamoli da sporije prica..mozda ce dr.znati i eng..
Ja si napisem natuknice u mob.i onda kad dodjemo do djela jel imam pitanja vadim svoju listu! 😊
Ali sve ce to biti super, vidjet ces!.. generalno su strpljiviji neg kod nas. Valjda imaju vise vremena, manje pacijenata..
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Franova 😘
I slazem se, nema mi goreg kad mi se unose u lice bebi, pa majku mu jel ti imas pravo na svoj osobni prostor? Ako se beba ne zna pobuniti, ne znaci da to njoj ne smeta. Moj Maks bi se tak razdrecao kad bi netko to poceo radit da je to strasno. I onda kao a zakaj se place? Jel stvarno ne znas zakaj?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure mislit cete da sam poludila al ja mislim da sam postala ovisna o rizi biziju 😭 vec 2 dana samo to jedem ..ali sto mogu ne stvara mi zgaravicu i jako jakooo je fino 😍😍
proud poznato mi je to jooooj sta mu jes zasto place hahahaahhahahaahha grozno...
mladamamica lijepo si me nasmijala...daj opusti se i uzivaj,ja svakih 3,4 dana imam svoju "super hranu" 😆😆😆😆😆
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Tak i mene uhvati isto, da bi danima jela jedno te isto. Normalno je to. Znas onu u trudnoci je sve normalno 😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
proudpoznato mi je to jooooj sta mu jes zasto place hahahaahhahahaahha grozno…
mladamamica lijepo si me nasmijala…daj opusti se i uzivaj,ja svakih 3,4 dana imam svoju "super hranu" 😆😆😆😆😆
Ja sam termit...ili imam neku bolest😬😂😂😂...jela sam prije oko pola sata, pečeni lungić, dinstano kiselo zelje i krumpir iz rola...i sad sam gladna ko da nisam jela uopće...kruli mi po želucu i crijevima🤔😱
proudpoznato mi je to jooooj sta mu jes zasto place hahahaahhahahaahha grozno…
mladamamica lijepo si me nasmijala…daj opusti se i uzivaj,ja svakih 3,4 dana imam svoju "super hranu" 😆😆😆😆😆
Ja sam termit…ili imam neku bolest😬😂😂😂…jela sam prije oko pola sata, pečeni lungić, dinstano kiselo zelje i krumpir iz rola…i sad sam gladna ko da nisam jela uopće…kruli mi po želucu i crijevima🤔😱
Ili nosis termita 😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji