Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    26. Veljača 2018. 19:50

pharmamma

Sad ste me bas nasmijale 😂😂😂
    Inače,vani ledeno,vjetar puše ko lud,lagano pada snijeg,al naravno da su svi penzici u ambulanti i ljekarni 😂😂😂 a ja mislila kak bude bar mirno na poslu ovih par dana hahahah
    I malo kasnim sa slikom za jučerašnji puni tjedan,nisam stigla prije 😊 na +4 smo

Busha 😍😍😍. Divni ste 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    26. Veljača 2018. 20:10

Evo mene :) dobila sam uputnicu za pregled u bolnici :) da odluce dali moram na serklazu , sutra zovem da se narucim i sve me vec sada strah :/ 

Noemi
    26. Veljača 2018. 20:21

Pozdrav cure, prijavljujem se u ovu rubriku 😉 termin 14.8 sad sam 16 ti tjedan.. 

HappySeal
    26. Veljača 2018. 20:23

Hi Noemi, dobrodosla!

Meni se sve jede. Samo daj, daj, daj. I slatko i slano i sve skupa odjednom. Moram se malo iskontrolirat.

27.6. 💙

26. Veljača 2018. 20:24

Noemi

Pozdrav cure, prijavljujem se u ovu rubriku 😉 termin 14.8 sad sam 16 ti tjedan..

Dobrodošla,  sretno 😀

ivymicek
    26. Veljača 2018. 20:29

Noemi

Dobro došla... 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

26. Veljača 2018. 20:29

Reko mi dragi malo prije: "malo ste mi narasli u zadnje vrijeme" 😂😂😂😂😂
    Mislim da mi je to znak da se iskontroliram malo...pišem vam ja dok mjerkam jel ću smazat čoko puding ili voćni jogurt😂😂😂😂

ivymicek
    26. Veljača 2018. 20:31

Bojana bolke da oni tebe iskontroliraju kako treba nego da se beba rodi prerano. Držim fige da ipak sve bude ok i da ćeš samo.češće ići na kontrole.
    Happy meni je tak isto bio samo daj daj daj.. sad bi malo burek pa bi malo nutellu pa bih malo jabuku pa mrkvu uh pa se sjetim kfc i tko u krug 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tea👶
    26. Veljača 2018. 20:36

Hello mame,
    Dobrodošla 😄
    U Dubrovniku pada snijeg cijeli dan, ali nis se ne prima...ja bila na kavi i na tecaju, upisala šivanje da si malo aktiviram ritam 🤣🤣
    Sto se tice babina, nadam se da nece ekipa nahrlit, sezona je pa ce mi to ici u korist, svi rade..strogo sam protiv ljubljenja u rucice i glavu, i ljubljenja općenito od strane ljudi koji nisu ja ili mm sve do barem 4.mjeseca , i ono stavljanje novaca blizzu beba..jbt popizdila sam kad sam cula za taj običaj 🙄
    Meni ce doci mama kad rodim radi mene, tata ce doci tek kad se mi oporavimo kako treba, svekrvi  i šogijima ne zelim zabraniti da dode, ali da ga ljubakaju cu zabraniti, i mojima i njegovima, pa neka je on njihova krv jos 100 puta...jos ce mi najbolja prijateljica dolaziti isto radi mene, ali ostatak neka priceka...ne mogu ja to tako kako oni zele, pusti obicaje 😵😵
    Sto se tice hrane, višnje su moja strast zadnja 3 dana...bilo kskve, smazala kompot iz Lidla u dva dana na žlicu 🤣

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ami25
    26. Veljača 2018. 20:40

Noemi dobrodošla 
    Evo i mene da se javim nakon par info, sutra 15 tjedana danas na pregledu kaže doktor jako velike šanse da je dečko, da li je još kojoj tako rano se utvrdio spol i da je bio točan?
    Konačno se skinula s utrogestana sad mi našao krv u mokraći,sutra moram dat urinokulturu, nisam upoznata s tim a ne da mi se guglat jer ću samo past u depru.
    Čitam vas kad stignem i popratim 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.