Da mi se netko nepozvan nacrta na vratima samo bi ih zatvorila uz komentar da mi nije zgodno. Vjerojatno ne bi ni otvorila, i ovako me MM mora zvati ako zaboravi ključ, jer se zatvorim u stan i ne otvaram nikome. Bojim se TV inkasatora.
Hahahahah tako i ja osim mm ne otvaram vrata nikome 😂😂😂
Jednom sam otvorila pristojnom gospodinu u crnom kaputu koji je bez poziva da ude prosao pored mene i usao u kucu i krenuo s pripremama blagoslova kuce(ateist sam i pojma nemam o tome sto se radi kad on dode ili kakav je protokol nisam protiv da ne mislite podrzavam svacije,liberalna sam prema svemu mogucem a drzim se svoga..kazem mu da mi ovdje nismo vjernici pa nema potrebe za tim on kaze kako ce nam prosvjetlit pamet za dalje u zivotu i kako je to njegova obaveza ..mislim si dobro ne moze skodit.) i vidim skida on kaput stavlja na kauc sprema se toci vode mislim si dobro svecenik je nije neki manijak koji ce htjet da potpisem ugovor za vip,t com ili b net pa mi je tu bilo malo lakse...kad ono on trazi svjece(naravno on je mislio na one bjele obicne visoke) ja sam imala samo 2 glade mirisne svjecice s imelon koje sam kupila muzu jer ih jako voli ali sta sad iskoristi sta imas dam ja njemu te dvije malo me cudno gledao al uzeo je i zapalio i na kraju nekako smo izveli to sve uz moje velike graske znoje od neugode(jer dok je on molio ja sam sutila) i tako ponudim ja njega keksima i kavom on pristojno odbije i krene prema izlazu ja ga jos pomalo zbubnjena idem ispratit i tako stane on ispred kuce i gleda me ja spremna zatvoriti vrata a on me i dalje gleda ..gledam ja njega nije mi jasno..pitam ga jeste sve ponjeli 😑 on me i dalje gleda i odjednom kaze onda da posaljemo uplatnicu? Ne znam ko je bio vise zbunjen ovim posjetom ja ili on..da vam ne pricam kakva je zbrka bila kasnije jer sam spalila muzeve svjecice 😣
Tako da si ja sve mislim da osim onog ko bude zvao i ja prihvatim posjetu ne otvaram nikome ..hvala vam za savjete zlatne ste 💜💟
Da mi se netko nepozvan nacrta na vratima samo bi ih zatvorila uz komentar da mi nije zgodno. Vjerojatno ne bi ni otvorila, i ovako me MM mora zvati ako zaboravi ključ, jer se zatvorim u stan i ne otvaram nikome. Bojim se TV inkasatora.
Jednom sam otvorila pristojnom gospodinu u crnom kaputu koji je bez poziva da ude prosao pored mene i usao u kucu i krenuo s pripremama blagoslova kuce(ateist sam i pojma nemam o tome sto se radi kad on dode ili kakav je protokol nisam protiv da ne mislite podrzavam svacije,liberalna sam prema svemu mogucem a drzim se svoga..kazem mu da mi ovdje nismo vjernici pa nema potrebe za tim on kaze kako ce nam prosvjetlit pamet za dalje u zivotu i kako je to njegova obaveza ..mislim si dobro ne moze skodit.) i vidim skida on kaput stavlja na kauc sprema se toci vode mislim si dobro svecenik je nije neki manijak koji ce htjet da potpisem ugovor za vip,t com ili b net pa mi je tu bilo malo lakse…kad ono on trazi svjece(naravno on je mislio na one bjele obicne visoke) ja sam imala samo 2 glade mirisne svjecice s imelon koje sam kupila muzu jer ih jako voli ali sta sad iskoristi sta imas dam ja njemu te dvije malo me cudno gledao al uzeo je i zapalio i na kraju nekako smo izveli to sve uz moje velike graske znoje od neugode(jer dok je on molio ja sam sutila) i tako ponudim ja njega keksima i kavom on pristojno odbije i krene prema izlazu ja ga jos pomalo zbubnjena idem ispratit i tako stane on ispred kuce i gleda me ja spremna zatvoriti vrata a on me i dalje gleda ..gledam ja njega nije mi jasno..pitam ga jeste sve ponjeli 😑 on me i dalje gleda i odjednom kaze onda da posaljemo uplatnicu? Ne znam ko je bio vise zbunjen ovim posjetom ja ili on..da vam ne pricam kakva je zbrka bila kasnije jer sam spalila muzeve svjecice 😣
Tako da si ja sve mislim da osim onog ko bude zvao i ja prihvatim posjetu ne otvaram nikome ..hvala vam za savjete zlatne ste 💜💟
Oplakah 😂😂😂😂
Jeste sve ponijeli? Hahahaha je je, sve osim para je ponio 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jednom sam otvorila pristojnom gospodinu u crnom kaputu koji je bez poziva da ude prosao pored mene i usao u kucu i krenuo s pripremama blagoslova kuce(ateist sam i pojma nemam o tome sto se radi kad on dode ili kakav je protokol nisam protiv da ne mislite podrzavam svacije,liberalna sam prema svemu mogucem a drzim se svoga..kazem mu da mi ovdje nismo vjernici pa nema potrebe za tim on kaze kako ce nam prosvjetlit pamet za dalje u zivotu i kako je to njegova obaveza ..mislim si dobro ne moze skodit.) i vidim skida on kaput stavlja na kauc sprema se toci vode mislim si dobro svecenik je nije neki manijak koji ce htjet da potpisem ugovor za vip,t com ili b net pa mi je tu bilo malo lakse…kad ono on trazi svjece(naravno on je mislio na one bjele obicne visoke) ja sam imala samo 2 glade mirisne svjecice s imelon koje sam kupila muzu jer ih jako voli ali sta sad iskoristi sta imas dam ja njemu te dvije malo me cudno gledao al uzeo je i zapalio i na kraju nekako smo izveli to sve uz moje velike graske znoje od neugode(jer dok je on molio ja sam sutila) i tako ponudim ja njega keksima i kavom on pristojno odbije i krene prema izlazu ja ga jos pomalo zbubnjena idem ispratit i tako stane on ispred kuce i gleda me ja spremna zatvoriti vrata a on me i
Oplakah 😂😂😂😂
Nisam ja znala rekao da je to njegova duznost ..pa nije moja duznost njemu platiti valjda 😂😂
Jednom sam otvorila pristojnom gospodinu u crnom kaputu koji je bez poziva da ude prosao pored mene i usao u kucu i krenuo s pripremama blagoslova kuce(ateist sam i pojma nemam o tome sto se radi kad on dode ili kakav je protokol nisam protiv da ne mislite podrzavam svacije,liberalna sam prema svemu mogucem a drzim se svoga..kazem mu da mi ovdje nismo vjernici pa nema potrebe za tim on kaze kako ce nam prosvjetlit pamet za dalje u zivotu i kako je to njegova obaveza ..mislim si dobro ne moze skodit.) i vidim skida on kaput stavlja na kauc sprema se toci vode mislim si dobro svecenik je nije neki manijak koji ce htjet da potpisem ugovor za vip,t com ili b net pa mi je tu bilo malo lakse…kad ono on trazi svjece(naravno on je mislio na one bjele obicne visoke) ja sam imala samo 2 glade mirisne svjecice s imelon koje sam kupila muzu jer ih jako voli ali sta sad iskoristi sta imas dam ja njemu te dvije malo me cudno gledao al uzeo je i zapalio i na kraju nekako smo izveli to sve uz moje velike graske znoje od neugode(jer dok je on molio ja sam sutila) i tako ponudim ja njega keksima i kavom on pristojno odbije i krene prema izlazu ja ga jos pomalo zbubnjena idem ispratit i tako stane on ispred kuce i gleda me ja spremna zatvoriti vrata a on me i
Oplakah 😂😂😂😂
Nisam ja znala rekao da je to njegova duznost ..pa nije moja duznost njemu platiti valjda 😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Uffff.... meni nije banuo svećenik, već kad se izgradila zgrada, on je valjda poslao župljane da prođu ulaze i vide tko bi se zabilježio za blagoslov u novoj zgradi.
I scena:
- u hodniku ispred mog stana stoje anketar zavoda za statistiku
- dvije žene, članice župnog zbora koje popisuju župljane za blagoslov
- iza njih još tv inkasator
Idem kući s posla i probijam se do ulaznih vrata računajući da je to neki tulum kod susjeda. Nije. Svi trebaju baš mene. Procijenila sam da je striček anketar skroz ok, imao je sve papire, a i sama sam radila taj posao pa znam koja je jebada kucati ljudima. Njega sam pustila, druge sam zamolila da dođu neki drugi put. Nitko me nije posjetio opet.
Ali striček anketar je na kraju ispao tata od muževog kolege :D
27.6. 💙
Ja ne pustam nikoga od kad mi je postar dosao ocitati plin i pustim ja frajera u zgradu, otvorim vrata, lik ni 5 ni 6 meni upada s cikom u ruci u stan. Reko a ne, s tim ni u zgradu, a pogotovo ne meni u stan. Al bez pardona lik s cigaretom upada! Uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moje kolege su stvarno divni..malo malo me zovu pitaju kako sam, a kolegica svaki dan salje poruke. Nema nas puno al bas smo odlicna ekipa bili.
Sto se tice posjeta, nemam nista protiv da mi dodu sestre, roditelji, od muza braca i sogorice, svekar i svekrva. Bar sad mislim tako, ne znam kako ce mi biti kad rodim, a i bit cu u Austriji tak da ce samo mama biti s nama prvih dana 😁
All of God’s grace in one tiny face 💟
ja ne pustam nikog tko se nije najavio, pogotovo ak nema muža doma, nikad ne znas ...
Jednom sam otvorila pristojnom gospodinu u crnom kaputu koji je bez poziva da ude prosao pored mene i usao u kucu i krenuo s pripremama blagoslova kuce(ateist sam i pojma nemam o tome sto se radi kad on dode ili kakav je protokol nisam protiv da ne mislite podrzavam svacije,liberalna sam prema svemu mogucem a drzim se svoga..kazem mu da mi ovdje nismo vjernici pa nema potrebe za tim on kaze kako ce nam prosvjetlit pamet za dalje u zivotu i kako je to njegova obaveza ..mislim si dobro ne moze skodit.) i vidim skida on kaput stavlja na kauc sprema se toci vode mislim si dobro svecenik je nije neki manijak koji ce htjet da potpisem ugovor za vip,t com ili b net pa mi je tu bilo malo lakse…kad ono on trazi svjece(naravno on je mislio na one bjele obicne visoke) ja sam imala samo 2 glade mirisne svjecice s imelon koje sam kupila muzu jer ih jako voli ali sta sad iskoristi sta imas dam ja njemu te dvije malo me cudno gledao al uzeo je i zapalio i na kraju nekako smo izveli to sve uz moje velike graske znoje od neugode(jer dok je on molio ja sam sutila) i tako ponudim ja njega keksima i kavom on pristojno odbije i krene prema izlazu ja ga jos pomalo zbubnjena idem ispratit i tako stane on ispred kuce i gleda me ja spremna zatvoriti vrata a on me i dalje gleda ..gledam ja njega nije mi jasno..pitam ga jeste sve ponjeli 😑 on me i dalje gleda i odjednom kaze onda da posaljemo uplatnicu? Ne znam ko je bio vise zbunjen ovim posjetom ja ili on..da vam ne pricam kakva je zbrka bila kasnije jer sam spalila muzeve svjecice 😣
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Zakon 😂😂😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Da brzo navratim napisat citabu i gibam dalje!
mateya jucer sam procitala: 'Nitko nije toliko zauzet da ti se ne moze javiti, samo zavisi jesi li mu prioritet ili samo opcija!"
Znam da ne ide 100% u tvoju situaciju, ali ocito im se sama mozes smjestit u kategoriju 'opcija' (ako i to!)..uglavnom posveti se ovim kojima si ti, a i oni tebi prioritet!
HappySeal iz cipela bivseg zaposlenika Statistike koji je morao obilazit i kucanstva-hvala! 😆 Stvarno nekad nije ni najmanje jednostavno!
Sto se tice babinja - dvosjekli mac!
Meni bebu ni roditelji ni sestra ni prijatelji nece vidjeti do jeseni! Svi osim svekrve koja ce doci na pocetku (not happy 😆)
I vec mi fali da imam s kim shopingirat, ici na kavicu i paradirat sa trbuscicem..ALI definitivno podrzavam da je prvih mjesec dana karantena!! Jednostavno se kako je neka rekla "moja kuca, moja pravila"
Da javimo da smo nakon danasnje kontrole cerviksa ostali na istoj terapiji, ali se on povecao na 3,9! Citala sam da je moguce, ali rjetko! Iako i dalje cesce kontrole!
Jos jednom se uvjerila u snagu molitve!
Sa mailom ne znam sta mi je, dal tipkam krivu #nikadjojkrajazaporku #hvala trudnicki mozgu ili sta. Ali budem rekla nekoj da napise svoj mail za whats up!
mina04 sretno sa selidbom! Kad se pakiras?
Bejb23 😙 (eto tako! 😉)
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji