Ja sam čak razmišljala da zamolim da prvi dan nitko ne dolazi ni u bolnicu. Osim MM-a.
Meni nitko nije ni dolazio osim njega. Tak i tak sam mogla izaci na 5 min samo, jer nam bebe nisu uzimali pod posjetama, i samo kaj bi izasla, cimerica me zvala da mali place. Pa stvarno ne bi bilo smisla da moji voze 70km u jednom smjeru, da bi mene vidjeli na 5 minuta i dijete na pol minute kaj im ga pokazu.
Moja šogorica je rodila na Sv. Duhu. U jednom trenu njih 3 iz sobe su imale unutra barem 6 ljudi, a dozvoljeno je 5, pa je sestra vikala.
Ja sam samo mahnula s vrata jer sam morala na posao :D
27.6. 💙
Ja sam čak razmišljala da zamolim da prvi dan nitko ne dolazi ni u bolnicu. Osim MM-a.
Meni nitko nije ni dolazio osim njega. Tak i tak sam mogla izaci na 5 min samo, jer nam bebe nisu uzimali pod posjetama, i samo kaj bi izasla, cimerica me zvala da mali place. Pa stvarno ne bi bilo smisla da moji voze 70km u jednom smjeru, da bi mene vidjeli na 5 minuta i dijete na pol minute kaj im ga pokazu.
Moja šogorica je rodila na Sv. Duhu. U jednom trenu njih 3 iz sobe su imale unutra barem 6 ljudi, a dozvoljeno je 5, pa je sestra vikala.
Na Merkuru nisu posjete u sobama, nego ti izadjes van. I kazem bebu ostavis cimericama, po sistemu one tebi paze, ti njima. Tak da ti to ispadne velim ti 5 min da si vidia muza. Kak si, dobro, ti, dobro. Pusa bok hahahahah
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
A isto tako samo njegovima se nemoze dokazat mama i baka ce napravit po svome i visit kod nas …a ja se ne zelim svadati ali ne zelim ni sebe dovodit u situaciju u kojoj mi nije ugodno i pogotovo jos ako mi oporavak bude malo tezi 😭
Ja bi ti savjetovala ne da se svađaš, samo da jasno postaviš granicu.
Ovo stvarno nije situacija da misliš na tuđe osjećaje, ali to sam samo ja i moje mišljenje.
Ono, zamišljam situaciju, rađala sam X sati, imam Y šavova. Cice me bole, nisam spavala 3 dana jer sve bebe traže svoje u različito vrijeme. Ne znam imam li veću rupu među nogama ili u glavi. Jedem pire i hrenovke i ostalu divnu bolničku hranu dok mi pametuju da moram zdravo jesti da se oporavim.
Da mi se netko nepozvan nacrta na vratima samo bi ih zatvorila uz komentar da mi nije zgodno. Vjerojatno ne bi ni otvorila, i ovako me MM mora zvati ako zaboravi ključ, jer se zatvorim u stan i ne otvaram nikome. Bojim se TV inkasatora.
27.6. 💙
Proud divan ti je osmijeh iako je za proljetnice 😂.
Mladamamica čvrsto se drži stava i probaj sve dogovoriti sa partnerom jer skupa ste jači i nemoj se sekirati kaj sad govore jer ipak na kraju vas dva odlučujete o vašem kikachu. Uvijek postoji zaključavanje vrata pa nek uđe tko može 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Na Merkuru nisu posjete u sobama, nego ti izadjes van. I kazem bebu ostavis cimericama, po sistemu one tebi paze, ti njima. Tak da ti to ispadne velim ti 5 min da si vidia muza. Kak si, dobro, ti, dobro. Pusa bok hahahahah
Da, čula sam da dosta zavisi o bolnicama. Ove tri su imale kirvaj u sobi. 6 ljudi unutra i još toliko na hodniku. Barem.
27.6. 💙
A isto tako samo njegovima se nemoze dokazat mama i baka ce napravit po svome i visit kod nas …a ja se ne zelim svadati ali ne zelim ni sebe dovodit u situaciju u kojoj mi nije ugodno i pogotovo jos ako mi oporavak bude malo tezi 😭
Ja bi ti savjetovala ne da se svađaš, samo da jasno postaviš granicu.
Ovo stvarno nije situacija da misliš na tuđe osjećaje, ali to sam samo ja i moje mišljenje.
Ono, zamišljam situaciju, rađala sam X sati, imam Y šavova. Cice me bole, nisam spavala 3 dana jer sve bebe traže svoje u različito vrijeme. Ne znam imam li veću rupu među nogama ili u glavi. Jedem pire i hrenovke i ostalu divnu bolničku hranu dok mi pametuju da moram zdravo jesti da se oporavim.
Da mi se netko nepozvan nacrta na vratima samo bi ih zatvorila uz komentar da mi nije zgodno. Vjerojatno ne bi ni otvorila, i ovako me MM mora zvati ako zaboravi ključ, jer se zatvorim u stan i ne otvaram nikome. Bojim se TV inkasatora.
😂😂😂😂 Umirem 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ni ja ne pustam inkasatora hahahahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahaha znaci nisam jedina koja većinom ignorira zvono na vratima osim ako mi se netko ne najavi prije 😂😂
😂😂😂😂 Umirem 😂😂😂
Ma užas što si sve ljudi dozvoljavaju.
Ja sam prije par godina imala operaciju očiju. Zahvat se radi ambulantno, ali oporavak je poprilično naporan, kapanje antibiotika svakih nekoliko sati, pa neke masti naizmjence, a sve to dok na to oko vidiš samo bijelo. Cijelu noć nisam spavala, svaki treptaj je kao da te 1000 igala bode u mozak jer ti je cijeli površinski sloj oka živa rana. 3 dana nema čitanja, nema ekrana, nema monitora, nema prašine, nema klime, nema grijanja, nema izlazaka van, nema sunca, nema umjetne rasvjete, nema umivanja. Doslovno si kao spiljski čovjek u kontroliranoj atmosferi u muzeju.
I nacrtaju se meni mama i šogorica na vratima. Ja kurim, što od bijesa što od temperature. I pustim ih unutra. Samo sam buljila u prazno (jer ja njih fakat ne vidim, tj vidim ih na jedno oko gdje je dioptrija -13 i vidim obrise). I one nešto brbljaju, ja šutim i kaže meni mama
"Jel se ti nešto ljutiš"
"Ja vas ni ne vidim"
Samo su se pokupile. A lijepo sam im rekla da ne dolaze. Ja ćorava stvarno ne mogu kuhati kavu. Zapalim i sebe i njih i stan.
Sad neću ni otvorit vrata, pa neka se ljuti tko hoće. Sa sveki imam deal da donese ručak kad stigne i da skuha više npr. filovanih paprika i sl. Ostali mogu dole u birtiju.
27.6. 💙
Hi cure,
Ajme kako je hladno, ne mogu doći k sebi. Sjedim pored balkonskih vrata i sve mi puše po nogama… Brrrrrrr….
Mateya, ja ti ne bi obraćala pažnju na to. Ti odmosi među kolegama su ionako često dobri samo dok je osoba fizički u uredu. Ja radim od doma zadnjih tri mjeseca jer se ured zatvorio, ali firma nije prestala postojati (još uvijek). Kod mene je situacija bila takva da sam zamolila šeficu da nikome ne govori da sam trudna jer nisam željela da se to zna prije Nove Godine. Dosad svi znaju (naravno nitko ne govori, dok netko ne progovori), nitko nije ni SMS poslao da čestita nego misle da sam ostala trudna da izbjegnem otkaz (koji su oni, nažalost dobili).
S tim da je jedan dečko prešao na bolju poziciju kod našeg klijenta, svaki dan komuniciramo i ni A ni B.
Mislim, imaš dovoljno ljudi privatno da te ovi ne trebaju zamarati…
Nas ti je 15 u smjeni (same ženske) i nažalost ne radim u uredu već u pogonu. Ja kad sam saznala da sam trudna rekla sam prvo šefici koja mi je čestitala i pitala me dal smo planirali ili nam se desilo? Mislila,sam si kaj ti fakat to mene pitaš?Baš sam joj s guštom rekla da smo htjeli. Dok su ostale saznale, neke su čestitale a neke su se držale ko posrane. Ima jedna ženska koja nije nikakav veliki faktor ali drži nos do neba. Ona se udaje ove godine i planira nakon toga na porodiljni. E i sad sam ti ja kao zajebala stvar jer je kao ona prva morala ići na porodiljni. No dobro,ona je poseban slučaj.
Nijedna me nije posjetila kak sam doma, samo sam s jednom kolegicom bila na kavi i to je to. Nitko se ne sjeti ni na fejsu javiti. Ali kak veliš,imam ja dosta ljudi privatno kojima je stalo
Ja također nisam za to da čim dođem iz bolnice imam doma hrpu ljudi oko sebe koji mene mrcvare a i bebu. Jedino tko može biti samnom nakon poroda prve dane je dečko i eventualno mama. Neznam kak bude sa svekrvom jer je ona u prizemlju,ali se iskreno nadam da nebude nitko prenaporan.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji