Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2018. 13:20

ProudMomy

Samo za Itui Pandu
    Ovako to izgleda kad se antipaticna Proudy pokusa smijat 😂😂😂😂 usrano izgleda, kak bi rekao moj muz 😂😂😂😂
    Vracam se na resting bitch face 😁

Nema veze kaj se nisi nama htjela nasmijati, svejedno ću iskomentirati da si baš slatka 😍😀😘😘

HappySeal
    26. Veljača 2018. 13:27

Hi cure, 
    Ajme kako je hladno, ne mogu doći k sebi. Sjedim pored balkonskih vrata i sve mi puše po nogama... Brrrrrrr.... 

Mateya, ja ti ne bi obraćala pažnju na to. Ti odmosi među kolegama su ionako često dobri samo dok je osoba fizički u uredu. Ja radim od doma zadnjih tri mjeseca jer se ured zatvorio, ali firma nije prestala postojati (još uvijek). Kod mene je situacija bila takva da sam zamolila šeficu da nikome ne govori da sam trudna jer nisam željela da se to zna prije Nove Godine. Dosad svi znaju (naravno nitko ne govori, dok netko ne progovori), nitko nije ni SMS poslao da čestita nego misle da sam ostala trudna da izbjegnem otkaz (koji su oni, nažalost dobili). 

S tim da je jedan dečko prešao na bolju poziciju kod našeg klijenta, svaki dan komuniciramo i ni A ni B. 

Mislim, imaš dovoljno ljudi privatno da te ovi ne trebaju zamarati... 

27.6. 💙

Mladamamica1911
    26. Veljača 2018. 13:27

Daan cure ☺
    Nadam se da ne  morate nikuda dalje od toplog kreveta jer je vani za smrznut se ❄
    Htjela sam pitat vas curke koje ste vec rodile kako ste izbjegle horde ljudi u kuci nakon poroda ili vam je to okej ...ja se grozim od toga da mi svi dolaze dok se oporavljam od poroda,ucim dojiti, i upoznajem s svojom bebicom ...i onda da mi usred toga prve dane dolazi 200 rodaka,tetaka,strina,frendica od sveki i tako...sa svojima sam to vec rijesila razgovorom normalno al  njegovi vec planiraju pit,zabave,dolazenje kod nas i dovodenje ljudi...nebi se htjela s nikime svadat ali mi sama pomisao da mi tako dovode 1000 ljudi koji ce malog natezat i ljubit ubija raspolozenje..htjela bi prvih mjesec ili dva upoznat bebaca i on nas,oporavit se i slicno ne znam mozda sam to samo ja 😳 
    Oprostite na dugom postu al morala sam vam se pojadat jer vec sad slusam kako ce mi dolazit,dovodit ljude a u 23 tjednu sam 😭

26. Veljača 2018. 13:34

Ena31

ProudMomy

Samo za Itui Pandu
    Ovako to izgleda kad se antipaticna Proudy pokusa smijat 😂😂😂😂 usrano izgleda, kak bi rekao moj muz 😂😂😂😂
    Vracam se na resting bitch face 😁

Nema veze kaj se nisi nama htjela nasmijati, svejedno ću iskomentirati da si baš slatka 😍😀😘😘

Znas kak sam ja Franovoj rekla da se ne smije? 😁
    E tak ti je mene jedna proljetnica sanjala,  kao antipaticnu medicnisku sestru,  pa su me zajebavale da kad bi se mozda nekad nasmijala na slikama da me ne bi ljudi kao antipaticnu sanjali. 😂😂😂
    Hvala 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    26. Veljača 2018. 13:35

Mladamamica1911

Daan cure ☺
    Nadam se da ne morate nikuda dalje od toplog kreveta jer je vani za smrznut se ❄
    Htjela sam pitat vas curke koje ste vec rodile kako ste izbjegle horde ljudi u kuci nakon poroda ili vam je to okej …ja se grozim od toga da mi svi dolaze dok se oporavljam od poroda,ucim dojiti, i upoznajem s svojom bebicom …i onda da mi usred toga prve dane dolazi 200 rodaka,tetaka,strina,frendica od sveki i tako…sa svojima sam to vec rijesila razgovorom normalno al njegovi vec planiraju pit,zabave,dolazenje kod nas i dovodenje ljudi…nebi se htjela s nikime svadat ali mi sama pomisao da mi tako dovode 1000 ljudi koji ce malog natezat i ljubit ubija raspolozenje..htjela bi prvih mjesec ili dva upoznat bebaca i on nas,oporavit se i slicno ne znam mozda sam to samo ja 😳
    Oprostite na dugom postu al morala sam vam se pojadat jer vec sad slusam kako ce mi dolazit,dovodit ljude a u 23 tjednu sam 😭

Kako tvoj partner gleda na to? Reci mu da bi ti to smetalo. Otkud sam ja postoji pravilo o 40 dana (babinje), kada dolazi samo najuža obitelj. Nikakve fešte pobogu. Neka feštaju vani. Mislim, beba još nema nikakav imunitet, ti imaš žive rane, kakvo zabavljanje gostiju pobogu. Spenalila bi ih drekavim pelenama sve skupa. 

Ja sam jučer rekla mami da ne očekujem da mi dolazi. Žena je stara, umorna, bolesna, ima jedno unuče u prizemlju, više bi ja pazila nju, nego ona mene... nije se bunila. 

27.6. 💙

pharmamma
    26. Veljača 2018. 13:37

Mateya probaj se čim manje zamarati s tim,nije vrijedno živciranja
    Proud slatka ☺️
    Mladamamica najbolje da im odmah svima daš do znanja da prvim mjesec dana ne želiš posjete,ako te kasnije ipak tko pita da li može doći,probaj reći da se još uvijek ne osjećaš dobro..mislim da ću ja svima reci nek pričekaju bar mjesec dana dok se mi ne uhodamo..jedino bake,djedovi i moja seka mogu ranije doći..

26. Veljača 2018. 13:38

Mladamamica1911

Daan cure ☺
    Nadam se da ne morate nikuda dalje od toplog kreveta jer je vani za smrznut se ❄
    Htjela sam pitat vas curke koje ste vec rodile kako ste izbjegle horde ljudi u kuci nakon poroda ili vam je to okej …ja se grozim od toga da mi svi dolaze dok se oporavljam od poroda,ucim dojiti, i upoznajem s svojom bebicom …i onda da mi usred toga prve dane dolazi 200 rodaka,tetaka,strina,frendica od sveki i tako…sa svojima sam to vec rijesila razgovorom normalno al njegovi vec planiraju pit,zabave,dolazenje kod nas i dovodenje ljudi…nebi se htjela s nikime svadat ali mi sama pomisao da mi tako dovode 1000 ljudi koji ce malog natezat i ljubit ubija raspolozenje..htjela bi prvih mjesec ili dva upoznat bebaca i on nas,oporavit se i slicno ne znam mozda sam to samo ja 😳

Ja sam svima pristojno rekla da prvih mjesec dana posjete ne primamo,  da se prvo zelimo mi medjusobno upoznati,  priviknuti jedni na druge i uhodati. Stvarno mi nije padalo na pamet primati posjete dok sam bila s cicama na izvolte vecinu dana i nisam mogla ni sjedit ni nista. Sorry,  moja kuca, moje dijete,  moja pravila.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    26. Veljača 2018. 13:39

Ja sam čak razmišljala da zamolim da prvi dan nitko ne dolazi ni u bolnicu. Osim MM-a.

27.6. 💙

26. Veljača 2018. 13:43

HappySeal

Ja sam čak razmišljala da zamolim da prvi dan nitko ne dolazi ni u bolnicu. Osim MM-a.

Meni nitko nije ni dolazio osim njega. Tak i tak sam mogla izaci na 5 min samo,  jer nam bebe nisu uzimali pod posjetama,  i samo kaj bi izasla,  cimerica me zvala da mali place. Pa stvarno ne bi bilo smisla da moji voze 70km u jednom smjeru,  da bi mene vidjeli na 5 minuta i dijete na pol minute kaj im ga pokazu.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    26. Veljača 2018. 13:46

HappySeal

Mladamamica1911

Daan cure ☺

Kako tvoj partner gleda na to? Reci mu da bi ti to smetalo. Otkud sam ja postoji pravilo o 40 dana (babinje), kada dolazi samo najuža obitelj. Nikakve fešte pobogu. Neka feštaju vani. Mislim, beba još nema nikakav imunitet, ti imaš žive rane, kakvo zabavljanje gostiju pobogu. Spenalila bi ih drekavim pelenama sve skupa.

Ja sam jučer rekla mami da ne očekujem da mi dolazi. Žena je stara, umorna, bolesna, ima jedno unuče u prizemlju, više bi ja pazila nju, nego ona mene… nije se bunila.

A isto tako samo njegovima se nemoze dokazat mama i baka ce napravit po svome i visit kod nas ...a ja se ne zelim svadati ali ne zelim ni sebe dovodit u situaciju u kojoj mi nije ugodno i pogotovo jos ako mi oporavak bude malo tezi 😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.