Jutro lijepe moje 😍😍 Kakvi su vam planovi za danas ? Sta planirate za ruckic ? :D
Dobro jutro trudničice😘...jeste se napajkile? Meni cijelu noć pas lajao pod prozorom a s druge strane muž imao natjecanje u hrkanju sam protiv sebe..i pobjedio je!!!!!😌
Još bi si sad odspavala al ukućani nedaju, opet galama..ugodan vam vikend želim, cure koje imaju radnu subotu samo polako, bez stresa😘😘
Jutro lijepe moje 😍😍 Kakvi su vam planovi za danas ? Sta planirate za ruckic ? :D
Kaj god mi skuhaju😂😂
Mi cijelo popodne i večer na ročkasu. Sad se vratili i ja više ne mogu, počeo me i trbuh boljeti od stajanje 😂.
Vidim da vas muči žgaravica puj puj.
Franova okruglica a i osmijeh 😍
Držim fige da ćete sve dobiti zeleno svijetlo za kavice i šetnjice i pokoje čišćenje a do tad se čuvajte.
Evo jedna/ partijanerska za okrugli tjedan
Laku noć
Skatkica😍😍, ljepi ste nam i okrugli, sweet😍😍😘😘😘
Mi cijelo popodne i večer na ročkasu. Sad se vratili i ja više ne mogu, počeo me i trbuh boljeti od stajanje 😂.
Vidim da vas muči žgaravica puj puj.
Franova okruglica a i osmijeh 😍
Držim fige da ćete sve dobiti zeleno svijetlo za kavice i šetnjice i pokoje čišćenje a do tad se čuvajte.
Evo jedna/ partijanerska za okrugli tjedan
Laku noć
Slatkica😍😍, ljepi ste nam i okrugli, sweet😍😍😘😘😘
Jutro 😘😘😘 na poslu laganini,usput se pije kavica..kuhanje danas preskačem,možda samo brzinski pizzu napravim...ne da mi se nakuhavati u 4 popodne hehehe
daj
tek sad ustala prvo smisljam dorucak 😆
leda me bole nenormalno uzas i udari mi u noge i prepone i kukove i guznu kost.....aaaaaaaaaaaaa
ivy lijepi ste okrugli 😍😍😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
daj
tek sad ustala prvo smisljam dorucak 😆
leda me bole nenormalno uzas i udari mi u noge i prepone i kukove i guznu kost…..aaaaaaaaaaaaa
ivy lijepi ste okrugli 😍😍😍
😱😱pa tebe danas sve ulovilo...smučkaj nešto brzinski za jesti i odmaraj😘
Jutro :)
Ja sam tako happy jer je konacno svanulo sunce i napokon cu moc normalno osusit robu jeej...ko zivi u Dalmaciji razumit ce 😀
Inace sve ok,malena lupa stalno,i dalje ne mogu definirat njen polozaj u stomaku.Jedna prija mi je jucer rodila 11 dana prije termina,uzivila sam se ko da sam i sam isla radat 😁 Jedva cekam...
Kod mene ce za rucak bit juha,leso meso,salata,kuhana jaja,pomfrit...Za desert grbava cokoladna pita.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro svima!
Ena jel bolje sa zgaravicom bilo sinoc?
Mi cemo danas pohane bukovace s tartarom i lepinjicama. Nisam bs nesto od mesa danas
Malac mi ide neki rockas u 14, pa cemo se M i ja malo sami druskat i to je to.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji