Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Veljača 2018. 20:43

Ena31

Bit će to sve ok, samo nek je bebo dobro😍😘…a ti si draga divna podrška u svemu tome🤗🤗😘

Eto rasplaka me sad 😂😂😂
    Su su,  kak bi moje dijete reklo! 
    😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

23. Veljača 2018. 20:46

ProudMomy

Ena31

Bit će to sve ok, samo nek je bebo dobro😍😘…a ti si draga divna podrška u svemu tome🤗🤗😘

Eto rasplaka me sad 😂😂😂
    Su su, kak bi moje dijete reklo!
    😘😘😘😘

😘😘💞

23. Veljača 2018. 20:47

Mozda s drugim ne bus imala zgaravicu 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

23. Veljača 2018. 20:50

ProudMomy

Da s drugim😂😂😂čuj nju🤣🤣🤣još se s ovim moram pomučiti...nije mi drugo ni na kraj pameti sad😂😂

23. Veljača 2018. 20:53

Ena31

ProudMomy

Da s drugim😂😂😂čuj nju🤣🤣🤣još se s ovim moram pomučiti…nije mi drugo ni na kraj pameti sad😂😂

😂😂😂😂😂😂😂
    Znaaam,  al prodje ti poslije godinica,  dvije za cas i eto te opet 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• cuvita13
    23. Veljača 2018. 21:35

mene je u prvoj trudnoci ubijao zeludac...jedan put smo cak zvali doktora dezurnog da dodje posto smo na otoku...grcevi su bili toliko jaki da ja vise nisam mogla normalno udahnuti..  disanje mi je bilo skroz plitko...na kraju sam povratila sve sta sam jela taj dan i tek je tada bilo bolje...
    molim se bogu da me to u ovoj trudnoci zaobidje... zasad samo bude tezine u zeludcu nema bolova...

Tea👶
    23. Veljača 2018. 21:58

cuvita13

mene je u prvoj trudnoci ubijao zeludac…jedan put smo cak zvali doktora dezurnog da dodje posto smo na otoku…grcevi su bili toliko jaki da ja vise nisam mogla normalno udahnuti.. disanje mi je bilo skroz plitko…na kraju sam povratila sve sta sam jela taj dan i tek je tada bilo bolje…
    molim se bogu da me to u ovoj trudnoci zaobidje… zasad samo bude tezine u zeludcu nema bolova…

Joj evo meni je pritisnut zeludac zadnjih par dana, pojedem komadić necega vec mi je previse...rekla sam sad da cu zadnje tromjesečje izbjegavati secer, sol i bijelo brašno, sro manje rafiniranog, sto vise sirovog i svijezeg...bas mi je nekako tesko, osjećam se ko da imam 100 kila 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    23. Veljača 2018. 22:02

Mi cijelo popodne i večer na ročkasu. Sad se vratili i ja više ne mogu, počeo me i trbuh boljeti od stajanje 😂.
    Vidim da vas muči žgaravica puj puj.
    Franova okruglica a i osmijeh 😍
    Držim fige da ćete sve dobiti zeleno svijetlo za kavice i šetnjice i pokoje čišćenje a do tad se čuvajte.
    Evo jedna/ partijanerska za okrugli tjedan

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

23. Veljača 2018. 22:04

ivymicek

Mi cijelo popodne i večer na ročkasu. Sad se vratili i ja više ne mogu, počeo me i trbuh boljeti od stajanje 😂.
    Držim fige da ćete sve dobiti zeleno svijetlo za kavice i šetnjice i pokoje čišćenje a do tad se čuvajte.
    Laku noć

Slatkica 😍😍😍
    Laku noc,  odmori se 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tea👶
    23. Veljača 2018. 22:15

ivymicek

Laku noć

Laku noc 😍

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.