Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Veljača 2018. 11:18

ProudMomy

Jutro svima!
    Ena jel bolje sa zgaravicom bilo sinoc?
    Mi cemo danas pohane bukovace s tartarom i lepinjicama. Nisam bs nesto od mesa danas
    Malac mi ide neki rockas u 14, pa cemo se M i ja malo sami druskat i to je to.

Je draga, poslje jabuke pa lijevi bok😘.
    Uu, volim pohane bukovače, tartar obožavam😋.
    Ja budem saznala kaj bude za ručak kad mi m donese u krevet😂😂.
    E to je idealno, klinac na ročkasu, ti i m sami doma😍😍, još da nema apstinencije😍😍😍😍😂😂😂😂

• cuvita13
    24. Veljača 2018. 11:55

dobro vam jutro mamite
    u dalmaciji napokon lipi suncani dan....ispijanje kave na suncu 👌
    kokos je u pecnici 😂
    nisam citala cijeli forum od pocetka pa me zanima zasto ste na utricima i cuvanju? 

• ivanolora
    24. Veljača 2018. 13:24

Bok. Kod nas hladno i konacno bez pahulja. Dal ste krenule u nabavku kolica i komodica za presvlacenje - trebam neki dobar savjet 😉

pharmamma
    24. Veljača 2018. 13:29

ivanolora

Bok. Kod nas hladno i konacno bez pahulja. Dal ste krenule u nabavku kolica i komodica za presvlacenje - trebam neki dobar savjet 😉

Mi smo proučavali kolica i čim vise istražujemo,manje znamo 😂 ustvari smo odlučili koje su nam stavke najbitnije pa sad treba naći kolica koja imaju sve to, a da su nam ujedno i lijepa 😁

• ivanolora
    24. Veljača 2018. 13:51

pharmamma

ivanolora

Mi smo proučavali kolica i čim vise istražujemo,manje znamo 😂 ustvari smo odlučili koje su nam stavke najbitnije pa sad treba naći kolica koja imaju sve to, a da su nam ujedno i lijepa 😁

U potpunosti se slazem s tobom. Cim vise gledam manje znam 😂😂😂😂😂

bojana27
    24. Veljača 2018. 15:42

Evo drage moje divan vikend , MRZIM snijeg , pala sam na stepenice s trbuhom direkt , evo me u krevetu ..tlak 90/50 , i bolovi 😥

24. Veljača 2018. 15:53

Bojana27

Evo drage moje divan vikend , MRZIM snijeg , pala sam na stepenice s trbuhom direkt , evo me u krevetu ..tlak 90/50 , i bolovi 😥

Ajme draga, pa odi na hitnu😱😱

pharmamma
    24. Veljača 2018. 16:05

Bojana27

Ajmeee 😞😞😞 a da odeš za svaki slučaj na hitnu?

bojana27
    24. Veljača 2018. 16:12

Nema me tko vozit , muz radi :/ ma uzas 

24. Veljača 2018. 16:13

Bojana27

Nema me tko vozit , muz radi :/ ma uzas

Draga, nazovi hitnu i reci kaj se dogodilo, doći će

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.