Jutro svima!
Ena jel bolje sa zgaravicom bilo sinoc?
Mi cemo danas pohane bukovace s tartarom i lepinjicama. Nisam bs nesto od mesa danas
Malac mi ide neki rockas u 14, pa cemo se M i ja malo sami druskat i to je to.
Je draga, poslje jabuke pa lijevi bok😘.
Uu, volim pohane bukovače, tartar obožavam😋.
Ja budem saznala kaj bude za ručak kad mi m donese u krevet😂😂.
E to je idealno, klinac na ročkasu, ti i m sami doma😍😍, još da nema apstinencije😍😍😍😍😂😂😂😂
dobro vam jutro mamite
u dalmaciji napokon lipi suncani dan....ispijanje kave na suncu 👌
kokos je u pecnici 😂
nisam citala cijeli forum od pocetka pa me zanima zasto ste na utricima i cuvanju?
Bok. Kod nas hladno i konacno bez pahulja. Dal ste krenule u nabavku kolica i komodica za presvlacenje - trebam neki dobar savjet 😉
Bok. Kod nas hladno i konacno bez pahulja. Dal ste krenule u nabavku kolica i komodica za presvlacenje - trebam neki dobar savjet 😉
Mi smo proučavali kolica i čim vise istražujemo,manje znamo 😂 ustvari smo odlučili koje su nam stavke najbitnije pa sad treba naći kolica koja imaju sve to, a da su nam ujedno i lijepa 😁
Mi smo proučavali kolica i čim vise istražujemo,manje znamo 😂 ustvari smo odlučili koje su nam stavke najbitnije pa sad treba naći kolica koja imaju sve to, a da su nam ujedno i lijepa 😁
U potpunosti se slazem s tobom. Cim vise gledam manje znam 😂😂😂😂😂
Evo drage moje divan vikend , MRZIM snijeg , pala sam na stepenice s trbuhom direkt , evo me u krevetu ..tlak 90/50 , i bolovi 😥
Evo drage moje divan vikend , MRZIM snijeg , pala sam na stepenice s trbuhom direkt , evo me u krevetu ..tlak 90/50 , i bolovi 😥
Ajme draga, pa odi na hitnu😱😱
Ajmeee 😞😞😞 a da odeš za svaki slučaj na hitnu?
Nema me tko vozit , muz radi :/ ma uzas
Draga, nazovi hitnu i reci kaj se dogodilo, doći će
Sortiraj odgovore
Najstariji