Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2018. 19:06

Ma ja od pocetka vicem da zelim Bugaboo Cameleon,  ali rabljena,  jer ne zelim dat 7 do 10 soma kuna za kolica. I jucer mi on zapizdi za Jane Muum micro,  ali nova,  za 6 soma kuna. Da ga je koja prodavacica u Baby centru jucer dozivjela on bi ih kupio. 😂😂
    Pa mi danas jos sto varijanti posalje,  i ja sad vise ne znam koja bi. :-/

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    22. Veljača 2018. 19:09

ProudMomy

Ma ja od pocetka vicem da zelim Bugaboo Cameleon, ali rabljena, jer ne zelim dat 7 do 10 soma kuna za kolica. I jucer mi on zapizdi za Jane Muum micro, ali nova, za 6 soma kuna. Da ga je koja prodavacica u Baby centru jucer dozivjela on bi ih kupio. 😂😂
    Pa mi danas jos sto varijanti posalje, i ja sad vise ne znam koja bi. :-/

Meni su jane fakat lijepa i lagana kolica... Isto su skupa ali su po mom i kvalitetna... Meni su Bugaboo isto bila izbor ali mom mužiću ne jer mu se čini da je beba preniako u njima 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    22. Veljača 2018. 19:09

Preniako=prenisko

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

22. Veljača 2018. 19:14

ivymicek

ProudMomy

Ma ja od pocetka vicem da zelim Bugaboo Cameleon, ali rabljena, jer ne zelim dat 7 do 10 soma kuna za kolica. I jucer mi on zapizdi za Jane Muum micro, ali nova, za 6 soma kuna. Da ga je koja prodavacica u Baby centru jucer dozivjela on bi ih kupio. 😂😂

Meni su jane fakat lijepa i lagana kolica… Isto su skupa ali su po mom i kvalitetna… Meni su Bugaboo isto bila izbor ali mom mužiću ne jer mu se čini da je beba preniako u njima 😂

Pa i meni su se Jane jucer jako svidjela,  i da fakat su lagana. I nisu jeftina da,  ali s druge strane za 6 soma dobijem 3 u 1,  a bugaboo dobijem 2 u 1 za minimalno 7. I sad nisam pametna. A da ti ne pricam da zapravo imam kolica,  al eto fino dupe bi htjelo druga hahahah

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    22. Veljača 2018. 19:14

Curke lijepe bušice 😊

Umrla na onu sliku sa pingvinom 😂😂😂

Mi kupili kolica bebetto murano 3u1. Definitivno su nam ta bila najljepša i dosta su kvalitetna.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

22. Veljača 2018. 19:16

Tinchyca

Curke lijepe bušice 😊

Umrla na onu sliku sa pingvinom 😂😂😂

Mi kupili kolica bebetto murano 3u1. Definitivno su nam ta bila najljepša i dosta su kvalitetna.

Bebetto su mi jako lijepa,  ali su teska ko vrag,  pa su mi zato otpala. Al svi koje znam da ih imjau su ful zadovoljni,  i kazu da im je ta tezina jedini minus. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    22. Veljača 2018. 19:18

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

Meni su jane fakat lijepa i lagana kolica… Isto su skupa ali su po mom i kvalitetna… Meni su Bugaboo isto bila izbor ali mom mužiću ne jer mu se čini da je beba preniako u njima 😂

Pa i meni su se Jane jucer jako svidjela, i da fakat su lagana. I nisu jeftina da, ali s druge strane za 6 soma dobijem 3 u 1, a bugaboo dobijem 2 u 1 za minimalno 7. I sad nisam pametna. A da ti ne pricam da zapravo imam kolica, al eto fino dupe bi htjelo druga hahahah

Razumijem te skroz ja sam za svako kupila nova kolica (rabljena) tak da nisi jedins fina guza...
    Tinchyca ta bebeto su mi baš lijepa i imaju kotače za sve terene.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

22. Veljača 2018. 19:21

ivymicek

ProudMomy

ivymicek

ProudMomy

Pa i meni su se Jane jucer jako svidjela, i da fakat su lagana. I nisu jeftina da, ali s druge strane za 6 soma dobijem 3 u 1, a bugaboo dobijem 2 u 1 za minimalno 7. I sad nisam pametna. A da ti ne pricam da zapravo imam kolica, al eto fino dupe bi htjelo druga hahahah

Razumijem te skroz ja sam za svako kupila nova kolica (rabljena) tak da nisi jedins fina guza…
    Tinchyca ta bebeto su mi baš lijepa i imaju kotače za sve terene.

Odmah mi je lakse 😂😂😂
    Ma mislim imamo jos vremena odluciti,  i to jejedina velika stvar koju trebam kupiti tako da nije neka frka.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    22. Veljača 2018. 19:24

Da, nama težina ne igra ulogu jer smo u kući pa idemo ugl po ravnom ne nosimo po stepenicama. Frendica ih je imala isto pa mi je preporučila da njih uzmemo.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

22. Veljača 2018. 19:33

Tinchyca

Da, nama težina ne igra ulogu jer smo u kući pa idemo ugl po ravnom ne nosimo po stepenicama. Frendica ih je imala isto pa mi je preporučila da njih uzmemo.

E da,  to je super. Jbg ja sam u zgradi,  a i vjerojatno cemo kad rodim s muzem negdje van na teren. Ja ne mogu znat na kojem katu cu tam zivjet,  hocu imat lift itd.,  tak da mi je tezina ful bitan faktor.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.