Proudy bitno da je prošlo i da ne moraš ponavljati..sad držimo fige za dobar nalaz 😘
dan
hvala vam cure stvarno svima na rijecima podrske 😙 nella svida ji se ideja s krizanjem dana ☺
proud super da si izdrzala da ne rigas bravo 😙 i kasnije nabaci slicicu ipak si punih 26 😊
kod nas evo snijeg pada pa sam vec bila s klincem vani...
e da nocas me uhvatila nenormalna glad jels sam burek u 3 ujutro i luk narsvno 😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo Franova cim dodjem doma, moram malog skupit iz vrtica poslije rucka, pa cekam da pojede.
Pocesljana sam vec 😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo Franova cim dodjem doma, moram malog skupit iz vrtica poslije rucka, pa cekam da pojede.
Pocesljana sam vec 😂
oho znaci jos sjedis po kavama pa lijepo lijepo 😃😃😃😃
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pocesljana sam vec 😂
oho znaci jos sjedis po kavama pa lijepo lijepo 😃😃😃😃
Kaznit ce me cerviks na sljedecoj kontroli 😂😂😂😂
Crni humor
A kaj da radim kad mi muz danas na poslu do boga, moram dijete skupit, pa bolje da odradim to u komadu nego da hodam 5 puta. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro ljepotice😘...evo i nas, pojeli sendvič, popili vitamine, klasika...Proudy draga😘😘, žao mi je kaj si nam se srušila😱, al eto izdržala si i sad je sve ok, još nalazi i super(i ja bi se srušila odmah nakon prvog vađenja da nisam sjedila i glavu na zid naslonila, baš mi je pozlilo).
Toliko me nešto dole bolilo noćas(zaležala valjda bok pa te kosti dole i zdjelica, neznam) da sam sanjala da već tiskam, kao rađam😱 i probudum se u panici, a ono baš boli...prošlo je kad sam se okrenula😂😂😂
Tvoji snovi imaju smisla.
Neku večer sam prasnula u smijeh u pola noći. Sanjala sam da mi je pukao vodenjak na kauču u dnevnoj, a MM me gađa teniskim lopticama i govori da je to super za poticanje trudova. Budala on u snu, ja za istač.
27.6. 💙
Neku večer sam prasnula u smijeh u pola noći. Sanjala sam da mi je pukao vodenjak na kauču u dnevnoj, a MM me gađa teniskim lopticama i govori da je to super za poticanje trudova. Budalaon u snu, ja za istač.
😂😂😂😂😂a legendo..kaj naš mozak može.., zapiši si to i kupi loptice ak će trebat potaknuti trudove..al ima smisla, dok izbjegavaš da te loptica pogodi naprežeš trbušne mišiće i izazoveš si trudove😂😂🤣🤣
jutros bila na kombinirani
bebeko 6,7
nn nam je 1
dok kaze da je to uredu... ima li tko iskustva?
proudy javi rezultate... 🤞
Neku večer sam prasnula u smijeh u pola noći. Sanjala sam da mi je pukao vodenjak na kauču u dnevnoj, a MM me gađa teniskim lopticama i govori da je to super za poticanje trudova. Budalaon u snu, ja za istač.
Hahahhahahahahahah 😂😂😂😂😂
Dobro ti je Ena rekla. Imaj ih za svaki slucaj mozda budu od pomoci na kraju 😂😂😂😂
💗Baby E💗
Sortiraj odgovore
Najstariji