Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    22. Veljača 2018. 11:01

Proudy bitno da je prošlo i da ne moraš ponavljati..sad držimo fige za dobar nalaz 😘

franovamamita
    22. Veljača 2018. 11:09

dan 
    hvala vam cure stvarno svima na rijecima podrske 😙 nella svida ji se ideja s krizanjem dana ☺
    proud super da si izdrzala da ne rigas bravo 😙 i kasnije nabaci slicicu ipak si punih 26 😊
    kod nas evo snijeg pada pa sam vec bila s klincem vani...
    e da nocas me uhvatila nenormalna glad jels sam burek u 3 ujutro i luk narsvno 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

22. Veljača 2018. 11:32

Evo Franova cim dodjem doma,  moram malog skupit iz vrtica poslije rucka,  pa cekam da pojede. 
    Pocesljana sam vec 😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    22. Veljača 2018. 11:40

ProudMomy

Evo Franova cim dodjem doma, moram malog skupit iz vrtica poslije rucka, pa cekam da pojede.
    Pocesljana sam vec 😂

oho znaci jos sjedis po kavama pa lijepo lijepo 😃😃😃😃

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

22. Veljača 2018. 11:43

franovamamita

ProudMomy

Evo Franova cim dodjem doma, moram malog skupit iz vrtica poslije rucka, pa cekam da pojede.
    Pocesljana sam vec 😂

oho znaci jos sjedis po kavama pa lijepo lijepo 😃😃😃😃

Kaznit ce me cerviks na sljedecoj kontroli 😂😂😂😂
    Crni humor
    A kaj da radim kad mi muz danas na poslu do boga,  moram dijete skupit, pa bolje da odradim to u komadu nego da hodam 5 puta. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 11:47

Jutro ljepotice😘...evo i nas, pojeli sendvič, popili vitamine, klasika...Proudy draga😘😘, žao mi je kaj si nam se srušila😱, al eto izdržala si i sad je sve ok, još nalazi i super(i ja bi se srušila odmah nakon prvog vađenja da nisam sjedila i glavu na zid naslonila, baš mi je pozlilo).
    Toliko me nešto dole bolilo noćas(zaležala valjda bok pa te kosti dole i zdjelica, neznam) da sam sanjala da već tiskam, kao rađam😱 i probudum se u panici, a ono baš boli...prošlo je kad sam se okrenula😂😂😂

HappySeal
    22. Veljača 2018. 11:52

Tvoji snovi imaju smisla. 

Neku večer sam prasnula u smijeh u pola noći. Sanjala sam da mi je pukao vodenjak na kauču u dnevnoj, a MM me gađa teniskim lopticama i govori da je to super za poticanje trudova. Budala  on u snu, ja za istač. 

27.6. 💙

22. Veljača 2018. 11:56

HappySeal

Neku večer sam prasnula u smijeh u pola noći. Sanjala sam da mi je pukao vodenjak na kauču u dnevnoj, a MM me gađa teniskim lopticama i govori da je to super za poticanje trudova. Budalaon u snu, ja za istač.

😂😂😂😂😂a legendo..kaj naš mozak može.., zapiši si to i kupi loptice ak će trebat potaknuti trudove..al ima smisla, dok izbjegavaš da te loptica pogodi naprežeš trbušne mišiće i izazoveš si trudove😂😂🤣🤣

• cuvita13
    22. Veljača 2018. 11:58

jutros bila na kombinirani
    bebeko 6,7
    nn nam je 1
    dok kaze da je to uredu... ima li tko iskustva?
    proudy javi rezultate... 🤞

bejb23
    22. Veljača 2018. 11:59

HappySeal

Neku večer sam prasnula u smijeh u pola noći. Sanjala sam da mi je pukao vodenjak na kauču u dnevnoj, a MM me gađa teniskim lopticama i govori da je to super za poticanje trudova. Budalaon u snu, ja za istač.

Hahahhahahahahahah 😂😂😂😂😂 
    Dobro ti je Ena rekla. Imaj ih za svaki slucaj mozda budu od pomoci na kraju 😂😂😂😂

💗Baby E💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.