Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Veljača 2018. 13:55

HappySeal

Proud, super figura za te tjedne!

Mene suzezali muški da ću uskoro izgledati kao Pingvin iz Batmana.

😂😂😂😂😂😂

HappySeal
    22. Veljača 2018. 13:56

Ako ništa drugo, imam bolju frizuru. 

27.6. 💙

22. Veljača 2018. 13:59

Hvala cure 😘
    Bas kad si pogledam od proslog tjedna slike na ocigled smo se zaokruzili,  i neka smo 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

22. Veljača 2018. 14:00

HappySeal

Proud, super figura za te tjedne!

Mene suzezali muški da ću uskoro izgledati kao Pingvin iz Batmana.

Oplakah 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

wanttobemom
    22. Veljača 2018. 14:00

HappySeal

wanttobemom

Drage moje.. malo sam se sad preplašila. Pomagajte 😣 uhvatio me kao grč sa desne strane trbuha. Malo ispod rebra. Toliko me zgrčilo da sam se preznojila u trenutku. Nikad do sad ovako jako Legla sam i nakon par minuta je popustilo.
    Je li se vama događalo? Ne znam dal da pravim paniku i zovem dr i idem na hitnu?
    U pon sam bila kod dr. Bebac na uzv jako razigran i sve super.

Imaš li još kakvih simptoma osim toga? Ja se ne bi uzrujavala, ali ja sam ti dosta ležerna po pitanju cijele trudnoće tako da možda i nisam najbolji uzor :D

Ako je došlo jednako brzo kako je i nestalo, moguće da ti se tijelo i maternica prilagođavaju na novu situaciju. Naravno, uvijek možeš nazvati doktora, ali ja bi takvu bol samo shvatila kao signal da malo usporim taj dan.

I ja sam inače dosta ležerna oko svega. Ne znam koliko je to dobro 😀
    Ali mi se ovo jos nije dogodilo pa me zabrinulo. Nemam nikakve druge simptome. Samo to odjednom 

22. Veljača 2018. 14:03

ProudMomy

Hvala cure 😘
    Bas kad si pogledam od proslog tjedna slike na ocigled smo se zaokruzili, i neka smo 😉

Meni je m rekel da ga baš zanima vaganje na idućem pregledu(nemam vagu doma) jer mu se čini da sam dosta dobila u kratko vrijeme...ali kao nigdje drugdje nego u trbuhu barem 3kg😂😂😂😂, i nemre vjerovati da se drugdi ne debljam😂😂🤣koji biser😍😘, da ga nema trebali bi ga izmisliti😀

bojana27
    22. Veljača 2018. 14:13

Ma ja stalno lezim pa se ona stalno i mrduckala osim dok sam spavala :)) sve ste predivne i samo trbuscice dobile :D meni vaga krepala 😂

HappySeal
    22. Veljača 2018. 14:20

wanttobemom

HappySeal

wanttobemom

Drage moje.. malo sam se sad preplašila. Pomagajte 😣 uhvatio me kao grč sa desne strane trbuha. Malo ispod rebra. Toliko me zgrčilo da sam se preznojila u trenutku. Nikad do sad ovako jako Legla sam i nakon par minuta je popustilo.
    Je li se vama događalo? Ne znam dal da pravim paniku i zovem dr i idem na hitnu?

Imaš li još kakvih simptoma osim toga? Ja se ne bi uzrujavala, ali ja sam ti dosta ležerna po pitanju cijele trudnoće tako da možda i nisam najbolji uzor :D

Ako je došlo jednako brzo kako je i nestalo, moguće da ti se tijelo i maternica prilagođavaju na novu situaciju. Naravno, uvijek možeš nazvati doktora, ali ja bi takvu bol samo shvatila kao signal da malo usporim taj dan.

Ali mi se ovo jos nije dogodilo pa me zabrinulo. Nemam nikakve druge simptome. Samo to odjednom

Ma ako je brzo prošlo, ja se ne bi brinula, posebno ako nemaš nikakvih čudnih iscjedaka/nedajbože krvarenje.

Ako ćeš biti mirnija, nazovi liječnika pa pitaj, ali sumnjam da ti išta može reći bez pregleda. Miruj, uspori danas, već je ionako 14 sati. Možda ti se dijafragma iskrenula s obzirom da je odmah ispod rebara, ali nisam doktorica, pa ne mora biti. 

Samo uspori. 

27.6. 💙

franovamamita
    22. Veljača 2018. 14:21

proud bas lijepo rastete 😍😍
    want ja bih se javila dr ukoliko se ponovi ovako ne. 😙
    happy dobra si 😂😂😂😂 i daj nam vise nabaci slicicu od busice eto ne trebas frizuru vjerovst cemo ti na rijec da je bolja od Pingvinove 😂😂😂😂😂
    pharm hvala ti draga 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

wanttobemom
    22. Veljača 2018. 14:27

HappySeal

wanttobemom

HappySeal

wanttobemom

Ma ako je brzo prošlo, ja se ne bi brinula, posebno ako nemaš nikakvih čudnih iscjedaka/nedajbože krvarenje.

Ako ćeš biti mirnija, nazovi liječnika pa pitaj, ali sumnjam da ti išta može reći bez pregleda. Miruj, uspori danas, već je ionako 14 sati. Možda ti se dijafragma iskrenula s obzirom da je odmah ispod rebara, ali nisam doktorica, pa ne mora biti.

Samo uspori.

Hvala draga. Malo si me smirila :) neću odmah paničariti. Nadam se da bude sve ok i da se neće ponoviti. 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.