Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    22. Veljača 2018. 09:35

Pratim ja otkucaje za sada  :) 

Confused
    22. Veljača 2018. 10:10

Bojana27

Pratim ja otkucaje za sada :)

Mene je moja nekidan bas pripala.Obicno navecer kad legnem pocne tulum,te noci tuluma nije bilo.Ujutro opet nista,koliko god sam je pokusavala potaknit-i minjala polozaje i protresla trbuh...Onda sam se ustala,marendala i popila kavu i cura je poludila,mislim da me udarala jedno 10 minuta u komadu.Znaci nekad je stvarno bitno nesto pojest da se jave 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

HappySeal
    22. Veljača 2018. 10:24

Pa moj se ne javlja preko dana skoro uopće. Nešto malo nakon doručka da kaže da se probudio, ali onda spava cijeli dan (mi se zezamo da je to od mamuluka), i onda tek iza 21 sat krene bubnjanje. Jučer sam krepala od smijeha - stavila sam tablet na trbuh i onda snimala mobitelom kako trbuh lagano poskakuje od udaraca skupa s tabletom. 

Mislim, i oni su samo ljudi i imaju boljih i lošijih dana. Ja si to tako tumačim. 

27.6. 💙

bejb23
    22. Veljača 2018. 10:27

Mala Katarina zeza 😂 A njoj je i sad nekad i termin, jel? E da i sretno danaaas. Nadam se da nije izaslo u pogresnom smjeru 😂
    Papica...joooj ja ne znam sto cu papat. Gladna sam bas bas tako da ce biti sto prvo vidim jer mi se ne izlazi van. 
    Sto se tice udaraca pocela sam onako lagane osjecati , sad cekam da pocne boksat 😂🤗🤗🤗🤗

💗Baby E💗

22. Veljača 2018. 10:28

Evo cure gotova sam. Srusila se na kraju na zadnjem vadjenju,  bila sam vec pregladna. Pocastila sam se s veeeelikim sendvicem s kulenom i sad pijem kavu,  cekam da mi dijete poruca u vrticu da i njega uzmem doma usput. 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bejb23
    22. Veljača 2018. 10:30

ProudMomy

Evo cure gotova sam. Srusila se na kraju na zadnjem vadjenju, bila sam vec pregladna. Pocastila sam se s veeeelikim sendvicem s kulenom i sad pijem kavu, cekam da mi dijete poruca u vrticu da i njega uzmem doma usput.

Nek si ti nama gotova. I da nalazi budu dobri! :) 

💗Baby E💗

• NellaM
    22. Veljača 2018. 10:32

Jutro drage klokanice😊🌞
    Pročitam vas gotovo svaki dan, šaljem pozitivne vibracije i često ste mi u mislima ❤️ 
    Barbara Cuvaj se i samo pozitivno, nije hvala Bogu ništa strašno i iz mirovanje sve će biti dobro ❤️
    Franova znam da je teško, moj dragi isto ima posao sa terenima i samo ti mogu reci dok ne ode je najgore, onda prvih par dana dok se uhodas i nakon toga se prilagodis jer moraš i prođe.. malena i ja obično napravimo kalendar pa križamo Dane I kad se približi zadnjih par za prekrižiti ajme dobrog osjećaja 🤗
    Svim curkama šaljem puse i puno pozitivnih misli 😘 

22. Veljača 2018. 10:40

bejb23

ProudMomy

Evo cure gotova sam. Srusila se na kraju na zadnjem vadjenju, bila sam vec pregladna. Pocastila sam se s veeeelikim sendvicem s kulenom i sad pijem kavu, cekam da mi dijete poruca u vrticu da i njega uzmem doma usput.

Nek si ti nama gotova. I da nalazi budu dobri! :)

I ja kazem,  bitno da sam izdrzala da nisam povratila,  a sad kako bude. 
    Da,  Katarina je svojeglava od pocetka,  sefica mala. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

pharmamma
    22. Veljača 2018. 10:52

Napokon gablec...tako sam gladnaaaaa 

WinniethePooh
    22. Veljača 2018. 10:57

cuvita13

WinniethePooh

cuvita13

mamite jeli isao tko na kombinirani test? koliko se cekaju nalazi?

Ako mislis na onaj kombinirani probir između 11. i 13. tjedna bila sam ja nedavno u Petrovoj. Nalaz UZV ti daju odmah, a od krvi sam trazila da pošalju na mail i došao je u roku od tjedan dana iako su rekli 2 tjedna.

winnie jel se dobiju slikice na ultrazvuku? 😁

Dobije se, ali ova moja nije bas bila nesto posebno dobra. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.