Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    22. Veljača 2018. 13:27

pharmamma e ja pijem magnezij od pocetka i neki dan u ljekarni i kazem zeni magnezij direkt i ona mi da kalcij magnezij direkt +D jel mogu sad to piti stA mislis ili da kupim samo magnezij...zbunilo me sto mi to uopce dala... ja tek kuci skontala 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

22. Veljača 2018. 13:29

Evo nas 😁
    26 tt
    98 dana do dana D

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mina04
    22. Veljača 2018. 13:32

franovamamita

mina draga jel ti muz dugo vec vani?

sto se tice hrane sad par dana jela sam vrlo malo i to na silu al vratit ce se to na svoje 😀 inace nemam zelju za odredenom hranom dugotrajno nego onako po 2,3 dana pa nesto novo…eto sad dva dana jedem visnje otopim ih i posecerim i ubijam se..,s tim da sam danas i luka se pozeljela pa ga naprsvila onako na salatu i u njemu se ubila i odmah poslije visnje pa odem do frizidera po zalogaj luka i ono fino za poluditi 😂😂

Od 9-tog mjeseca..meni je bili bas tesko jer smo dugo radili na bebi i onda on ode, pa ajd ti potrefi O za vikend. Al kako je Bog dobar uspjeli smo dobiti jedan vikend 😁 jedva cekam otici k njemu gore, al ubija me sto ostavljamo sve tu i ne znam jezik bas 🤤

All of God’s grace in one tiny face 💟

wanttobemom
    22. Veljača 2018. 13:35

Drage moje.. malo sam se sad preplašila. Pomagajte 😣 uhvatio me kao grč sa desne strane trbuha. Malo ispod rebra. Toliko me zgrčilo da sam se preznojila u trenutku. Nikad do sad ovako jako  Legla sam i nakon par minuta je popustilo.
    Je li se vama događalo? Ne znam dal da pravim paniku i zovem dr i idem na hitnu?
    U pon sam bila kod dr. Bebac na uzv jako razigran i sve super. 

22. Veljača 2018. 13:36

ProudMomy

Evo nas 😁
    26 tt
    98 dana do dana D

😍😍😍😍😍ljepotica naša okrugla😘😘😘, ljepo ste se zaokružili bome, al samo u bušici, ostali je fit😀😍😘...pratim te u stopu draga, ja 99 🤣

pharmamma
    22. Veljača 2018. 13:42

franovamamita

pharmamma e ja pijem magnezij od pocetka i neki dan u ljekarni i kazem zeni magnezij direkt i ona mi da kalcij magnezij direkt +D jel mogu sad to piti stA mislis ili da kupim samo magnezij…zbunilo me sto mi to uopce dala… ja tek kuci skontala

Mozes popiti...kalcij se smije uzimati dodatno u trudnoći ako se ne uzima dovoljno iz prehrane pa ne bude naskodilo..samo ti je doza magnezija mrvicu manja u ovome,300 mg..

pharmamma
    22. Veljača 2018. 13:43

Proudy bušica divno raste 😍😍

Tea👶
    22. Veljača 2018. 13:51

franovamamita

uuuu ena moze dobaci koji keks 😆

tea vidim da ni tebi onda nece bas biti lako,al izdrzat cemo jer sve to radimo to zbog djecice 😙 jel imas nekoga da ti malo uskoci i pomogne u pocetku oko bebe?

Mami sam rekla da kad rodim ide na bolovanje/godišnji i dolazi na jug...hahha
    Za bebu cemo lako, to sam spremna psihički, ali barem da imamo skuhano i cisto tih prvih mjesec dana dok se ne ufuram
    Vise mi treba pomoći oko same sebe, i da znam da mogu zaspati mirno na par sati jer je ona tu i ako nesto krene naopako da me smiri eto.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

HappySeal
    22. Veljača 2018. 13:52

wanttobemom

Drage moje.. malo sam se sad preplašila. Pomagajte 😣 uhvatio me kao grč sa desne strane trbuha. Malo ispod rebra. Toliko me zgrčilo da sam se preznojila u trenutku. Nikad do sad ovako jako Legla sam i nakon par minuta je popustilo.
    Je li se vama događalo? Ne znam dal da pravim paniku i zovem dr i idem na hitnu?
    U pon sam bila kod dr. Bebac na uzv jako razigran i sve super.

Imaš li još kakvih simptoma osim toga? Ja se ne bi uzrujavala, ali ja sam ti dosta ležerna po pitanju cijele trudnoće tako da možda i nisam najbolji uzor :D

Ako je došlo jednako brzo kako je i nestalo, moguće da ti se tijelo i maternica prilagođavaju na novu situaciju. Naravno, uvijek možeš nazvati doktora, ali ja bi takvu bol samo shvatila kao signal da malo usporim taj dan. 

27.6. 💙

HappySeal
    22. Veljača 2018. 13:54

Proud, super figura za te tjedne! 

Mene su zezali muški da ću uskoro izgledati kao Pingvin iz Batmana. 

27.6. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.